Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 156
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ако Мишо в неделя има някаква агитка все пак, вече със сигуеност ще се убедя , че ги задължават от продукцията.
Я станА ми любопитно това за мъжете, жените , джакузито ...топлата вода и т....те.
То па у Каролев ония та...ци.

# 451
Билянче, мерси за разясненията! Така си и помислих, мене самото наличие на известни ме отказа да гледам втория сезон.
Джоли, 😂, да, то Па едни топки у Каролчо... 😂

# 452
Ей нидетИ тъй , бре. Нали орехчета трябват да се направат две, че и разнобразни по пол дяца? Mr. Green

# 453
Е, ми нема кво да си ги пази тогава.😂

Ма аз нали затова казвам, че горещата водъ е опасна, тестисите са извън тялото, защото е добре да са на мааалко по-ниска температура от телесната. 😂

# 454
Ей нидетИ тъй , бре. Нали орехчета трябват да се направат две, че и разнобразни по пол дяца? Mr. Green
Ма то това време е отминало.Ся от орехчетата са останали само шушулки.
А ма то шушулките набъбват в топла вода.Ах ти Каролееев, хитрец такъв.

# 455
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В анкетата гласувах за Мишо.Мисля,че е по-силен и издръжлив от Иван.А ако случайно Мишо отпадне,ще направи Марина фермер.
Те ще му покажат всичко,което се е говорило за него,включително и това от Божидара.Само Марина не се е изказвала грозно за него.

Сега,за Валерия и Алек.Той,че е напорит и натиска здраво,е вярно.От друга страна,Вал е една 23г хлапачка,която още спи с плюшените си мечета и зайчета.Това,което не харесвам в нея е,че по отношение на Алек,тя няма позиция и дори да го харесва,остава ни впечатление,че го разиграва.
За "да" или "не" имах впредвид да му каже откровено дали й харесва да бъде ухажвана или не.Смятам,че на този етап,след 3 седмици заедно,поне на този въпрос може да му отговори.
Пък от срам заради камерите - съмнявам се,една целувка по устните не е за срам.
..А Алек е много готин(според моя вкус),възпитан като мъж,и добре управлява като фермер.

За Виолета,усетих я още на втората седмица,когато три пъти в рамките на 2 минути повтори,че 2-те бисквити с шоколад са идея на Марина и няма нищо друго за закуска.Народа беше недоволен,гладен,мрънкащ и тя,за да натърти и форсира недоволство срещу Марина(защото вижда,че тя сред жените е фаворитка),издебна момента.
Злобна е,много злобна.С лицемерие,манипулации и фалшиви симпатии иска да стигне далече.Иначе я дават да работи,за това няма да споря.И жените там започнаха да разбират(дори Дарина в прав текст й каза за жалките опити да минипулира).

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 08:06 от Beautyholicа

# 456
а защо мъжете не влизат в джакузито след жените задавала ли си си този въпрос ?  Laughing
за да не забременеят.

# 457
Поведението на Волета ми е нвприятно и на мен.Няма да коментирам дали страда или не, всеки страда по своему, но поведението и, изказа и, орношението и са ми неприятни.

# 458
а защо мъжете не влизат в джакузито след жените задавала ли си си този въпрос ?  Laughing
за да не забременеят.
А?! Мъжете не влизат след жените, за да не забременеят?!😂😂😂

А жените сигурно не влизат, защото Яни попръдва в джакузито, показаха го.😂

# 459
Такааа битките са основно за сила в ръцете...Интересно.

# 460
Кое му е интересното?

# 461
  • София
Божидара е голям плазмодий.  ooooh!

# 462
Такааа битките са основно за сила в ръцете...Интересно.
А какви ще са няколко думи, ако може? Ще съм благодарна, Джоли.

# 463
  • София
Не съм Джоли, но от страницата:

➡ Сечене на талпи и вадене на рингове
➡ Стрелба с лък
➡ Комбинирана битка: висене на ръце, чупене на тухли & мятане на зелки
➡ Мост над въображаема река
➡ Алманах

# 464
Не съм Джоли, но от страницата:

➡ Сечене на талпи и вадене на рингове
➡ Стрелба с лък