Тъй неусетно мина за октомврийчетата първата година! - Тема 18

• 56 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Нори, Мисис, радвам се, че малките разбойници се чувстват по-добре.

Мисис, желая ти да затвориш домашната аптека и да не я отваряш освен от време на време за някое хапче за глава. Simple Smile

Аз какво да кажа - тъкмо стабилизирах малко от малко мъжете и аз лепнах нещо. Не мога да си нося главата - такава хрема имам. Болят ме всички мускули и ме втриса. Вземам мерки какви ли не. Grinning Искам да не се въртя много-много около малкия - той пък е решил, че иска друго. Ако може един полог да си сложа на главата, а той да се настани гордо - гордо като  пуйче в него. мисля ще му хареса най-много. Grinning

Пюр, това е нещото, което си мисля - като знам колко много ми се спеше първите няколко месеца от бременността как бих изкарала втора такава с това неспящо шило вкъщи. Grinning Приемай всякаква помощ и си почивай. Гуш.

А по този повод само Пюр ли е бременна от нашите редици или има други, непризнаващи си го? Не ми се сърдете, че питам - който не иска да ни сподели може да продъжлава да си премълчава. Simple SmileSimple SmileSimple Smile
(Ако има такива, де, шесто чувство )

Аз също ще си пиша тук - харесва ми - може дори да съм последния войн, написал последното послание в последната ни тема. Хи хи хи (дано, наистина няма такава)

Ще се постарая да измъдрувам няколко заглавия за анкета. Simple Smile

Току що занесох фекална проба на малкия - от снощи ака 4 пъти, а в последния имаше червени нишки, дано не е нещо сериозно. Три дни минава на лечебна хумана.

В Хиполенд ще има 25% намаление.

И още нещо - как приготвяте патладжан за малките? Някаква рецепта има ли някой? То не, че някой ще го яде, но все пак.... иска само попара и от време на време пилешка супа.....

# 661
  • Варна
Лид дано всичко е наред с пробата!
Аз лично приключвам с децата, две ми стигат така на бързо... Не искам да влизам в лудница за сега с успокоителни се справям... Joy
Аз постоянно чета но не винаги мога да пиша Hug

# 662
Здравейте и от нас. Аз пиша само в лошо време - Joy
На всички болни бързо оздравяване, бързо прохождане на малките държиръчичковци.
Днес само по двора се мотахме, купих и страхотни гумени ботуши от Мадъркеър и гази с тях смело.
Последния войн на двора - брюкселското зеле беше гордо инспектиран и в опит да бъде обран от Бамбина.
Майсторите ковът ли ковът осб-то, тя най-накрая спи паркирана в склада, нямам в момента друга по-тиха стая.
Начи като я обзаведа тая къща и изгледам / поне на първо време/ Бамбина съм си обещала цяла бутилка Моет - ама само за мене си.
След серия акции с майстори, сотаджий, мебелисти и какво ли не - сме спретнали една културна програма за дребните с другите майки тук - Музейко, концерт за бебоци, а и една вечер дружно напиване по женски, след посещение на един руски балет, а татковците да се оправят.
Решила съм и да гледам филма Гласовете от Холоцерна за Великите Бистришки баби, ще го дават в нашето читалище, та ММ ще има тежка вечер Joy

От ваксините ни остава Морбили.
Иначе вади предкътници и съня е мираж, вахтата ми вече е половин нощ. Тежко е, но трябва и това да се избута.

# 663
Лид, дано всичко е наред с пробата. А ти бързо оздровявай.За патладжана нямам рецепта, бях сложила малко пекан в една картофена манджа/пюре и така го въведох.
Ние днес сме ужасно кисели, но незнам дали е от ваксината или му е такъв деня на човечето.
Чуби, а четвърти прием на Синфлорикс сложихте ли? Ние живот и здраве следващия месец ще я бием.

# 664
Краси сложихме я, вдигна малко температура и това беше.

Лид не ги мисли тия патладжани, принципно са тежък зеленчук, имай предвид, че навършат ли три години вече могат да ядат каквото си искат. Освен това, твоето дете има рефлукс, така че го щади за сега от подобни експерименти.

Тук в ДК имаше за десерт детски салам с какао, яде си и нищо и няма.   Малко неща още ни остават за въвеждане, но аз не бързам. Kissing Face
Времето днес е най-противното и мразеното от мен.

# 665
  • София
Мисис, желая ти да затвориш домашната аптека и да не я отваряш освен от време на време за някое хапче за глава. Simple Smile

Аз какво да кажа - тъкмо стабилизирах малко от малко мъжете и аз лепнах нещо. Не мога да си нося главата - такава хрема имам. Болят ме всички мускули и ме втриса. Вземам мерки какви ли не. Grinning Искам да не се въртя много-много около малкия - той пък е решил, че иска друго. Ако може един полог да си сложа на главата, а той да се настани гордо - гордо като  пуйче в него. мисля ще му хареса най-много. Grinning

Аз също ще си пиша тук - харесва ми - може дори да съм последния войн, написал последното послание в последната ни тема. Хи хи хи (дано, наистина няма такава)

Ще се постарая да измъдрувам няколко заглавия за анкета. Simple Smile

Току що занесох фекална проба на малкия - от снощи ака 4 пъти, а в последния имаше червени нишки, дано не е нещо сериозно. Три дни минава на лечебна хумана.

В Хиполенд ще има 25% намаление.

И още нещо - как приготвяте патладжан за малките? Някаква рецепта има ли някой? То не, че някой ще го яде, но все пак.... иска само попара и от време на време пилешка супа.....

JoyJoyJoy

Да му пратиш въздушни целувки на пуйчето! Heart

Има ли резултат от пробата?

И аз се глася за Хиполенд. Миналата година си накупих няколко неща и бях доволна.

Патладжан дадох преди време, не се одобри. Не съм се борила скоро. Нали вдигам хемоглобин аз, та съм направила пастет от пилешки дроб. Ядем си го с лъжицата преди и след ядене Joy

Днес е бил добре в яслата, т.е. не свиква наново. Даже госпожата качи снимки - наредени на столчета пред масички и творят с пластелин. Моят свободен електрон играе отстрани Joy

Снощи от 12 до 2 си играхме. Танцувахме, пяхме, смяхме се на котката, ядохме, аз се карах, че е време за сън. Сутринта в 8 не мога да го събудя, естествено. Много ми се сърди.

# 666
Четох някъде, че в Коомсед ще има 30% оофф

Мисис, как го правиш пастета? Звучи ми добре с филийка!

Оф, яде ми се туршия, ама няма кой да ми купи, дано ММ свърши с ремонта преди да затвори магазина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Да се оплача памперсите на pufies sensitive не ми издържат през нощта. Sad Pure милата поръчай си по интернет хихихи

# 668
Ох, у наше село няма доставки по домовете Stuck Out Tongue Winking Eye
Пуфис за мен са пълен боклук, наред с молфикс и подобни, лично мнение. Само бейбилов не са пропускали.

# 669
Ние сме на Памперс, но да попитам Бейбилов не са ли по дебели? Много ми ги хвалят, но не съм пробвала.

# 670
Бейбилов са малко по-дебели, наистина, но не са парфюмирани, както памперсите и на мен лично много ми допадат, а и са мекички. Е, и на детето де, суха е, не се подсича. Ако нямам Бейбилов, че у наше село няма дм, то купувам Памперс, но не правя с други компромиси. По един  шанс дадох и на другите - тц, не ми допадат.

# 671
Pure, ела да ти дам туршия,аз съм я правила и стана много добре като за първи опит. 😊
Ние сме на Пуфис или Памперс,но не съм очарована. Нямаме ДМ за съжаление,иначе бих купувала от техните.

# 672
Пюр, казвай си адреса да ти организираме доставка някак!

Аз ползвам Памперс, нищо друго не съм пробвала. Дадох шанс само на Памперс Пантс, но не ги одобрявам - пропускат.

Мисис, ще го нацелувам веднага. И той обича пилешки дробчета - винаги облизва блендера. Хи хи.

Комсед ме ядосаха - бях си харесала една играчка, която струваше 60 лв, днес отворих да я видя отново - вече е 88 лв., с намалението пак става 60 лв., т.е. нула лева намаление.... мерси..... видях, че и други хора са забелязали тази нередност, като са скрепили факта със снимков материал ( аз нямам ) и мислят да сезират Комисията за защита на потребителите. Дано имат успех, защото ми писна само да ни лъжат в нашата мила държавица.

# 673
  • Варна
Нашите памперси са или на лидл или на Ганчев и двата са с гел както са и на памперс и съм много доволна хем гого цока вечерта доста и изпива едно шише с чай посред нощ и сутрин сА пълни но не са пропуснали около 12ч издържат което ме устройва

# 674
Лид, Ениуан, много сте мили, но Мм все пак успя. Гаднички са тези бурканирани туршии, но залъгах малко глада Simple Smile Луда работа, с Патето не ми се  е случвало.

Гадове са и тея явно! Няма да пазарувам на намаленията тогава

Общи условия

Активация на акаунт