Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 137
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Смятах, че Марина няма да го подкрепи, малко и тя ми фалшивее сякаш вече.
Е тя нали му обеща. Аз също не го очаквах от нея - значи той една седмица лежа и не й помогна с нищо, тя се изгърби от работа, но го подкрепя. От какъв зор?
Нещата или са едностранчиво показани и разбъркано във времето, или Марина е с широка душа и не е злопаметна. Тя каза, че е поела цялата работа в градината и доенето, но очаквала да ѝ е сготвено, когато свърши. А Мишо го показаха кажи-речи един път как готви и то беше вечерта след пропуснатата закуска, която Алек му спести. Ама готвеше за себе си, защото малко преди това Марина каза, че си ляга. Цял ден нищонеправене и накрая тази, която е бъхтила цял ден, си ляга гладна, а самодоволното същество продължи да обслужва себе си. Tired

А за клю-клю тройката ми е малко странно. Когато се бяха излегнали в храстите и нареждаха останалите, все пак са били в компанията на оператор. Не разбирам, как се отпускат така хората с ясната мисъл, че ги записват и това ще бъде излъчено, съответно няма да се изтълкува добре. Или те така си мислят, че добавят някой и друг негативен щрих към портретите на конкуренцията. Знам ли, не ми е съвсем ясна схемата на заснемането на материала за предаването. newsm78

# 496
  • София
Да, знам, че му обеща, но въпреки това не мислех, че ще го направи именно защото той с нищо не ѝ помогна при ратайстването. Само заради едното голо обещание ли? Както си остана загадка за мен подкрепата ѝ за Диана миналия път. Фалшива ми е нещо, казах вече, не ми допада.
И на мен ми е непонятна още, някои от постъпките й са откровено странни. Кой знае какви бръмбари има в главата и тя.... Сега се сетих - да не би да подкрепя Мишо, защото е такъв отявлен русофил?  Thinking

# 497
   Анита е много дразнеща. Мързелива е много. И тя не знае защо е влязла във фермата.

Виолета ще си покаже "зъбките" постепенно. Също ме дразни. Не е толкова красива за мене.

От жените най-красива е Валерия. Но не ми харесва по характер и също така много се глези.

Тези жени - Анита, Валерия, Виолета и Божидара се показват какви са в действителния живот. Не искам да употребя думата.

Хайде, пък стига. Все едно италианците не са мързеливи. Те са по-мързеливи от нас. Не ми харесват италианците. Мислят си за нещо повече от нас. Франческа започна да проявява италианското в себе си. Да, съгласна съм с нея, че във фермата много малко хора работят. Но не е вярно, че всички българи са мързеливи и затова нямат пари.

# 498
  • Вестерос
Много ме учуди Франческа снощи като отиде да си говори с Мишо. Мислех, че му има зъб, а тя звучеше доста приятелски настроена. Разочарова ме и с клюкаренето с другите две клявки. Thinking Божидара също го плю в предния епизод, а сега пак само тя разбрала колко е добър и с голямо сърце и щяла да го пази и да се грижи за него...  Rolling Eyes
Да и мен не ми хареса и ми падна и Франческа в очите...

# 499
  • Другата България
Да, знам, че му обеща, но въпреки това не мислех, че ще го направи именно защото той с нищо не ѝ помогна при ратайстването. Само заради едното голо обещание ли? Както си остана загадка за мен подкрепата ѝ за Диана миналия път. Фалшива ми е нещо, казах вече, не ми допада.
И на мен ми е непонятна още, някои от постъпките й са откровено странни. Кой знае какви бръмбари има в главата и тя.... Сега се сетих - да не би да подкрепя Мишо, защото е такъв отявлен русофил?  Thinking

LaughingВъзможно е, но е несериозно някак, според мен мнение се изгражда от това как се държиш и какво вършиш във фермата, не какво харесваш в реала и какви са предпочитанията ти за всичко останало. Странно, да, и непонятно за мен. Тя се стреми да се хареса на останалите, затова се изненадах от подкрепата ѝ за Мишо, почти всички са от другата страна. И Божидара как се извъртя, не е истина Laughing Sunglasses, хем беше съгласна с всички при неодобрението им от Мишо, хем после пред Альона друго и хоп - на негова страна.
  Анита е много дразнеща. Мързелива е много. И тя не знае защо е влязла във фермата.
Дали?

# 500
  • София
LaughingВъзможно е, но е несериозно някак, според мен мнение се изгражда от това как се държиш и какво вършиш във фермата, не какво харесваш в реала и какви са предпочитанията ти за всичко останало. Странно, да, и непонятно за мен. Тя се стреми да се хареса на останалите, затова се изненадах от подкрепата ѝ за Мишо, почти всички са от другата страна. И Божидара как се извъртя, не е истина Laughing Sunglasses, хем беше съгласна с всички при неодобрението им от Мишо, хем после пред Альона друго и хоп - на негова страна.
Е, това е според теб и според мен, но явно не и според Марина. Леко вятърничава ми се струва и без реална преценка на нещата - влезе с бутонките като фермер, опита се да вкара безумни правила, а като видя, че не става за шеф, рязко се смири.

Скрит текст:
На тази съфорумка няма смисъл да й търсиш диалог, няма да ти отговори. Тя само си събира брой мнения /един Бог знае за какво са й  Rolling Eyes/.

# 501
  • Другата България
Е, това е според теб и според мен, но явно не и според Марина. Леко вятърничава ми се струва и без реална преценка на нещата - влезе с бутонките като фермер, опита се да вкара безумни правила, а като видя, че не става за шеф, рязко се смири.
Явно обаче за ратайка става, и то много добре се справя. Laughing
Но не ми допада поведението ѝ и това е. Освен всичко останало и някак изкуствено и лигаво говори на моменти, превзема се малко и това се забелязва. Ще видим към коя групичка ще се присламчи или ще го играе свободен електрон. Но е корава чеченка, работа не я плаши и с това е доста полезна във фермата.
Сетих се, че на двубоя Ивона - Диана Мишо беше един от малкото в подкрепа на Ивона. Сега тя според мен е на страната на Иван. Ако Мьшата остане, може и да ѝ потърси диалог. Laughing

# 502
Такааа, видяхме, че Мишо е здрав, щом и лицеви опори прави, та като нищо може да победи Иван. При това положение - Иван, надявам се, избира Владо Николов за фермер на седмицата. Владо прави Мишо ратай и дуелист. Само Каролев да не вземе да му даде имунитет на Мишото, де. 😏  И Мишо вече отпада. Защото не знам Мишо кого би избрал за фермер - Марина ли, Божидара ли, а може и Иван С., явно се разбират. При всички положения е по-добре Владо Николов да е ръководител, вече официално.☺

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 14:31 от Ензим

# 503
  • Другата България
Аз не мисля, че Владо ще прати пак Мишо ратай, ако стане фермер. Трябва пак да стоят гладни или Владо да мели брашното, и жената да гърби всичко. А не всяка жена би го приела безропотно като Марина. Трябва някой работлив за ратай и от мъжете, и от жените. Елена нали каза, че тя щяла да е ратайка, щото можела да дои - така ѝ казал Владо Н. Много разумно, ако е така, което ме кара да мисля, че и при мъжа ратай ще направи подобен избор.
По вероятно ми се струва ако евентуално следващия дуел е мъжки мъжът ратай да си избере Мишо. Доста мъже са му се наканили уж.
Но нещата се променят с дни, ако пък възникне някой конфликт междувременно....

# 504
  • София
Ако Елена дои както реже летвички... 😂

# 505
Само аз ли съм оптимистично настроена по отношение възможностите на Иван да гътне Мишо на дуела? Laughing
Затова и се чудя кого точно ще избере Мишо... Божидара би била интересен вариант. Да видим нещо и от нея най-накрая, че току-виж ѝ изтекъл договора за престой. Laughing

# 506
Мери, не са били гладни тази седмица. Забравяш, че всички се похвалиха, че толкова обилно досега не са се хранили във фермата. Та Мишо им е накривил шапката с бойкота си.

# 507
  • Другата България
Мери, не са били гладни тази седмица. Забравяш, че всички се похвалиха, че толкова обилно досега не са се хранили във фермата. Та Мишо им е накривил шапката с бойкота си.
Напротив, това и на мен ми направи впечатление как се хвалеха, че са сити, и се зачудих как без хляб са яли, но явно Алек е смлял брашното. Thinking Щото явно Мишо не е. Под "пак да са гладни" това имах предвид - за брашното основно, нали имаше масово мрън заради него.
Въпреки това не мисля, че Мишо пак ще е ратай.
А какво провокира недоволството на Каролев от Владо Н., че тогава движех напред назад и не схванах?

# 508
Е, ама пишеш "Пак да стоят гладни" , а на фермера пък толкова не му пречи да смели брашно. И като имат достатъчно картофи, домати и каквото там още, и без много хляб могат. Явно и ориз имат, щом и на Мишко бяха дали. Сирене, мляко, бе има какво да ядат.
По-добре Мишо да е ратай и първи дуелист, че вторият подрежда игрите. А най-добре още утре да отпада Мишо, ще изтърпим избрания от него фермер на седмицата.☺

# 509

И другата седмица няма да са гладни, защото отнесоха доста кошници от наставниците. Затова Мишо пак няма да им накриви шапката, ако се върне и стане ратай. Ще я накриви само на тази, която ще трябва да работи за двама. Но щом е ходил на море, няма да ги тормози дълго с капризите си.

Общи условия

Активация на акаунт