ÇUKUR - "Ямата" - нов сериал с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 1

• 93 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • В тъмната гора.
Много знаещи турския гледам, че пишат, ама само Синан превежда... Ми включвайте се Simple Smile Диди... по-смело...

Grinning Grinning Grinning Много добре го каза Рени, само чакат аз да превеждам.  Joy Joy Joy

Синан, друго си е да ти е майчин турския, за това си с предимство. Аз не се оправям добре с диалектите, уличния турски, изчанчения изказ на анадолците, Манго ми идва в повече на мен. Винаги с предимство са преводачите с майчин език, така че логично е да чакаме на теб. Сравнение с теб, съмнително е на какво ниво владеем езика, а турския не е лесен.
Рени я не пускай фитили, моля...Stuck Out Tongue

# 631
  • Яко в Матрицата...
Много знаещи турския гледам, че пишат, ама само Синан превежда... Ми включвайте се Simple Smile Диди... по-смело...

Grinning Grinning Grinning Много добре го каза Рени, само чакат аз да превеждам.  Joy Joy Joy

Синан, друго си е да ти е майчин турския, за това си с предимство. Аз не се оправям добре с диалектите, уличния турски, изчанчения изказ на анадолците, Манго ми идва в повече на мен. Винаги с предимство са преводачите с майчин език, така че логично е да чакаме на теб. Сравнение с теб, съмнително е на какво ниво владеем езика, а турския не е лесен.
Рени я не пускай фитили, моля...Stuck Out Tongue

Чакай сега, не съм аз тази с корените от арабски и прочие Joy Иначе, един чужд език няма научаване, така си е Hands V

# 632
  • София
Ако гледам с вас на живо, ще превеждам. Но, уви, не гледам. Иначе много от тук присъстващите помнят когато съм будувала и съм превеждала епизода на даден сериал по време на излъчването му. Peace

Иначе изгледах серията. По-интересно взе да става сега, като Идрис баба се събуди.
Обаче Аличо си ми е фаворит. Велик е Ръза. bowuu Heart Eyes
И краят... ooooh!

# 633
  • В тъмната гора.
Моят син ми чорна слушалките и даже не мога да изслушам фрагманите. Чакам си чинно превода на Синан и после без да чувам го чета и гледам картинките и съм готова.
Чак пък толкова ли ти дотежа Синан?

# 634
Didi, Hug Тинче, Hug благодаря!

Естафурла, Рени!  Grinning  Sweat Smile

Не съм гледала последния епизод, казвате, а и чета по форумите, че серията е била хубава Smiley

Зърнах няколко сцени... Сена много се старае да се хареса на Идрис... Satisfied

# 635
  • Ruse, Bulgaria
Моят син ми чорна слушалките и даже не мога да изслушам фрагманите. Чакам си чинно превода на Синан и после без да чувам го чета и гледам картинките и съм готова.

Естафурла, Мишел! Шегувам се, аз съм се заел с тази тема, така че не чакам друг да превежда вместо мен.  Peace Peace Peace

# 636
  • София

Естафурла, Мишел! Шегувам се, аз съм се заел с тази тема, така че не чакам друг да превежда вместо мен.  Peace Peace Peace
Много неблагодарен труд е това, Синан, и го осъзнавам. Ако ти стане много трудно или имаш нужда от съдействие, свиркай - лека-полека ще се справим някак да помогнем, макар и по-бавно от теб. Peace

А Сена е душица, ама удря на греда при свекървата. А й потръгне малко със Султан, а пак стъпи накриво. Grinning

# 637
Добро утро...банда 😉
Рени 🤗 аз, за съжаление турски не знам 😞 понаучила съм 10-15 израза, и като хода в Турция ги пускам в действие, без много да се замислям 😜 Ефектат е положителен; турците ми се радват.. и отстъпката е осигурена 🤑
Но, арабският го знам ...доста добре🤓 Синана, ако е Ок, бих могла да помогна в превода, от рабски. Арабите, пускат , преведените епизоди, още на другият ден - вторник.
Хубав ден 😃

# 638
😞 понаучила съм 10-15 израза, и като хода в Турция ги пускам в действие, без много да се замислям 😜 Ефектат е положителен; турците ми се радват.. и отстъпката е осигурена 🤑
Grinning Kissing Heart
Е, хубава работа, ами сподели ги, де, Smirk в ЛС, да не занимаваме цялата банда Sweat Smile

Добро утро Hug

# 639
  • Яко в Матрицата...
Добро утро...банда 😉
Рени 🤗 аз, за съжаление турски не знам 😞 понаучила съм 10-15 израза, и като хода в Турция ги пускам в действие, без много да се замислям 😜 Ефектат е положителен; турците ми се радват.. и отстъпката е осигурена 🤑
Но, арабският го знам ...доста добре🤓 Синана, ако е Ок, бих могла да помогна в превода, от рабски. Арабите, пускат , преведените епизоди, още на другият ден - вторник.
Хубав ден 😃

Браво за арабския Hands V

Добро утро! Coffee

# 640
  • Ruse, Bulgaria

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 20:03 от Sinan Mustafov_397437

# 641
http://cukur.fragmanlarim.com/cukur-5-bolum-fragmani/
 Е, хванаха ли предателя?

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 20:22 от tigasa1

# 642
# 643
  • Ruse, Bulgaria

# 644
Велик актьор е Ръза. Колко противоречиви роли са  "Вътре" и тук.  Аз много харесвам и Озан Гювен. В "Майчина рана" с Мерием Узерли много си харесах. И във "Фи" прави великолепна игра Озан.

Общи условия

Активация на акаунт