Плетем красоти за топлите дни .. тема 96

• 93 818
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Добре дошла Срети /нали така се чете/ ще се радваме да показваш над какво се трудиш!
Нагласихме ги подаръците, то май тази година само пари давах, а те си купуваха.
Аз се мъча над това жакард на 5 куки с много цветове, ми трудно е. Тъй като плета с спец. накрайник за жакард и особеното захващане на куки и конци, куките ми се изнизват..

# 151
Хриси всъщност се казвам Нери хихи но това не е от значение сега

Това с 5 цвята е нали?
Ти с коя ръка работиш по принцип??

От баба ми знам че жакард изисква много време и търпение и .. да можеш да си счупиш пръстите дето тя все казва.

И аз мнооого съм си харесала една блуза ама къде ти време да работя аз по подобен проект.

Момичета да попитам можете ли да ми предложите някой сайт за прежди който да доставя в англия. Въпроса е че ми трябва ИРА а тук не намирам.

Благодаря ви Simple Smile

# 152
  • Бургас
Да 5 цвята, аз съм изплела доста жакардови шапки, блузи и поли. Плета със специален накрайник и е много лесно, но плета с 2 цвята, а тези са доста. Тук има прежди на Стенли /български/ и турски, направи запитване в Александър ето тук http://alexanderyarn.com/prejda.html?gclid=CjwKCAiA693RBRAwEiwAL … h_ZRoCq-cQAvD_BwE

# 153
  • София
Здравейте дами надявам се до ме приемете във вашата темичка .. аз плета от малка като можа да се похваля че една дузина баби са ме учили бод по бод и наметка по наметка хихи

Сега съм на 19 и от време на време когато няма какво да правя .. изплитам по някой малък проект.

Последно се занимавах с едно елече за племенницата

Ето линк към снимката (надявам се не е престъпно хаха)

http://www.img-share.eu/main/image_view/BC97410E-65FF-442D-A8AC- … 13593879.jpeg.htm

Та така като цяло това е. Сега се трудя над едни чорапки на 5 игли.

Брагодаря ви за вниманието.

Много е сладичка!!! Трябва да я снимаш някой ден и облечена...

# 154
Благодаря!Мисля,че това ще  ми помогне.

# 155
  • Бургас
Изплетох я шапката, с 3 цвята на 5 куки

# 156
Аххх, толкова е красива.

Утре ще ви споделя и аз как вървят мойте тунизийчета хаха, че са в довършителен процес.

# 157
  • София
Ау, разкошна е!

# 158
  • София
Здравейте момичета. Имам нужда от малко помощ. Бихте ли ми препоръчали с каква прежда да направя това:

Ще бъде плетено с 6,5 и 5 мм куки. Simple Smile Някакви идеи.

Хриси9092 обожавам такива шапки Heart Eyes Heart Eyes Все се каня да си направя една с овцички ама все не стигам до там Embarassed

# 159
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета. Имам нужда от малко помощ. Бихте ли ми препоръчали с каква прежда да направя това:

Ще бъде плетено с 6,5 и 5 мм куки. Simple Smile Някакви идеи.

Хриси9092 обожавам такива шапки Heart Eyes Heart Eyes Все се каня да си направя една с овцички ама все не стигам до там Embarassed

влез в магазина, харесай си цвят, после опипай всички прежди от този цвят и си избери по мекота. знам, че не е точно съвета, който очакваш, но...
направих тези шапки на Змей Недораслий, преждите избирах по цвят, заради героите. Simple Smile
бяха еднакви на дебелина, но... той предпочита жълтата, защото е по-мека Simple Smile
не знам каква беше жълтата, на етикета на лилавата пише Калина, 100% акрил, "САЗО 2004"

# 160
  • в здрача
Ама жълтата е оригиналната, истински миньон.

Иии чудна шапка Хриси!

Аз опаковах всички плетива. Терлиците за родата са тези 2 модела:

Всъщност 3, мъжките са от този тип:

И блузката за племенницата:
Много е бавно качването, така че другите подаръци в следващ пост.

# 161
ТСВ, и лилавата е оригинален сърдит миньон  Simple Smile Simple Smile Simple Smile пропуснали сте филма май Simple Smile

блузката за племеничката е много свежа Simple Smile

# 162
  • в здрача
Вярно, че в една от сериите спасяваха миньоните от био-зараза дето ги правеше лилави и бесни. Ама аз с момичета и съм по спец по видове феи и кръвопийци Simple Smile
Това е едно от облеклата за новата Дракулора. Най-много се харесаха тези 3 рокли:

# 163
Ехаааа, има нещо магическо в тях. Страхотна работа Tsv.

# 164
даваш добри идеи за къдравата прежда Simple Smile нали беше неустоима на някави 50 ст. понакупих от нея за осмомартенските подаръци за колежките Simple Smile Simple Smile 
след плетенето на шаловете почти не остана, но може да възстановя запасите и да опитам някоя поличка на малката племенничка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт