Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Нори радвам се ,че сте по-добре.Момичета да ви питам как давате дентокинд,правите ли почивка като избие зъба? Че аз май много го давам вече месец всеки ден .Днес и биха ваксината и следващата ни е март. Станала е 8,900 и 77 см

# 646
Ани, аз давах всеки ден Дентокинд 3х1.Но ги спрях, защото не видях ефект.Как е Мишето след ваксината?
Ние утре сме на имунизация стискайте палци да е наред вкичко.

# 647
Краси при нас има ефект не плаче нощем.Добре е умори се и заспа.

# 648
Ани аз давам редовно Дентокинд, като на всеки три седмици правя по една седмица почивка. По принцип педиатърката ми каза на две седмици, но съм давала и по цял месец.  След годинката пише, че може да се дава профилактично  3×2 таблетки.

Норичка браво на момчето да се оправя бързо, дано каката мине по леко.

# 649
Аз дадох 4мл нурофен тази вечер, защото иначе май никой нямаше да спи. От горната страна изби още един предкътник, а от дясно май излизат още два Crazy

# 650
  • Варна
Ох мале Крис дано бързо да избият че тези зъби са голяма драма. Успех
И при нас избиха един или два не мога да видя точно дребния не ми дава но пък многооо хапе... Както аи стой идва при мен главата на рамото ми и започва да мв хапе същото го прави и с кака си ама тя го бие че и той се е научил да вика '' на'' и да удря целенасочено.. Определено той се развива със бясна скорост... Снощи ме храни с макарони взел ви лицата и ми дава да ям... Голям купон е.. Само ме е яд за едно че, изпускаме хубавото време все още... Ноо каквото такова.. Лека момичета Hug

# 651
Ох, това с хапането по рамото е от месеци. Лошото е, че вече почна и по други части Joy

# 652
  • Варна
Да така е. Не иска никакви чесалки за зъби замразени,  студени, нищо.. Само на живо месо се хвърля Joy
Smiling Imp

# 653
  • София
Юхууу!

Ходихме на преглед, добре е. От утре на ясла, а аз съм на работа. Душичката спи, а след малко трябва да го вдигна, за да ходя на един преглед. Sad

Венците долу са страшни. Мислех, че не може да се подуе повече, но определено греша. И е посиняло. Като цяло обаче е много по-спокоен, отколкото очаквах.

# 654
Какви са тези канибали,дето гледаме?! 😂 И моята хапе,вчера исках да видя нови зъби ли са напъпили,че рева цяла нощ и ме ухапа почти до кръв. 😳🤐
Мисис,браво! Дано се задържи сега повечко. Сетих се за сребърната вода,че по една лъжичка я дават сутрин за имунитета,но ти сигурно си взела мерки. 😊
Норичка,как е Гоги? По-добре ли е? Каката има ли обриви или още не ? Почти е 100% сигурно,че ще изкара и тя. Дано,че после да не го мислиш поне това.
Ние не излизаме тези дни,че при нас вее яко. Онзи ден излизахме за малко,но тя иска да я нося,а няма шанс повече от 10 мин да ми е в ръцете. Още не се отпуска да ходи сама,само за една ръка,но да я държа. Иначе по мебелите движи и се пуска от едно до друго място,но една крачка,не повече. 😃 Това не я спира да прави 100 бели,но това е друг въпрос. 😊
Така,друго не се сещам. Болните да се оправят и целувки на всички. 💋

# 655
  • Варна
Привет момичета, Гогата е доста по добре и отново се върна към занятията си с бели без чест... Дария все още няма нищо, но инкубационният период е 21дни, ако до 1-2 декември не се прояви значи тя няма да боледува.. Но до тогава ще седи в къщи в градината не я искат Joy
😘😘😘😘

# 656
  • София
Anyyyone Kissing Heart

Нямам идея вече какво да давам. Сега си имам спрей - Риноджермина за носа. Ще го слагам и него една седмица. Дано се закрепят нещата и да спра всички лекарства. Не мога да затворя домашната аптечка. Sad

Много се прецаках днес. Мислех си, че ще спра в близост до мястото, където ми е прегледа и не взех количката. Уви, влачих бебе на ръце повече от километър в посока. Sad Това грам не помага на китките ми, в които болката от седмица пак е сериозно обострена.

Не ще да ходи и не ще. Все по-смел става, ами да се пуска вече. Кво толкова го мисли. Не стига, че пада от ниско, че пада и на памперса си. Triumph

# 657
Роузи, разсмя ме с това падане на мекичко Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Ние днес сложихме имунизацията против морбили и човечето вече спи.Дано не ми вземе тока пак по нощите с това ранно заспиване.
Все по-малко момичета пишем напоследък....май като се поотърсиха бебчетата и никой няма време.

# 658
Честно да ви кажа, на мен ми се пише, но освен мрън мрън, че съм недоспала и адски изморена, нищо не мога да кажа. Още съм в четвърти месец, а тепърва ни чакат 10000 задчи, а Патето расте и има по-сериозни времеемки и изморителни нужди и забавления. Направо, казвам ви, започва смяната на пампи да ми тежи, понякога бърша нааканото дупе с кърпички и после с мицеларна вода, защото нямам сили да заведа в банята да я измия, много ме е срам. Цялото домакинстване и готвене се пада на мен, защото Мм се прибира само да яде и да спи, от работа отива да прави ремонт и обратното.
В петък ще си ходим пак на София, че съм на преглед и мисля този път да се заключа в спалнята и да не излезна до неделя.
Браво на Гоги, пребори я тая шарка!
Мисис, а инхалации на нослето с ФР, дали няма да помогнат„ правили ли сте?
Иначе моето дете вече оздравя, играе си, супер свежа е, зъби не се показват, но нощем ги усещам с рев. Сега се е научила да се крие и е много забавна, стои зад врата и само едно око се подава да ни провери дали я търсим.
Лека вечер от мен, дами!

# 659
Нори радвам се ,че Гогата е по-добре.
Pure_nature на мен не ми пречи да се оплакваш.Разбирам те , защото и аз понякога се чувствам много уморена.Но си казвам,че предпочитам много задачи и да имам семейство, отколкото да седя пред ТВ или в някоя дискотека.
Мисис  бързо да минава тая хрема и да ти минава ръката.
Петък и събота ще ходя на селото на мъжа ми за 40 дни на дядото.Мишето ще бъде при майка ми и много ще ми липсва.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 23:44 от анита123123

Общи условия

Активация на акаунт