Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
А откъде я е лепнал Гого тогава :O

# 616
  • Варна
Ох и аз това се чудя.. то е по въздушно капков път достатъчно е някои да кихне... С Гого се бяхме возили в автобуса, бяхме в кауфланд може би някаде там,  а също така когато отиваме да вземем Дари от градина пак сме заедно и може нещо от там да в лепнал защото сега му избиват два зъба на веднъж и много му в спаднал имунитета... ох поне на едно да я изкарат и да се приключва Joy

# 617
Миличкия, бързо да минава! На моя му изби предкътник долу.

# 618
Нори бързо оздравяване и от нас, поне хубавото е, че ще изкара варицелата сега, щото от нея няма спасение Expressionless

# 619
Нори, бързо възстановяване на малкия Гого!

Чуби, аз варицела не съм карала.

# 620
Нори бързо оздравяване на малкия мъж ,не съм карала никаква шарка и ме шубе...мерси за снимка ще знам как изглежда

# 621
  • Варна
Момичета положението става много лошо с тез пъпки
Голям рев голямо нещо много ми е тъжно Cry

# 622
  • София
n0richka Sad Мажеш ли с нещо? Уж има разни, които би трябвало поне малко да намалят дразненето...

# 623
Милият Cry

# 624
  • Варна
Да мажа с някакво гел че ефикасно е но за няколко часа о после пак. Проблемът е в дискомфорта които има и от тези зъбки които се опитват  да пробият всеки  момент и с тоз сърбеж и има и в устата рани и не може да  яде, не иска нищо пък гладен и само рев.. Днед е спал 20мин и сега още не може да се успокои и да се опитаме да заспим.. Като една малка маймунка се е вкопчил в мен и не иска да ме пуска... Пфф дано  по скоро приключи драмата до 4 дни избиват пъпки а днес е първият... Стискай те палци да не скоча от някаде

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 21:59 от n0richka

# 625
Ох Нори,да се оправя по бързо, доколкото знам мазане с ментолов спирт помага само...Аз не съм карала нито една шарка, каката и тя...
Много благодаря за пожеланията:heart:

# 626
Нори бъди силна .Майки и трябва сме силни и да се борим с изпитанията ,които живота ни поставя.Желая ви спокойна нощ и си почивай колкото можеш той докато спи . Лека нощ на всички

# 627
Норичка, милото Гоги, гушкай си го, не му е лесно и не разбира какво му се е стоварило на главата. Мила, ще се справиш, прегръщам ви виртуално.

# 628
  • София
n0richka Кърмиш ли още? С повече мляко няма ли да му е по-лесно - АМ, кисело, прясно? Ако е гладен и недоспал, наистина ще е хептен залепен за теб.

Всичкте палци стискам - да минава!

# 629
Sho честита рожденничка, да ти е жива и здрава и да ви дава много поводи да се гордеете с нея.

Норичка бързо да се оправя малкия Гого. Миличкият, много пъпчици има. А казват, че колкото по малко е детето по лесно преминава шарката.

И аз чакам да избиват зъби ама още няма. Голям зор са тези предкътници.

Общи условия

Активация на акаунт