Магията на изтока - тема 51

• 42 419
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • MJF
 Joy hahaha Joy йош! Ех тази Кахоко. 2в1, дерзай и не забравяй да споделиш. Аз вече забравих сума моменти назад в епизодите. Таман да си ги припомня и  Laughing от сърце.

# 136
Tuon, с престоя им в съвременен Сеул понамаляват комичните недоразумения, но не изчезват съвсем. Все пак трябва да има време и за драмата Smile.

Два епизода с Кахоко изгледах. Странно ми е малко да се запозная с такъв герой. Че е живяла под похлупак о.к., но чак пък толкова..., то не знам и наивност ли да го нарека, ... ми е много непривично. На моменти имам чувството, че е леко изостанала за годините си не само в емоционалното си развитие. Предполагам, че точно израстването й ще е интересното, а и не само това, но и промяната, което то ще донесе на тези около нея.

Ей, уплашихме преводачката Smiling Imp.

# 137
Много се смях на тази статия
Не му е  било лесно на Юно с лудите фенки, а и да го нарекат и аджоши, хаха.

Тия нови хлапета на JYP са с плашещи ЕГН-та. 4-ма са реколта 2000, а имат и 2001 г.
Много им пада възрастовата граница с всяка изминала година. Скоро и от забавачницата ще започнат да ги взимат като тренита, макар че то при JYP май вече стана практика..
Ония китайчета, с двете корейчета, пак група на JYP, са наистина.... Страхотия. Деца на по 10-11 години, които танцуват и се държат като 20-ет годишни.

Японците ще правят римейк на тайванския филм - You Are the Apple of My Eye с Кай Ко и Мишел Чен.
Не съм го гледала, но помня, че имаше голям успех.
В японската версия за избора на главния герой са се спрели на Юки Ямада. Най-после Юки няма да свири втора цигулка. Излиза на светло.
Мисля тази вечер да изгледам тайванската версия.

# 138
Да ме прощава Юно, но за голяма част от фенките на EXO и BTS, които сигурно са 12-15 годишни, той си е вече аджоши Joy.

# 139
Въртящо си очичките Rolling Eyes
Аджоши е разтегливо понятие - господин /чичо/ дядо.
Ама ходих да проверявам кой набор е Blush Не успяха ли поне оппа да го титулуват???
Миличкият,но пък е смешно.

# 140
Ами, Tuon, за тях тия от EXO  и BTS са оппа Smile. TVXQ когато са дебютирали девойчетата тогава са се раждали Joy (търкалящо се човече).

# 141
Smile Smiley
Кое е следващото след аджоши? Защото Джи и компания са направо в категория гранд фадър.
Аз да кажа,че е петък.
Може и някой аджоши на снимка.Innocent

# 142
След аджошито е арабоджи, ама то си е баш за дядовци. Джи-то + набори имат доста време до тогава, а пък и все ще се намерят аджуми дето да им викат оппа  hahaha.

Малко аджушита Wink.

Скрит текст:

Сега чакам Сосчето да се появи, че съвсем се изгуби в последно време.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 21:27 от 2в1

# 143
  • MJF
Аз съм живяла включително в общежитие целия си студентски живот. Та образ като Кахоко съм виждала на живо.  И не само дамски вариант ами и мъжки. Веждите си повдигаха покрай тях не малко хора като споделяха по нещо от време на време в компания. Но то да не са един идвама чешити на такива места  Laughing.Но си бяха съвсем нормални иначе. Просто израсли в гоооляма саксия и съответно еле пък отделени така в направо екстремални за тях условия от родителските тела  Mr. Green, имаше комични моменти. На мен ми бе интересно това което споделяха/ се изпускаха. Веждите ми на място  Simple Smile. Светът е шарен. Нормата е доста дискутабилен термин. Кара ни да се замислим. Прототипите за които говоря сега са големи , сериозни, нормални,  отговорни хора и добри професионалисти.
Видях качен 10-и. Мноооого спорт тези дни  Whistling и може би 9-10 ще седна да ги гледам идната седмица когато съм на спокойствие. Важното е че го има  Laughing. Сега е мой ред да се назландисвам след преводача    Mr. Green

# 144
  • DE
Съпругата на посланика е голяма сладурана, бих си хапнала от нейните гозби  chef
https://www.bgonair.bg/video/koreyski-gotvachi-ni-uchat-na-zdravoslovna-kuhnya

# 145
  • MJF
Музикално-леден поздрав в изпълнение на Михал Бржина. Михал този път и с прическата се е постарал  Laughing

# 146
  • София
Съпругата на посланика е голяма сладурана, бих си хапнала от нейните гозби  chef
https://www.bgonair.bg/video/koreyski-gotvachi-ni-uchat-na-zdravoslovna-kuhnya
Било е интересно.Ама аз от кимбапа се разочаровах, миришеха ми на риба водораслите, не съм им свикнала.Преди като гледах как набиват, лиги ми течаха, сега като гледам, си мисля,  как може да ядат тази гадост.Но само ориза смесен с плънката е вкусен, без водораслите.И как може да е здравословна кухня в която почти всичко е пържено или туршиено?

# 147
  • DE
Аз пък харесвам водораслите  Crazy не харесвам пържено и рядко ям мариновани зеленчуци. Тяхната кухня ми е обсолютно непонятна, често се чудя като гледам нещо как могат да ядат тези гадости  Mr. Green
Според мен е мит, че е здравословна, като го повтарят постоянно и то става почти истина  Laughing

# 148
  • София
http://doramatv.ru/three_meals_a_day___fishing_village_3

Ей това гледам сега, всичко пържено, пържено, пържено или супи разни.И навсякъде чудовищни количества кромид лук, пресен лук и шепи чесън, няма значение дали е закуска, обяд или вечеря.И всякакви зеленчуци на туршия.Освен това соев сос и разни ферментирали пасти на всяка манджа слагат.

# 149
Тайна, така е. От сутринта започват с чесъна, кимчито, пърженото и така до вечерта.
Лъжа е, че кухнята им е здравословна, но го повтарят и си вярват, а тези, които изобщо нямат представа от корейската кухня/ бит/ нрави - им вярват.
Като се сетя, че ядат рамен постоянно, а той е направен от брашно... Ядат толкова много брашно, а и всичко пържено, което правят е винаги оваляно в бяло брашно и яйца.
Рибарското селище го гледах миналата година. Ерик беше готвачката там, хах. Ама и той масово пържеше и правеше супи, които едва ли бих опитала (а по принцип обичам всичко да ям, стига да е добре сготвено и подправено, претенции нямам).

Да ви покажа една корейка, преминала преди две години през нашата родина с велосипед.
Как се облизва на хубавата българска супа. Такава няма и да опита по нейните ширини.
Ох, и на мен ми се прииска пилешка супа, като гледам тази...
Многооооо обичам хубава българска пилешка супичка.

А относно реакцията й при тази гледка я разбирам напълно. Но това е нормална българска картинка - прасета без стопанин.
Свободна държава - свободни прасета, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт