Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 768
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 275
Е, как Тото ще даде някоя да го целуне и то страстно?! Ма май и вас са ви оставили само на леща и без цигари, че такива греховни мисли ви идват в главата? Той не даваше на Богданска да го държи за ръката, щоТ приятелката му ще гледа, та ще го цАлИва някоя и то страстно?

Той щеше да се дърпа и после да се оплаче в изповедалнята, че не може да прави такива неща и затова ще напусне Къщата.

# 1 276
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, как Тото ще даде някоя да го целуне и то страстно?! Ма май и вас са ви оставили само на леща и без цигари, че такива греховни мисли ви идват в главата? Той не даваше на Богданска да го държи за ръката, щоТ приятелката му ще гледа, та ще го цАлИва някоя и то страстно?
Да, странно беше как се дърпаше от Алекс, а снощи се остави на Мегз да го гали половин час.  Rolling Eyes

# 1 277
# 1 278
Да бе, верно беше така 😄 Каква е тая толкова страшна приятелка на Тото. Да не вземат да я вкарат изненадващо. Ей така като почнат да ми се превземат, все едно незнаят, че колкото повече се дърпат от такива неща ББ толкова повече ще ги натиска с такива мисии. Миналата година го видяхме и Христо Живков как се изложи.

# 1 279
  • Варна
Ако Брадърът чете, да вкара Нордел! Не мисля, че Джино е от категорията на Шефа. Виж Нордел е друга бира, ще стане епично.

# 1 280
Такаааааам - има една кукувица от Мастършеф, Мариела Нордел. Тя и Шеф Г са отколешни врагове, редовно си спрятат панаири във фб. Та Норделката сега е писала в профила си, че от няколко дни се занимава с биографията на П. - звъняла телефони, ровила в регистри, интервюирала негови колеги от Испания и т.н. и да очакваме сензационни разкрития за шефчето.
И тая яко я пере тока... Joy
С тая комплексарка се запознах на едно парти преди 24822 века. Вече застаряла и нежелана ДАМА, ходеше при младите вървежни момиченца и ги обиждаше, как тя е мноо ВИП, пък те не... Вадеше си нещата от чантата, да показва от вътре, че чантата й била маркова, а не менте... Абе, голям срам...

# 1 281

Joy

Чак си го представих шефа как посреща Джино надупен. (Той нали така каза, че вече направо му идело да се надупи и който има мерак да го минава  Laughing ) Всеки се прави на жертва в тази къща.

Мани, недей с такава визуализация  hahaha и без това като го видя ШеВа и изпадам в безпаметен вулгаризъм Mr. Green

Чака надупен ШеВа насреща
 с радост всяка оферта посреща
 Дали ще е Джино или друга совалка
 дреме му баш на чекийката малка.

p.s. чекийика- малко сгъваемо джобно ножче

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 15:34 от sincerita

# 1 282
А, значи довечера пак ще има скандали. Супер. Whistling

# 1 283
След "На Кафе", Джино щял да влиза в къщата, потвърдиха.
Не виждам как Джино ще защити когото и да било. Петров като се разбеснее и развика, нито вижда, нито чува, нито отразява стои ли изобщо някой насреща му.  Rolling Eyes

Шефа трябва да го вкарат сам в една стая с голямо огледало на стената. Гарантирам на 100%, че ще се скара с отражението си още на 10-тата минута  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 284
Темата е велика! Оправихте ми деня,хора!

# 1 285
А, значи довечера пак ще има скандали. Супер. Whistling

Време беше! Досега скандал не бяхме гледали този сезон Wink

# 1 286
Нямам търпение как Марето ще търси диалог на Мегз.

# 1 287
Мегз се държи като вманиачена  заради бранда й. Всеки един момент от престоя й е свързан с реклама. Грим, прически, дрехи, взаимоотношения. Въобще няма да се учудя, ако предварително е решила да се заяде с Мария, да флиртува с някой мъж/както казвате в Къртицата, не съм я гледала/ и да се прави на жертва/ с това фъфлене човек  направо да й повярва,  да я съжали и едновременно с това да й се възхити колко е силна, борбена, като слуша всичките й дрънканици/. Да, повярвах й, ама друг път. Само пози и интереси. Като цяло лошо няма, че има стратегия и цели, но като е вманиачено и го прави на всяка цена  става отблъскващо. Поне на мен така ми се вижда.
Целият театър, който изигра Ваня ми се вижда измислен. Не мога да повярвам, че един страстен пушач няма да се уговори предварително, при всички положения да има кутия цигари на ден. Всички други  с уговорки за кошнички,ресторанти, фризьори.....а наш'та Ваня забравила, че без цигари не може.
Джино няма да ми е интересен, ако влезе.

# 1 288
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Шефа трябва да го вкарат сам в една стая с голямо огледало на стената. Гарантирам на 100%, че ще се скара с отражението си още на 10-тата минута  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
МноУ ясно, той не бави никого, няма някакво отражение на първообраза да го спре.  hahaha

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 15:51 от Reinа

# 1 289
Довечера мъжките мижитурки ще скачат срещу шефа, да видим какво ще постигнат.

Според Мегз трябваше с някоя друга да се заяде, но пък нямаше да е толкова зрелищно.

Общи условия

Активация на акаунт