Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Мисес, радвам се че сте добре

# 601
Мисис добре е,  че се оправяте вече.

На малкият днес нослето му потече няколко пъти и не ми се мисли ако пак започне някоя хрема. Мисля, че е от зъби, защото започна вечер да се буди още по често, а снощи и прореваше на сън. Ох да излизат тези зъби, че голяяям зор.

Какво става тези дни голямо затишие е тук.

# 602
Роузи Heart много се радвам че сте ок
Ние каква нощ изкарахме рев,рев ,аз си мислех че са избили ,кучешките а те не са,и сега растат едновременно:disappointed_relieved:
Но ще се борим някак
Мацки , днес на този хубав празник , голямото ми дете навърва 10 г.,и виртуално ви черпя:birthday:

# 603
Шо, да е жива и здрава рожденничката!
И ние не спим от тия зъби ли е от какво е....вече взех да свиквам на безсъние, но и малкия не се наспива.
Лид, къпах вчера следобед, но вечерта пак 40мин се приспиваме, та явно си ми е инато детето.

# 604
Шо честит празник на малката госпожица, да ти е жива , здрава и да слуша мама Heart

Ние сме добре, по цял ден сме навън. Сладкишка освен нощем, където ме държи на вахта няма други негативи.
Ще се наспим все някой ден, но няма да е сега. Stuck Out Tongue Winking Eye
Другия месец и ние сме на морбили.
Вече си говори някакви нейни думи, много е сладка.
Ходи из нас с един стар телефон слушалка и вика - ало, ало ...Умирам си от смях с нея. Joy

# 605
  • София
Sho_82 Ехаааа, страхотна е! Честит празник! С пожелания за здраве, много успехи и много усмивки!

Sad Ужасно е това със зъбите. Незнам какво да казвам Sad Нашите са си в застой според мен. Сега предвид болкоуспокояващите и антибиотика е супер спокоен и щастлив. Малко са подути долните венци около първи кътници, ама не изглежда сериозно.

Тъкмо извадих "новите" играчки и прибрах един кашон с омръзнали. Сега е забава Smile

# 606
Sho_82 честит празник ! И нашите зъби са много набъбнали и не избиват ужас е ...по някога не яде и като вас заспива трудно по 40 Мин я приспивам.

# 607
Шо, честит рожден ден на красавицата! Да расте здрава и щастлива!

Мисис, радвам се, че сте по-добре. Току що и аз разменях кашони с играчки и чакам да се събуди, за да видя реакцията. 😂

В понеделник на прегледа педиатърката каза, че отдолу венците му са ужасно подути почти навсякъде... аз не успявам да погледна, защото не ми дава. Събужда се нощно време, приплаква и на сън, отказва да се храни. Изобщо картинката е цветна при нас. Не иска сироп, не дава капки да му сложа, от шишето с Вит.Ц пищи като луд. Докато му слагам Стеримар вика все едно го коля.

Краси, при нас подейства на третия ден. И другото, което забелязах е, че трябва да започвам с приспиването долу-горе по едно и също време вечер дори и без да дава знак, че му се спи. Ти в колко започваш да го приспиваш?

След смяната на часа малкият сам обърна много лошо режима. Заспива към 19:00 става в 06:00, понякога и по-рано. Опитах да го задържа поне до 20:30, но все едно си прескача съня и се превъзбужда адски много и заспива чак към 00:00 с голям рев. Затова се примирих със ставането рано. 😂😂😂

Чуби, и аз се опитвам да го накарам да каже Ало-ало, но нямам успех. Успях поне да го науча, че телефонът се държи на ухото.😂

Стейси, дано да са зъби, че вирусът, който върлува сега е ужасен.

# 608
Лид, ще продържа днес и тия дни с къпането така, дано стане и при нас номера.Иначе преди заспиваше към 21,30ч, а сега гледам към 20,30 да го приспивам.Иначе ставаше към 8 и нещо, а сега по новото време в 7, даже и в 6.Ей го на днес е скокнал в 6,30ч, спеше му се ама не подремна още малко.
Сега сме навън и още с излизането заспа, пак по никое време....сега ще иска да спи пак към 17-18ч., което не ми се нрави никак, и ще е киселяк.Майка ми щеше да го гледа днес и утре, нооо е настинала и пак сме си само двамата Sad. Вторник сме на имунизация и ми се свива нещо сърцето.

# 609
И моята шушулка спа чудесно до 7 сутринта. Причината е вчерашното плуване. Е като се събуди ми увисна на гърдите и сука и спахме до 9. Кеф и за двете. За съжаление на следващия ден пак няма да спим, така , че да се насладим на момента.
Шо честит рожден ден на сладкото ти детенце!
Мисис браво за подобрението.
Лид права си, че трябва да заспиват по едно и също време, но нещо не ми се получава.

# 610
  • София
krassi14 Позната история. Вчера разбутах режима и заспа в 17:00. Спа до 19:00. После беше кисел, но едно ядене оправи настроението Joy

Иначе за графика сте прави - гледам между 20:00 - 20:30 да е в леглото. Особено като е на ясла. И да ви кажа - за 4-5 дни се свиква с часовете и после си ги търси. Снощи, въпреки че стана в 19:00, в 20:30 вече търкаше очите.

# 611
  • Варна
Здравейте момичета Гоги е с варицела и е много крив нервен с температура страшен обрив изобщо пълна картинка на и е 24ч залепен за мен на всякаде.. спим,  ядем, къпем се заедно. Полудявам вече

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 13:41 от n0richka

# 612
Норичка, бързо оздравяване.

# 613
  • София
n0richka Лелеее, Нори Sad Душица Heart Дано мине бързо. Каката как е? Тя карала ли я е?

# 614
  • Варна
Hug Дария не я е карала и се надявам и тя да я изкара побе заедно да са на едно Joy

Общи условия

Активация на акаунт