Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 219
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Жалкия готвач е по-малък и от мушиците, те повече душа имат от него. Хем му беше доказано, че той лъже, хем - е, да, де, ти същото си имала предвид!
Айде да се маха, тъпунгера смотан!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 056
Енджи я готвят за победител. "Натурална българка" що не, пък и 2 години за една ги брои. Форевър янг.
От това се опасявам.Ако прецакат Хранова и е само финалист ще бъде голям резил!Да идва мистър Ливан и да си я прибира домА.Какво я е пуснал там с чужди мъже?Позор!

# 2 057
Енджи беше казала, че цялата къща се умирисва на кухня и на манджи. Нищо не е казала конкретно за него.
О трябваше и за него да каже!
Аз съм сбъркана на тема храна. Ако човекът, който готви, е гадняр, може да ми стане лошо от храната му. Налудничаво е, но е факт!

# 2 058
  • София /Абсурдистан
В Ливан има голямо уважение към жената и майката. А шефчето си се държи като истински Ганьо Балкански.

# 2 059
Ами да го бойкотират. Да не му ядат манджите. Ама като им е толкова акъла и на тях....
Ще го бойкотират по неволя, нали ББ му забрани да готви.  Laughing

Ама трябваше пък да накарат Сашка да им готви! Голям смях щеше да падне, завалийките! Имаше да им сервира върху покривки от халати  Joy Не като турбо-тараторите на шеВа!  Flutter

# 2 060
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз съм сбъркана на тема храна. Ако човекът, който готви, е гадняр, може да ми стане лошо от храната му. Налудничаво е, но е факт!
Никак не е налудничаво даже.

# 2 061
Мале, симпатичен и бил на Сашка този идиот! Те себеподобните се харесват...

# 2 062
Тоя пе*ал не го ли досрамя да намесва починалата си майка? Егати лайното , все той жертва, все той нещастен, а само трови и напада всички Sick

Не направи ли същото и Утьо, като каза, че останал сирак на 20 /или 30/ и кусур години?
Точно! Дърти магарета се лиготят като 5 годишни и все те жертви. Хванали черпака и тероризират всички, не че те не го позволяват де. Айде бе, сега пък тя да му се извинила ooooh!

# 2 063
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама трябваше пък да накарат Сашка да им готви! Голям смях щеше да падне, завалийките! Имаше да им сервира върху покривки от халати  Joy Не като турбо-тараторите на шеВа!  Flutter
Специалитетът на заведението - Грис върху хавлийка.  Laughing

# 2 064
Искал да му се извинят! Мен този тъпак ме натоварва, не знам защо си го причинявам. Ох, Путьо Тони - извини му се! Драйфа ми се от всички в тази къща.

# 2 065
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Досадник тлъст, иде ми да си хвърли телевизора.

# 2 066
  • Испания
Този търбух не може да се извини. Кретен!

# 2 067
Къде извъртя темата за майка си тоя прецакания. Все едно той е спасявал ливанците.
Такива извинения - мерсииии!
Продължава да ѝ яде краката. Може ли да млъкне за 3 мин.? Брадъра да му даде мисия да мълчи.

# 2 068
Оф, тоя даже в извиненията си продължава да обвинява хората! Прегръща жертвата си и 'Извинявай, ама ти НЕ ТРБЯВА...' и се почва пак  ooooh!

# 2 069
Антон голямо бутане и суфлиране до Енджи.
"не лъжеш, ама не казваш истината"- този е уникален  Joy

Общи условия

Активация на акаунт