Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Пюр, да спагети яде малко от нашите, но едва ли се е наял с няколко.Ама ще пробвам пак и ще сложа и примерно пилешко вътре, пък дано имам успех.Благодаря за съвета.
Ааа Кристи, аз пък на това маъчинство му викам помощи за памперси Simple Smile.Ама сега като го вдигнат с 40лв, ще се чудя къде да го изхарча Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Лид, Стейси страхотни мерки на мъниците .

# 436
Благодаря ви момичета за подкрепата така е много се връзвам така е.Бяхме на преглед преслуша я не червено гърлото.Явно от хремата   и затова кашля. Днес спа час и половина ще видим кога ще легне.

# 437
Ани,едва ли от веднъж ще смените режима. Пък и сега като сменим времето пак ще трябва да се нагласяваме по новото,но с търпение и постоянство ще стане. Шушка също ако не спи след 16 става един киселчо,даже някой път я слагам към 19 и след час ако не е станала сама я будя. После заспива към 22-23 ,но ние сме си нощни птици и лягам след полунощ,та не ми е проблем. Недей да се сдухваш така лесно,сама се успокоявай и си давай кураж. Помисли,че има майки и с по две и три дечица,без помощ от баби,дядовци,лели и т.н. Те трябва да се гръмнат сигурно. 😃 Наслаждавай се на миговете с малката,защото времето лети и скоро тръгват на ясла,градина,училище... Няма да усетиш кога ще мине.
Много философски се изказах. 🤓

# 438
Неусетно мина времето!
 Аз за сега отдалечавам започването на работа. Малката е толкова привързана към мен, че реве вече като се отдалеча.
 Днес съвсем ме отчая в плуването. Аз също бях в басеинчето, но като се усети, че ще я поеме какичката, като ревна, вкопчи се в мене все едно я изоставям!
В потрес съм! Дано го израсте, че имам и он- лайн лекции и дори това време не ми отпуска.

# 439
Привет, дами! Аз също се отдалечавам от работата, много Simple Smile Патето ще има другарче! Нямах търпение да ви кажа Grinning
Днес бях на преглед, а те с баща си са спали до 19:15 около 3ч., та ще видим да не ми издиша практиката и да я гоня до полунощ.
Лека вечер!

# 440
Пююююююр, честитооооо! Една лека и безпроблемна бременност! Колко се зарадвах за хубавата новина ❤... в коя седмица си?

# 441
Ехааааааа, честито Grinning

# 442
Pure_nature честито лека бременност и само хубави моменти

# 443
Пюр, това се казва новина Kissing Heart ! Честито, лека и безпроблемна бременност и едно пухкаво бебче на финал!

# 444
Еееее честито Pure! Gift Heart Лека бременност! Simple Smile

# 445
Pure_nature честитоооо!  Страхотна новина, лека и безпроблемна бременност.

Аз също съм се замисляла за идеята за второ, но не си се представям сякаш с бягащо човече, а аз тичаща след него и бременна. А пък от друга страна времето ме притиска. Като се замисля аз дори на преглед не съм ходила. На 40-тия ден след секциото ходих на контролен и все се каня и все не мога да опра до прегледа. А май трябва да направя и микробиология и цитонамазка. Има ли някоя друга несериоза мама като мен?

# 446
  • София
Стейси, аз  Embarassed Но съм се заплюла преди нова година да направя всичкото това Whistling Пюър, честито, много хубава новина! Simple Smile

# 447
Ех че хубаво !
Пюър честито HeartЖелая ти лека и безпроблемна бременност!
+1 за несериозни мами по отношение на АГ.В този контекст бихте ли ми препоръчали АГ за Сф:kissing_heart:

# 448
Аз ходих след раждането ноември на гинеколог.Имах час наскоро ,но не отидох, защото нямаше кой да гледа малката.Ходя при доктор Цандева в Пентаграм.

# 449
  • Шоплука
Пюър лека и безпроблемна бременост и много леко раждане - много се зарадвах на новината Heart
За твое успокоение ще ти кажа, че и ние затънахме до уши в майстори и ремонтни дейност, че не стига това и ММ работи на второ място, за да остана още година с Бамбина у нас.
За парите - 90% от РЗ се плаща до термин, не до раждане, за това сега има изравнителни, другия месец, ще има още една изравнителна сума и чак декември ще се плащат въпросните 380 лв.
Това е моето инфо.

Бамбина научи магическата дума искам и сега сочи всичко с пръстче и е - искам, че и да се тръшка се научи и като не стане на нейната реве театрално.

Ани това със спането е период и ние го минахме, детето е стресирано, защото ти си стресирана - релаксирай и нещата ще се нагодят.

Лид да ти кажа - някои деца започват да си ходят на пръсти, аз самата също съм била така преди години, това е от неправилно приучване към ходене. Моят съвет е - не прави нищо, той само ще започне да стъпва на цяло ходило, когато е готов. Аз я научих да стъпва на цяло ходило, като пусках музика, прикляках и друсах дупе и тя ме имитираше и даже така и танцува с песента - друсаме дупе, друсаме, друсаме. Така тежестта на тялото я притиска да стъпи на цял крак, това е една тайна от народните хора, за да се научат танцьорите да играят на цял крак, защото инстинктивно танцуват на пръсти, т.нар. натрисане.
За пръста - трудно, това децата адски трудно се отучват, съвет не мога да дам, ползвам биба още, когато ми се налага, но тя я плюе след като заспи или аз и я махам от устата. Чела съм, че го мажат с лук, с лимон, за да им е гадно, но колко работи не знам.

Общи условия

Активация на акаунт