Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Няма да отпадне Мьшата, все повече си го мисля, здрав е и ще се раздаде докрай.

Тази сутрин докато си пиехме кафето и дадоха промото и ММ ме попита как според мен ще мине и дуела, аз му отговрихх същото! Все повече и аз си мисля, че Мъиша ще остане. А и Иван, като го гледам ми се струва, че май не му се остава повече тук, в БГ.
Иначе довечера викаме за Иван!

# 541
  • София
И се надяваме на чудо.  Peace

# 542
Аз пък бодро изгласувах за Иван. От Мишо чух големи закани, но иначе си прилича на търтей и не вярвам да изкара толкова игри на ура. Дано не ме изненада неприятно.

# 543
  • София
То и аз гласувах за Иван, но просто защото ми се иска да спечели. Мишо от друга страна е ужасно надъхан и със сигурност ще се раздаде, а Иван ми се струва доста флегматичен. Дано да греша, де. Остава да се надяваме, че Мишо не е кой знае колко силен и пъргав /нещо като Варсамов/.

# 544
Да се надяваме, ама Мишо надбяга гимнастичката. ☺ Иван уж надбяга Владо Николов, но той май го пусна. Остава да се надяваме Иван да е по-сръчен.☺

# 545
Да се надяваме, ама Мишо надбяга гимнастичката. ☺ Иван уж надбяга Владо Николов, но той май го пусна. Остава да се надяваме Иван да е по-сръчен.☺
Владко му се даде...  Heart Eyes

# 546
На мен в промото не ми хареса как Мишо хвърля домати в лицето на Иван. Трябва да има правила за това!

# 547
На мен в промото не ми хареса как Мишо хвърля домати в лицето на Иван. Трябва да има правила за това!

# 548
   Гласувам да спечели Иван. Мишо изобщо не ми е приятен и не искам да го гледам. Отвратих се от нещо още в предаването "Смени жената".

# 549
  • София
Значи е добре, че в тези игри няма надбягване.  Laughing

# 550
Значи е добре, че в тези игри няма надбягване.  Laughing

Дано и шкембето си е прибрал, че още ми държи от надбягването с гимнастичката. Cold Sweat

# 551
Ни бой са, облечени ще са, там е студ. А ми се ще и те да имаха кална игра, щеше да е голяма веселба. 😀

# 552
Имам някакво вътрешно чувство, че Мишо ще победи в дуела. Но ще стискам палци за Иван. 

# 553
  • София
Щом дават кадри от петата игра, явно са били горе-долу наравно и се е стигнало до нея. Лошото е, че Мишо е злобничък и съм сигурна, че ще цели Иван с доматите на живот и смърт. И все пак смятам, че Иван ще победи.

# 554
Ни бой са, облечени ще са, там е студ. А ми се ще и те да имаха кална игра, щеше да е голяма веселба. 😀
А де.Защо въргалянето в кал я дават само на жени.Я тези двамата шопара да се овъргалят малко.Ми не е честно само на жените да се дава.

Общи условия

Активация на акаунт