Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
OutOfNowhere нямаш никаква генетична обремененост не си въобразявай и не си внушавай. Нездравословно хранене, цигари, алкохол, стрес и / или други заболявания, които водят до инфаркт не се наследяват генетично.

# 601
OutOfNowhere, и аз да ти кажа за фамилната обремененост да не мислиш въобще. Всички лекари, на които казах, че имам фамилна обремененост по отношение на мой проблем , бяха единодушни: няма отношение, ти си друг човек, друг организъм. Вероятността е мааааалко по-висока от тази на всеки друг средностатистически човек на Земята. Но притесненията могат буквално да те побъркат. Така, че успокой се и изключи всички мисли около болестите на родителите си! Леки спокоен  ден!

# 602
Starrydream, пропуснах да ти кажа, че изследванията трябва да ти бъдат назначени от лекар.
Не може да отидеш в лабораториятя и да изброиш какво искаш, няма да ти ги плати "България".

# 603
  • София
Преди да отида на зъболекар, може ли да ми кажете най-силното нещо за жабурене или пиене , за подут венец ?

# 604
  • Sofia
На мен ми помогна жабурене с листерин и мазане със сенсигел

# 605
Преди да отида на зъболекар, може ли да ми кажете най-силното нещо за жабурене или пиене , за подут венец ?

Няма смисъл тепърва да купуваш неща и да се набутваш само. Отивай по спешност.Ако много те боли, вземи един нурофен форте ако имаш, или Миг 400. За жабурене - каквото имаш вкъщи-елудрил, вода за уста...сушена синя слива сложи на мястото...и на зъбар.

# 606
Wind_,  отвара от смрадлика. Не е скъпа и си е старо противовъзпалително средство. Стяга венците та не може човек името да си каже. За обезболяване - лекарство.

# 607
  • Бургас
Wind, когато на малкия му се поду венеца се обадих на нашата зъболекарка, тя ме посъветва докато отидем /тъй като бяха празници/ да го мажем с йод венчето /с клечка за уши се намазва/ два, три пъти на ден. Имаше ефект.

# 608
  • София
Бях на зъболекар, подуването се оказа афта.
От толкова сладки приказки обаче с нея, забравих да попитам с какво да се мажа .
С какво се мажат афтите?

# 609
Афтата сама ще премине за 1 седмица. Мисля, че може да се сложи малко сода бикарбонат на раничката. Има някакъв илач Анафтин, но съм убедена, че само ще си дадеш парите напразно. Не си заслужава.

# 610
Аз пък от нашата зъболекарка знам със солена вода да се жабури при афти и възпалени венци. Обаче като не ѝ повярвах и ми направи вятър край ушите, та не знам пропорциите на тоя илач. АКо някой знае мож ели да сподели. Май на една чаша хладка вода се слагаше 1/2 до 1 чаена лъжица сол и се жабуриш на всеки 2-3 часа.

(Редактирам се: чукнах из нета и ми излезе вярно това което съм казала).

# 611
  • Варна
Бях на зъболекар, подуването се оказа афта.
От толкова сладки приказки обаче с нея, забравих да попитам с какво да се мажа .
С какво се мажат афтите?

Преди две седмици имах и аз, два дена мазах със сода бикарбонат и приключих с нея.

# 612
Каква е разликата между Колит и Синдром на раздр черво?

# 613
Има някакъв илач Анафтин, ...

За нищо не става. Simple Smile

# 614
С Гранофурин или с Йодасепт мажа афти.

Общи условия

Активация на акаунт