Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми се струва, че Франческа си се дразни от мързела на останалите, включая и дружките й за клюкарене, но се опитва да не ги настройва и да е в добри отношения с повечето от тях заради играта. Но на моменти и идва в повече и избухва.
Определно продукцията ги съветват и насочват кого да избират за ратай, кого за дуелист, особено
кого да подкрепят на дуел. Иначе и Ивона по-рано и Мишо щяха да са без агитка на двубоите.

Дори на нас показаха как се опита Иван да спаси Мишо от ратайство, а колко ли подобни разговри има неизлъчени... ooooh!

Тези, които са в 'ъгъла на Мишо' на дуела явно имат и стратегия - не че го харесват, но ако загуби най-вероятно някой от тях ще е фермер, а колкото са по-малко, толкова по-голям е шансът!

# 526
И в трите сезона до сега е имало по двама - трима, които винаги са около масата само да клюкарстват и да се репчат на другите. Като част от мебелировката. Не са преместили дори и на масата една чашка или чиниика. Като на селският мегдан. От сегашният каст най - нелицеприятната мебел ми е Божидара.  Twisted Evil

# 527
За всички които казаха ,че Анита не си е прла мопа на главата- в спора между Каролев и Дарина тя се вижда на заден план с кърпа на глава.

# 528
  • Другата България
На мен ми се струва, че Франческа си се дразни от мързела на останалите, включая и дружките й за клюкарене, но се опитва да не ги настройва и да е в добри отношения с повечето от тях заради играта. Но на моменти и идва в повече и избухва.
Определно продукцията ги съветват и насочват кого да избират за ратай, кого за дуелист, особено
кого да подкрепят на дуел. Иначе и Ивона по-рано и Мишо щяха да са без агитка на двубоите.

Дори на нас показаха как се опита Иван да спаси Мишо от ратайство, а колко ли подобни разговри има неизлъчени... ooooh!

Тези, които са в 'ъгъла на Мишо' на дуела явно имат и стратегия - не че го харесват, но ако загуби най-вероятно някой от тях ще е фермер, а колкото са по-малко, толкова по-голям е шансът!
Е то е ясно, че заради играта гледа да е добра Франческа, но някак двулико се получава - хем многократно "ревеш", че българите мързеливи, хем се коалираш с най-нищоправещите. Rolling Eyes
За насочването от продукцията - и да, и не според мен, за Алек Елена каза, че тя била посъветвала Диана, Тома избра Марина заради шоу, сега ще видим. Ратайстването си беше целенасочено от Марина, от Алек също - той знаеше, че Марина ще работи като вол. А за подкрепата вече го коментирахме - и трите - Божидара, Франческа и Марина подкрепят Мишо по някакви си техни мотиви, на Франческа най-смехотворен ми се струва. Аз не разбрах Гинчев с какво толкова я е засегнал.
Който и да е фермер на седмицата е видно, че без Владо Н. не стават нещата.

П.П. Сега изгледах пак сцената с Елена и Анита и козите, когато си говорят двете. Наистина Елена казва, че Владо Н. бил казал, че щели да пращат Мишо ратай докато не отпаднел /ако остане след дуела утре/. За мен продължава обаче да не е много логично, ама да видим.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 18:05 от Merri_An

# 529
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам, може да даде имунитет на двама още веднъж, тогава да си ходи.☺
Не вярвам, от промото оставам с впечатление, че в неделя си тръгва.И му е мъчно за това.

На нас пък хич няма да ни е мъчно.Хайде,довиждане Каролев.

Апропо,при тези игри за ръце + Мишо,който видимо е по-як и здрав,не мисля,че Иван ще спечели и 3 точки.Ще видим утре.

# 530
Може ли някой да напише подредбата на игрите, моля. Благодаря!

# 531
Скрит текст:
П.П. Сега изгледах пак сцената с Елена и Анита и козите, когато си говорят двете. Наистина Елена казва, че Владо Н. бил казал, че щели да пращат Мишо ратай докато не отпаднел /ако остане след дуела утре/. За мен продължава обаче да не е много логично, ама да видим.
Каза го на всички, когато обсъждаха как да се справят с Мишо. Ратайство до отпадане. Не си го гледала явно.
Дано още утре отпадне, че е много противен.😈

# 532
  • Варна
Гласувах за Мишо в анкетата, понеже така е зададен въпроса "Кой според Вас ще победи?", а не "Кой желаете да победи?" Битката ще я стъкнат зрелищна, не самите участници, самите продуценти така ще я нагласят, че направо от сега отваряйте отделна тема "Альонски vs Гинчев" Grinning

# 533
  • Буркина Фасо
може.  стр.32 , пост 466

# 534
може.  стр.32 , пост 466

Те май не са в този ред. На Амланаха Гинчев даде една или две точки и после обясняваше, че нищо не запомнял като четял. Мишо също се зарадва, че е за малко точки. Като го слушам, той пък съвсем нищо не чете. По принцип.

# 535
  • София
Да, това е копнато от страницата им като обявиха какви ще са игрите. А самото разпределението и аз не го гледах.

# 536
Да, това е копнато от страницата им като обявиха какви ще са игрите. А самото разпределението и аз не го гледах.

Алманах
Стрелба с лък
Комбинирана игра
Сечене на легнали в хоризонтал дървета ли, какво са там
Строене на мост като новото тук, е че ще се целят с домати  Laughing Laughing

# 537
  • София
Нр бяха ли дърветата за 3 т или аз се бъркам нещо?

# 538
  • Другата България
Скрит текст:
Каза го на всички, когато обсъждаха как да се справят с Мишо. Ратайство до отпадане. Не си го гледала явно.
Дано още утре отпадне, че е много противен.😈
Това го чух, но мислех, че е моментно, заради ситуацията само.
Няма да отпадне Мьшата, все повече си го мисля, здрав е и ще се раздаде докрай. Можеше Иван да даде на Алманаха 5 точки и да седне да го научи, ама.....

# 539
Да, аз все повече се убеждавам, че Мишо ще спечели дуела, затова и гласувах в анкетата за него.  Twisted Evil
Обаче не спирам да се надявам на някоя изненада, като миналата седмица, когато бях убедена, че Диана ще остане. А дано! 

Общи условия

Активация на акаунт