Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Краси, имаме само една баба и един дядо. Дядото живее далеко и се грижи за прабабата, а другата баба гледа на ММ на сестра му децата.... каза, че ще дойде за седмица докато сестра му е в отпуск, но после се оправяме сами.

Не преживявай, ще поотрасне и няма да плаче от тях. Просто са още много малки и не разбираме дори напълно от какво и защо точно плачат.

# 361
Моят също плаче от единия дядо, този който рядко вижда, но бързо се отпуска и голям смях пада като му закача мустака.

Момичета лепна ме вируса с разстройство и повръщане, някой пил ли е нещо докато кърми. Притеснявам се за малкия как ще му се отразят лекарствата.

# 362
Проходи!:heart:HeartHeartHeart

# 363
Sho честито прохождане Simple Smile Аз на моменти се питам как издържам ,моите роднини иска да правя кръщене до края на годината.АЗ се чудя как ще изкараме зимата ,свекърва ми не се знае дали ще има или няма да има нужда от операция,на мъжа ми ще вадим плаката декември или януари .И двете операция се плащат, на ток се отопляваме незнам.На никой не пожелавам мойте проблеми....Извинете ,ще ви се оплаквам нямам на кой да кажа болката си

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 17:36 от анита123123

# 364
Шо, честити крачетаааа!

# 365
Sho честити крачета. Да стъпват сигурно и да бягат бързо.

Ани смелост жено, едно голямо гуш.

Аз съм се просналага на дивана с температура и главоболие. Поне корема за сега сякаш се пооправи.

# 366
Честити палави крачета Heart Eyes

# 367
Шо, честити крачета! Да стъпва смело в живота!

Стейси, нищо не мога да кажа за лекарства и кърмене - попитай някой лекар или педиатъра ви. Бързо да се вдигаш на крака.

Ани, разбирам притесненията ти, но бъди силна и не се поддавай на такива фамилни искания. Казваш, че сега не е удобен момент и точка! Ще направите кръщенето когато ти и ТМ пожелаете. А на него и свекървата бързо възстановяване и леки операции, а дано нейната да се размине. Гуш.

Аз съм вече вкъщи, но съм парцал... а пък не мога това да не бутна или онова и ....

# 368
Ихааа, от час и половина се дере милия. Накрая дадох половин доза нурофен и сега заспа. Лека на всички!

# 369
  • Варна
Добро утро момичета
Редовно се опитвам да ви чета понякога успявам.. Друг път не...
Честит Рожден Ден на всички пораснали бебоци! Нека винаги са здрави и много весели и игриви! Днес Моя Гоги става на 1г. В 00:15ч се роди без проблем! беше лесно и бързо като истински герой! През тази една година той израстна от малко бебе до едно палаво момче което непрестанно прави всевъзможни бели (грижи се да не ни е скучно)
Равносметката е че той е 8кг. 74см.
Има 6 зъба, пропълзя на 5м. Проходи на нямаше и 10 навърши месеца. Много палав и весел!
 всичко гледа от кака си тя  се тръшка и ляга на земята и той също като нея като му се скараш..  от всякаде copy paste... Само едно искам да са живи и здрави нашите дечица Heart
Весел празник на всички Flowers Bouquet
 Birthday Gift Tada

# 370
Честит рожден ден на този прекрасен Гоги! Нори, нека ти е жив и здрав, винаги така усмихнат, нека и бели да прави, за да ти е весел всеки ден! Целувки и на прекрасната му кака!

Кристи, как сте?

Искам да помрънкам - много, много ми е тежко... не мога да го вдигна, не мога да го гушна, нито да се въртим и да играем, постоянно се крия в банята и плача...много ми е мъчно... а днес и той плаче и посяга с ръчички към мен и ми се къса сърцето.... как да му обясня, че не мога, а не че не искам да си го нося и гушкам... Извинявам се, че ви занимавам с това, но много ми е болно, а не искам да тормозя ММ и с тази драма в момента.

# 371
Обясни му го наистина. Не се шегувам. Когато трябваше да сме разделени заради пневмонията след раждането, консултантката така ме посъветва.

Добре сме. След кошмарна нощ.

# 372
n0richka, честит рождненник! Жив и здрав да ти е и той и каката! Simple Smile

lid, едно голямо гуш от мен! Sad Опитай се да се успокоиш, и както Cristi е казала, обясни му. Мисля си, че дечицата разбират доста повече отколкото ние предполагаме. Simple Smile

Отново пожелавам всички болнички мами и дечица да се оправят! Аз още кашлям, но му се вижда краят. Simple Smile Такова чудо не е било от 20 години поне.

# 373
Лид, голямо гуш:heart:
Крис,и ние бяхме така нощес ужас...
Нори,да ви е живо и здраво момченцето!:candy:

# 374
  • София
JoyJoySho_82 Само дето го мисли толкова! Честито и смело напред!

steisi77 Как си?

n0richka И Гого пораснал! Честит празник! С пожелания за много здраве, много усмивки и мааалко бели!

cristi Sad Хубаво е, че сте живи. Имаш ли обяснение, що така?

Iid Прегръщам те! Много добра идея - обясни му го. Hug Измисляй игри, в които да е близо до теб, но да не се налага да го вдигаш. Може би ако играете на криеница с някоя играчка, подреждате конструктор, строите кули, бутате някоя малка кола около теб, докато лежиш или др. такива. Идеята ми е той да е до теб, да те гушка и усеща, но без да се налага да вдигаш.

Ако посяга с ръчички можеш ли да седнеш до него и да те гушне?

Ние сме доста по-добре, от утре на ясла. В петък колегите ме посрещнаха на работа. Бяха са постарали страхотно - имам си цветя, балони, огромна шоколадова торта със специален надпис и камшик Joy Последното аз си го исках и то е да им се карам, като заслужават. От доста години се шегуваме, но вече си го имам. Joy

Следваме и вкъщи режимът от яслата, доста успешно. Надявам се да няма драма вече там.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 21:13 от Мисис Роузи

Общи условия

Активация на акаунт