Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 361
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Испания
А пък СаЧка снощи ни пя у "Гамбринос".

Не ѝ ли спретна едно интервю за темата?

# 2 656
  • густо майна Филибето
Сега изгледах снощния епизод и направо се разплаках от смях с тоя Дани Милев. Обаче, не вярвам да е толкова зле... Според мен не "можа" да прескочи оградата, защото така е бил инструктиран от ББ
Това за да не се изложи чак толкова шефчето ли? Grinning Готвача нямаше никакъв шанс.

# 2 657

Е, не сте казали, а и аз се изненадах. Беше с червеното късо рокле и е като тулумбичка. Их, ша'я я изямбеее. Mr. Green

# 2 658
Сега изгледах снощния епизод и направо се разплаках от смях с тоя Дани Милев. Обаче, не вярвам да е толкова зле... Според мен не "можа" да прескочи оградата, защото така е бил инструктиран от ББ
Как вися надолу с главата на въжето,  hahaha пусна се ей така, щеше да си падне на главата, чак се уплаших за него, после като се прехвърли пак  така се изтърси, абе този човек в казарма не е ли ходил... За набирането, разбирам, че не може, ама че несъзнателно е стъпил и си помогнал - айде, моля...Хитра лисица е той, ако мине-мине...

# 2 659
Само да кажа, че и аз съм като Дани Милев, въобще ме няма в такива спортни мероприятия. На времето все се блъсках с козата и после направо не влизах в час, пак заради козата 😂.

# 2 660
  • Испания

Е, не сте казали, а и аз се изненадах. Беше с червеното късо рокле и е като тулумбичка. Их, ша'я я изямбеее. Mr. Green

Иииииииииииих, начиииииииии! МноооооооооооооооУ мЪ е яд.

# 2 661
Защо никой няма никаква информация за бойфренда на Мегзчето?

# 2 662
  • София
Когато рИва в изповедалнята останах с впечатление, че няма гадже, нали разправяше за любовта, че не й се било случило, не намерила подходящия. Не ми се вярва да е толкова дълбоко законспириран, че тя да не се издаде ппо някакъв начин, ако има.

# 2 663
Може да няма такъв,без да се подигравам изобщо,понеже не знам нищо за тези ВИП-ове-тя винаги ли е имала такъв говорен дефект?

# 2 664
Преди година-две Мегз имаше сериозен приятел, даже доста симпатично момче. Май беше ѝ предложил, но от веднъж нещата замряха и доколкото разбрах се разделиха, но без много шум.

Ето го - Стефан Говедарски - пловдивски бизнесмен, показва справката в Гугъл.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 17:45 от Mирa

# 2 665
Защо никой няма никаква информация за бойфренда на Мегзчето?
То и тя няма инфо...

# 2 666
"Дамата"
Скрит текст:

Тоя пекинез за кво ходи да пазарува в Париж?
Тия боклуци оттам ли си ги купи?
Все едно е облякла боксьорски халат и му е сложила пайетено коланче за колорит  Mr. Green

# 2 667
  • София
Ох, и с тези комплекси на тема липса на височина. защо всички ниски си умират за високи обувки!  Ако аз бях ниска, щях да ходя като момиченце. По ирония високите обувки най отиват на високите, не зная защо.

# 2 668
То как ходи с тях да се чуди човек?

# 2 669
Явно мислят, че хората вече ги приемат за високи.

Общи условия

Активация на акаунт