Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 239
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Яни ме кефи - "Ох на дядаа" 😄

# 241
  • somewhere near the sea
В миналия сезон се хранеха по-качествено и разнообразно- хлябът беше по-добър, имаше торти, ядене навреме... Сега е пълен крах.

# 242
Въх много смирен станА Мишо , направо му повервАх.

# 243
Ивона много добре изглежда на вечерята!

Колко са жални останалите как обикалят около тях?

# 244
  • somewhere near the sea
Оффф, що го наградиха пръдльото?

# 245
  • Разпиляна във въображението
Яни ме накара да се усмихна, а Ивона се държа много добре.

# 246
Забавни ми бяха- Андре твори, Яни и Ивона хапват вкусотии, а останалите гледат като циганета и се облизват.
Накрая олизаха чиниите.
Иии да не сте казали лоша дума за брашното на Мишо и хляба направен от него- това било кулинарен шедьовър

# 247
  • Пловдив
Макар и да е сваляч, Алекс е някак наивен и ми става много мил. По всичко изглежда, че наистина харесва кифлЕто. А то не се държа мъжки. Като правиш бас, бъди готова да го изпълниш. Много тъпо, наистина детската градина. А, вечерята беше много приятна, но беше очевадно, че гурмето няма да им стигне на милите. И заради някакви вегански вегетариански тъпотии, са все недохранени. Боб, леща, ориз, тиквички, направоооо. То хубаво за ден два, ама постоянно. А Ивона ми се видя доста добре в тялото на душа, явно и тя е отслабнала. Та, ето идея за дебелариум. Как миналата година напълняха участниците, идея си нямам.

# 248
  • София
Сърф & търфа на шеф Токев ми събра очите и заслюноотделях, въпреки че бях вечеряла 😄

Ивона наистина изглеждаше добре, особено имаше един кадър в гръб. А разни хора в предаването (пояснявам за Ензим) я изкарахаа..лоена топка едва ли не. 🤔

На мен Валерия ми е симпатична, но не харесва Алек определено. Странно се държи.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 23:26 от parasiempre86

# 249
Голяма сладурана е Франческа!

Аз не разбрах кога и защо е дошла в БГ?

# 250
  • Вестерос
Вторият ѝ баща е българин и покрай него.

# 251
  • Варна
Това дотук беше най-сладкия епизод. Ще си легна с усмивка, даже ще ги засънувам. Определено бяха баси сладурите всичките. И Яни, и Николов, и Ивона, и Гечо, и Марина, и Алек, и... абе всичкитееееее, баси дори Мишо няка си ми се стори миличък и сладичък. Grinning Още се смея като си спомня сценката как Яни го гласят като годен циганин за сватба преди вечерята на Шеф Токев. Grinning Grinning Grinning

# 252
  • Вестерос
хахаха и аз харесах епизода Simple Smile Защото по-малко даваха дразнителите

# 253
Яни ми е много сладък - малко му било и си сипа мляко с ориз. 😀 😂 😂
Отслабнала е Ивона, да, всички са отслабнали, то с това хранене...
Само не схващам защо някои се чувстват лично засегнати, когато някой тук си каже мнението за участник в предаването. Това по повод едно изказване малко по-горе. 😉

Мишо със сигурност се преструва. Така се беше навел в обора, че нищо му няма. Ходи си съвсем спокойно, не го бива даже и да се преструва.
Защо, кой и защо му даде ориз и картофи на Мишо. Нищо не трябваше да получава. Imp Не бил виновен той, че е не е смлял житото, а фермерът, че не го е проверил, пффф... Гади ми се вече от Мишо.

# 254
  • София
Ензим, тъй като подозирам, че визираш мен по някаква причина - имах предвид хората във фермата! Честно, досадно ми е, защо въобще писах в отговор, когато ти сама държеше сметка защо разни потребители не харесваме Виолета. Репликираш се с трети човек вече в темата, само отбелязвам. Развали хубавия тон тази вечер. 👍🏻

Извинявам се на останслите за спама.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 23:31 от parasiempre86

Общи условия

Активация на акаунт