Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Нори, да ви е жив и здрав Гоги!
Лид, многооо прегръдки от нас.Само да бяхме по-близо бих дошла да помагам Kissing Heart
Кристи, и аз така говорех на малкия когато беше с плевмония и далеч от мен.Много ми беше тежко, а той милия като кажех "чао" и почваше да плаче Sad.

# 376
n0richka честит ти рожденник. Да е жив и здрав и много палав малчуган.

Днес вече съм добре, не знам какво беше това чудо за един ден. Дано да не е вирус, че и малкият да не го хване. Още не може да се оправим с тия сополи, че днес нещо и кашля от време на време.

# 377
Лид мила бъди силна ще мине и после много ще си играете и гушкате . Колко време не трябва да вдигаш тежко ? Гледайте детски легнали

# 378
  • Шоплука
Нори честит рожденик, да расте здрав, палав, умен и щастлив.

# 379
Благодаря, момичета! Правя опити за всевъзможни игри около мен, но той иска да ходи или да пълзи, а ходенето е само за ръчичка, пълзенето пък е придружено с изправяне по всевъзможни места и доста често с подхлъзване и аха-аха да падне ако някой не го държи.

Опитвам се да клякам и да го гушкам, но и той като не го вдигана веднага и все едно се разсърдва.... и почва да реве още по-силно и да се дърпа.

Но ще мине, вече съм малко по-спокойна. Ще се въоръжа с търпение и това е.

Ани, за жалост - цял месец е забраната.

Стейси, радвам се, че си по-добре.

Мисис, ти си машина на режима! А с този камшик сред колегите направо не мога да си те представя - каквато блага душа носиш не те виждам да го размахваш. 🤣

Кристи, как сте?

# 380
Като че ли е добре. Сега ще видим как ще изкара нощта Rolling Eyes Най-вероятно са зъби.

# 381
Кристи как сте?
Ще плувате ли ,ако е добре,  през зимата?
Честито на малките сладки рожденичета и на технити мами!  Birthday
Всички ли проходиха?

# 382
  • Пловдив
Мина и нашето парти и естествено трябваше да се намери някой да ми вдигне кръвното.Свекърва ми се изсипа неканена,без да се обади(живеят на 200км от нас) с мъжа си и болните 3г.близнаци.Намираше на всяко едно нещо кусур,то виното й беше топло,то домата й безсолен,пък детето ми защо не носи ортопедични гащи(така профилактично),абе куп глупости.
Накрая се оказа че в дънданията(общо 6 деца и 8 дърти) никои не се е сетил една снимка да направи Confused
Днес бяхме на консултация и е качила 100гр и 0см Ваксината я отложих за др седмица
Вие как сте:Лид,Крис,Стейси,Мисис с яслата как е положението?

# 383
Уфф, ние пак сме със сополи, къде сгреших незнам.Колкото повече му треперя...
angel eyes, пии едно тая вечер за нервите Wink.

# 384
Krasi и ние сме с хрема и аз така се питам къде сгреших бързо оздравяване

# 385
Кристи как сте?
Ще плувате ли ,ако е добре,  през зимата?
Честито на малките сладки рожденичета и на технити мами!  Birthday
Всички ли проходиха?
Плува, плува. Няма зима, няма лято Mr. Green

# 386
  • София
Юхууу, здравейте и за днес!

Alja98 Сигурно. Ние ще се борим за последното място Grinning

angel eyes Честит празник! Няма да се ядосваш за глупости! Хем знаеш, че са глупости, хем им се връзваш. Hug И при нас ги имаше - месото не е готвено сега, доматът що е белен, едно време само белени домати са ядяли.. Joy

krassi14 Sad Такъв е периода. Не си сгрешила, никой не е сгрешил! Hug Нормални неща са, колкото и да не ни се иска. Аз сякаш го приех, че ще е така първата година. Hug

Малкият от днес е на ясла пак. Сутринта го оставих да спи и реших, че няма да го будя аз. Предните пъти го вдигнах към 7 и не издържаше до обяд. Да, ама днес в, 7:50 вече нямаше накъде и ММ го събуди. Или по-точно - взе го на ръце, а младежът спи блажено и нямаше никакво намерение да става. В 8:20 бяхме в градината. Нямаше време вече, аха да закъснеем.

Днес ми е и първи работен ден. Малко напрегнато ми беше. Особено да успея навреме да стигна до яслата вечерта.

Като цяло е изкарал добре. Преди обяд е плакал, но след това не. Спал е доста, хапнал си е. Като го вземах беше малко сърдит, ама го чух като се разсърди. И беше весел след това. Както и Фиффи беше споделила - имаше няколко дни, в които беше тъжен. Днес беше весел и ме зарадва доста.

Гладен - изяде супа и десерт от ДК. И го сложих още в 8 в леглото. Беше сериозно уморен.

# 387
Мисис, много се радвам колко свежо звучиш Grinning

# 388
Роузи, момчето вече посвиква и ще си го вземаш все усмихнат от яслата.
И температура имаме за разкош, и пак съм сама, че мм е нощна (да си имам и късмета).Е намрънках ви се Simple Smile

# 389
angel eyes честита ви рожденничка. Да расте много здраво, усмихнато и весело дете. И ние бяхме така 8 възрастни и 3 малки деца и трите суполиви. Галимацията при вас е била по голяма с 6 деца, нормално е да забравите за снимки. Та ние като си бяхме през деня тримата пак забравихме да снимаме само малкия с тортата.
Иначе вече сме добре, аз се оправих, на малкия хремата за сега почти изчезна. Стичат му се сополки само, когато е на вън и духа вятър или е по леко облечен. Странното е, че и след гнойната ангина пак при вятър му текваше нослето. Това от времето ли е, а при вас как е?

Снощи пак имаше екшън.  Преспа 40-тина минути и като се ококори в 22.20 и откара до 1.30 часа . ММ се ядоса и го остави в кошарата да си играе сам, а нашия като букна и не спря цял час, че и повече докато го взема да направя поредния безуспешен опит да го приспя.  Накрая го намазах с Дентинокс и след 15 мин.  откърти, и пак цяла нощ се събужда на 1.5 - 2 часа. Намрънках се и аз.

Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт