Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 292
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз не виждам как могат да го накажат. Единствено могат да решат да не му дадат храна, но Алек или му е жал, или го е страх, че няма да се хареса на зрителите, а накрая има значение.

# 136
  • Другата България
Ами знам ли, Иван нали все повтаря, че правилата са "железни", само за Мишо ли няма правила?
Та той още като тръгваха с Марина каза "А, аз нищо няма да правя като ратай", значи той не си е и мислел нещо да работи.
Май никой не го подкрепи, всички са настроени срещу него, ако отиде на дуел в неговата половина няма да има живо пиле.

# 137
Малко е сбъркано положението с отделянето на ратаите тази година. Ако другите бяха видели как Мишо мели брашното, нямаше да го оставят така спокойно да ги нахрани с фураж. Laughing Трудна е за контролиране работата им и излиза, че фермерът трябва да им виси на главата по цял ден, за да е сигурен, че работят. А и втора седмица се вижда, че думата на фермера не само не е закон, ами можеш и съвсем спокойно покрай ушите си да я пуснеш. Но Мишо ще се раздвижи, ако го оставят един ден без храна. Не виждам по-ефективна мярка срещу него. Даже и да го имаше затворът, той пак щеше да си легне и да полежи "ратайски". Laughing

# 138
Това с имунетета на участници е от тази година, и аз много не разбрах за кое важи. Но ратаите могат да саботират работата, да стачкуват, да не работят. В първи сезон някои ратаи си почиваха. И не ги наказваха, отнася си го фермера на седмицата. Но тогава имаше Райно, а във втори сезон - Стоян, сега виждам, че Гечо се грижи за животните и Марина.

# 139
Алек ли трябва да реши за наказанието или продукцията? Това да е вечния ратай не е решение според мен, той все таки нищо няма да прави, ще си яде - както се видя, ще лежи, и ще го отнасят останалите.Такъв участник досега май не е имало.

Според мен продукцията не би се намесила при неподчинение на ратаите. Целта е фермерът на седмицата да се справи с проблема. Или по-скоро да се види как групата действа за решаване на общ проблем и отстраняване на дразнителя - всеки според възможностите си - кой със скандали, кой със заплахи, кой с дипломация или някаква форма на мотивация. Алек и Марина са добронамерени и състрадателни, те се нагърбват с цялата работа, за да компенсират неефективността на симуланта-дебил, за да да не страда групата. Така правеше Марина като фермер. Подозирам, че и Алек ще е така. Не се сещам за някой от другите участници, който ако би бил фермер, би строил селския хитрец Мишо да работи. Може би единствено Виолета като по-устата, но и там се съмнявам. Владо Н. умее перфектно да мотивира и ми е любопитно как по друг начин би се справил, че не ми допадна идеята му за вечния ратай. Да, тя е добра, но само ако успеят да накарат Мишо да бачка.

В първия сезон, ако не се лъжа, имаше една Мара, дето беше бойкотирала ратайството, защото се мразеше с фермера на седмицата, но не помня какво стана. Май накрая човешкото в нея надделя и започна да работи, защото видя, че няма полза да наказва другите, заради отношенията си с фермера. (такива са ми спомените, може и да бъркам)

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 14:16 от pip4i

# 140
  • Вестерос
Дано някой адвокат, гледайки се свърже с Франческа. Ако бях аз щях да ги спукам по съдилищата!  Ще ми платят не един зъб само.
Веднага ще каже Мишо, че без да искал го е направил, било му е лошо, потиснат и депресиран е бил, че е ратай. Не е искал и т.н.

# 141
И Диана си пилеше ноктите и си скубеше веждите, а не са я наказвали, че си почива. Наказанието е дуел. ☺ Бети каза, че такава мръсотия досега не е виждала в обора, значи и Калоянчик не се е претрепвал от работа. ☺

# 142
  • Другата България
Но Мишо ще се раздвижи, ако го оставят един ден без храна. Не виждам по-ефективна мярка срещу него.
Да, и аз така мисля, но Алек не пожела да го направи. Може и прав да е. А щеше да стане интересно.
И Диана си пилеше ноктите и си скубеше веждите, а не са я наказвали, че си почива. Наказанието е дуел. ☺ Бети каза, че такава мръсотия досега не е виждала в обора, значи и Калоянчик не се е претрепвал от работа. ☺
Еее, сравнението между Диана и Мишо просто е...няма сравнение според мен. Мишо просто наистина не си дава зор, Диана я даваха и в градината, и при животните.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:08 от Merri_An

# 143
  • Вестерос
Ако Виолета не е злобна, не знам кой е злобен. И злобните може да се гушкат и да са приятели с някой, но това не ги прави не злобни за други.

# 144
 Tiffany А,  не Мишо, а продукцията. Да си имат едно наум кого вкарват... Тоя не останА тяхно предаване, дето да не го показАха. Опусумите много го харесват това сливенско семейство. Убедена съм, че тоз простак заема мястото на някой свестен и работлив човек, дето  е бил на кастинга но не във Фермата само защото е възпитан.
В Къртицата Ивайла Бакалова не ги съди,  а и те не си вземат поука какво може и какво - не.

Както бяха гнусни като излъчиха мъката на Иван философ. Гадни са! Twisted Evil Нека да си намерят майстора най - накрая!

# 145
  • Другата България
Убедена съм, че тоз простак заема мястото на някой свестен и работлив човек, дето  е бил на кастинга но не във Фермата само защото е възпитан.
Същото си го мислих и аз. Много залагат на сеира и скандала, много, Вип Брадър ли конкурират, какво е, но тази година каста е просто плачевен.

# 146
  • София
Симулира Мишо и още как. Такова противно същество е, че гледам и не мога да повярвам на очите си. Shocked Надявам се останалите сериозно да са решили да го правят ратай всеки път и да го изхвърлят набързо, защото това не се издържа.
Ужасно ми дожаля за Франческа.  Sad Надявам се да са се погрижили за нея още същата вечер.

[ Много залагат на сеира и скандала, много, Вип Брадър ли конкурират, какво е, но тази година каста е просто плачевен.
Те са си сеирджии по принцип. Сигурно смятат, че скандалите продават /т.е. вдигат гледаемостта/.  Rolling Eyes

# 147
  • От липите до сините камъни
Който и да избере Мишо искам да падне и да си ходи.Страшно прост и противен ми е.

# 148
  • София
Аз се притеснявам опосумите да не сложат такива игри, в които раненият крак не играе роля, само и само Мышо да остане. Зщото като си тръгне Каролев тези дни, няма да има кой да заформя непрекъснати скандали.

# 149
  • Другата България
Твърде вероятно. След като залагат на това, няма лесно да изгонят най-големия дразнител. Иван затова почти им каза да не го пращат ратай, щото явно настроенията са били ясни предварително. А Каролев беше кротък, може да си е взел поука след като е видял, че никой не подкрепя и оправдава скандалите, и в частност отношението към Дарина. Казах ви аз, че совите може да не са това, което са. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт