Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 316
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Ами, не че харесвам Мишо или че го защитавам, ама не е ли малко тъпо да избереш контузен човек със шиниран крак да ти бъде ратай и после да очакваш да ти върши работа. Няма много логика май Simple Smile

# 106
  • Mediterraneo
За меленето на житото не му трябваше здрав крак! Но на него не му е проблемът в краката, а в главата! Че е празна!

# 107
Ами, не че харесвам Мишо или че го защитавам, ама не е ли малко тъпо да избереш контузен човек със шиниран крак да ти бъде ратай и после да очакваш да ти върши работа. Няма много логика май Simple Smile
И неконтузен не е по-полезен. Гечо нали спомена в разговора с Алек, че само една лъжица бил направил, откакто е дошъл.

# 108
  • Вестерос
Иван Философски е с имунитет.

# 109
Не гледах клипчето, доверявам се на преценката на MegaMeg. Но изненадата ми е голяма, признавам си. Марина показа готовност да "бъхти" , тотален провал е като организатор и на моменти доста глупава ( забраната да се говори на масата , муцките които прави ). Но нито за миг не я свързвах с еротика . Скрита лимонка , еййй Laughing

# 110
А! забравих да напиша, а си мислех... Тази вечер му "обърнаха" повече внимание. Ми симпатичен ми е.

# 111
Гнусно ми беше да гледам Мишо, отвратена съм. Не съм допускала, че има толкова тъпи и нагли хора, то не е човек.
Добре, че Иван С. е с имунитет, че точно него би избрал иначе Мишо. Не стига всичко, ами май не му е толкова зле кракът. Не можел да се навежда с контузения крак - това беше обяснението, когато отказа да ходи да дои. И точно в следващия момент си стрижеше главата - наведен над реката, силно наведен. Това човек с разтегнато сухожилие не може да го направи, нито да клечи, а Мишо И клекнал го даваха до реката. Или нищо му няма, или поне не е толкова тежка контузията. Не могат да го наказват плужека с ратайство, щото ще пукнат от глад, а и без зъби ще останат. 😬 Алек трябва да мели жито, иначе и хляб няма да имат.
   Много мъчно ми стана за Франческа. Предполагам, че ще ѝ оправят зъба, боли я, не може да я оставят така, нали?
   Очаквах Марина да е ратай. Тя ще работи поне, ще имат някаква храна, но ще ѝ е много тежко с плужека, който само ще лежи, готвейки се за дуел. Не мога да разбера - това същество не осъзнава ли, че и то ще гладува тези дни?!

# 112
Аз мисля, че ще избере точно другия Иван. Но който и да избере, по- добре да си ходи. Няма никаква физическа подготовка- тича веднъж, игра футбол и айде- шиниран крак!

# 113

Не е ли само за избора на ратай ?

И какви наказания може да му наложат на тоя идиот по правилник ? На теория
И всъщност наложи ли му някакво наказание Алек на практика или ще го излъчат утре?

Има и една приказка,"Който се цепи от колектива,колектива  му го нацепва колективно "  Laughing

Видя се много добре и разликата между невината италианска (и европейска)душа, и дивия БГ олигофрен .И за съжаление такива като това шимпанзе са доста е БГ ,да не кажа и мнозинство.

Тука никой  не отбеляза и че шимпанзето бе подкрепено от Каролев (което подкрепя тезата ми за мнозинството),и който като видя че всички са против Мишо, се сви  и не каза нищо в последствие.

Два боклука като хора.И два типични представителя на българския народ,за съжаление.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 05:08 от davidorentol

# 114
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Миналата седмица пак стояха гладни,защото Диана саботираше ратайството,но не се изсипаха толкова негативи в сравнение с Мишу.
Не мисля,че нарочно им е дал брашно с цели зърна,просто не си даде зор да го смели добре.

Имунитетите на Каролев само за ратайство ли важат или и при дуелите?

# 115
Защо Иван с. толкова страда, че не вижда майка си, какво се е случило, за зъба на Франческа много съжалявам, но не видяха ли " брашното" преди да го омесят, защо ги предлагат на масата, директно беше за животинките

# 116
  • Разпиляна във въображението
Имунитетите важат и за двубоите.

Съжалявам за Франческа, но не видяха ли целите зърна в брашното? Да ги махнат, да върнат зърната и накарат онзи още да мели, а щом не иска - Алек да го направи.

Диана получи цялата любов на племето, въпреки че почти нищо не вършеше и тя. Този се оплаква от крака, а онази се гримираше.

# 117
Имунитетите важат и за двубоите.

Съжалявам за Франческа, но не видяха ли целите зърна в брашното? Да ги махнат, да върнат зърната и накарат онзи още да мели, а щом не иска - Алек да го направи.

Диана получи цялата любов на племето, въпреки че почти нищо не вършеше и тя. Този се оплаква от крака, а онази се гримираше.
Явно обаче Диана се е държала добре с останалите , докато Мишо още с влизането започна с претенции и закани и с опити да налага мнение.

# 118
  • somewhere near the sea
Защо Иван с. толкова страда, че не вижда майка си, какво се е случило, за зъба на Франческа много съжалявам, но не видяха ли " брашното" преди да го омесят, защо ги предлагат на масата, директно беше за животинките
Майка му почина, докато той беше в шоуто и той страда, че не я е видял преди това. Пуснаха го да отиде на погребение, когато се върна, той дълго време страда сам, после съобщи на другите.

Франческа си счупи зъб, защото "омеси" питки от триците, които сътвори оня дебил Мышо. Опитаха се да сътворят нещо, защото нямаше какво да ядат, но наистина не ставаше и за животните.

Тоя нещастник, ратаят, какво ли си мисли за себе си? Сигурно в мислите си е някакъв богатир, който ще мачка на дуелите и накрая ще вземе наградата. Отпуснат е като чувал с пясък, но дори да вземе една победа, дали очаква и наградата, нали после фермери и зрители трябва да гласуват за него. Така ли смята да ги спечели... Това говори, че няма грам акъл.

# 119
  • Разпиляна във въображението
Франческа си счупи зъб, защото "омеси" питки от триците, които сътвори оня дебил Мышо. Опитаха се да сътворят нещо, защото нямаше какво да ядат, но наистина не ставаше и за животните.

Можеха да не направят нищо от това, защото нищо няма да се получи. Защо не заколят някое животно? Имат зеленчуци, ориз?

djoleva  Peace

Общи условия

Активация на акаунт