Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!
Норичка, дано сте поспали снощи и да сте по-добре днес.

# 631
  • Варна
Добро утро момичета, горе доло поспахме като през  два часа се събужда с рев, поплаква по половин  час и пак заспива... Отново отказва да яде но устата му е... Мале мале само се къримим по цял ден което малко ме успокоява но много ме хапе и.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
  • София
n0richka Добрее, ден 1 мина. Днес вече ще е по-добре. Ще видиш! Hug

Музиката не го ли успокоява? В нас любима е Патешкия танц и помага винаги.

Ние се наспахме, вече вилнее Joy

Ще трябва да излезем по някое време, но аз още изгрявам Blush

# 633
Нори, това, че още го кърмиш е много хубаво. Вчера четох доказано медицинско изследване, че кърмата променя състава си когато детето е болно. А каката как е?

Искам да попитам има ли някое друго бебе, което изпада в див рев ако ви види да излизате от стаята? Моят и преди плачеше, но след като се върнах от болницата е някакъв ужас.

# 634
Лид, моето дете е така.Даже в тоалетната влиза с мен, иначе реве и се захласва, чак посинява от рев Sad. Не питай как си мия зъбите Joy

# 635
  • София
Iid Sad Ха сега! Ако дадеш нещо "забранено" и тогава излезеш? Макар че дългосрочно надали ще е най-добрата стратегия...

# 636
Lid и мойта плаче за кратко като излизам от стаята и се успокоява сама  Ти как си lid? Нори ще мине и всичко ще се оправи.

# 637
Норичка пробвай с ментолов спирт. С клечка за уши топиш и мажеш пъпчиците. Много облекчава.
Краси и моята госпожица реве като изляза от стаята и си я мъкна с мене

# 638
Краси, същата работа. Изпада в истерия и почва да ме преследва пълзейки. Нищо не мога да свърша - постоянно трябва да е до мен. И започвам да се улавям, че доста често го вдигам. Преди като ме наболяваше се пазех повече, а сега като не усещам нищо и явно забравям за операцията и си го разнасям наляво - надясно.

Мисис, нищичко не помага. Той постоянно ме следи с поглед и върти и суче все гледа да е в радиус няколко сантиметра от мен.😂

Това, което ме радва от два дни е, че забелязвам да се заиграва малко повече сам с играчките. Разбира се аз трябва да съм чинно опъната на килима до купа с играчки и от време на време да се включвам в играта, но поне онова нескончаемо обикаляне на апартамента за ръчичка понамаля.

Ани, благодаря, че питаш за мен. Добре съм. Вече забравих, че съм оперирана. Още съм на диета и съм станала кожа и кости, но и това ще мине.

Днес му взех домашни пантофки от КК. Много съм доволна. Пак повдига краче за стъпване на пръсти, но ми се струва, че го прави по-рядко.

Сетих се да питам и по колко часа е нощнят сън на малчовците? 12 часа не е ли много?

Спокойна нощ на всички.

# 639
Аз реално незнам колко му е нощния сън, защото много често се случва да си будуваме по никое време.Но примерно вчера заспа в 19.20  и днес се събуди окончателно в 6,45ч.Но през ноща имаме няколко будения и едночасово приспиване от 2 до 3.Абе с две думи моя син не е критерии в случая...

# 640
Lid и моят син също не е за критерий, но заспива около 21.00 - 21 30 и става окончателно между 7.30 - 9.00, като се пробужда през час и половина - два, суче около 10 минути и заспива , пък снощи и си поигра  между 2 и 4 часа.

# 641
И дребният се буди да яде - хапва и понякога седи буден и играе по нощите, но друг път веднага заспива. Но общо си седим в леглото около 12 часа... през деня спи веднъж за около час-час и половина. Чудя се дали е много... може пък да е поспалан като майка си.😂

# 642
  • София
Как ще са малко 12 часа?! Мне. Идеални са си! Kissing

И като казвам това, моят герой заспа. Много странно, по никое време. Отиде днес режима...

Иначе вече е здрав, няма хрема. Щастлива съм! Живот и здраве в сряда на ясла Simple Smile

Има напредък с ходенето. Доста по-смел е. Взема си уолкъра и си ходи с него. Ако стигне препятствие, вдига уолкъра, обръща посоката и продължава. Joy Обаче без да има опора, не иска още.

Давайте идеи за заглавие на новата тема Simple Smile

# 643
Мисис, браво на момчето, че се е излекувало Simple Smile, както и за ходенето. Започне ли стабилно да ходи, да знаеш, че настъпа пълен хаос, неспасяеми са малките пингвини.

Как е Гоги днес?

Относно спането, мисля че около 14часа на денонощие е най-добре за тези мъници. Гледам, че Патето ако се е наспало през нощта и си вземе дневните дрямки е в пъти по-спокойна. Не й стига само едно спане през деня, не дремне ли втори път, нощта ни е трагедия, рев, въртене, неспокойна е.

Дано се задържи днес такова хубаво времето Simple Smile.

Лек ден!

# 644
  • Варна
Здравейте момичета, Гоги е по добре вече пъпките хващат коричка и се надявам скоро да изчезнат, сега Дария в с температура и може би до ден  два тя ще се  разболее..
За съня преди Гого да се разболее спеше около 10-11ч нощен сън, а през деня различно между 1-3часа
Hug

Общи условия

Активация на акаунт