Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 104
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • sofiq
Ни бой са, облечени ще са, там е студ. А ми се ще и те да имаха кална игра, щеше да е голяма веселба. 😀
А де.Защо въргалянето в кал я дават само на жени.Я тези двамата шопара да се овъргалят малко.Ми не е честно само на жените да се дава.

Тези двамата по шорти ...тичащи...овъргаляни в кал....това ще е картинка която няма да ми даде да заспя   Mr. Green

# 556
Не ми се иска, ама си мисля, че Мышо ще победи Иван - Германия досега не е успявала да победи Русия. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 557
  • София
Ама Мышо не е руснак, само русофил.  Laughing

# 558
  • Другата България
Щом дават кадри от петата игра, явно са били горе-долу наравно и се е стигнало до нея.
И аз си го помислих същото.

# 559
От това което дават в анонса личи че Мишо ще победи.Чудя се обаче дали не е подвеждащо.

# 560
Дано, дано е подвеждащо! Praynig

# 561
И аз се надявам на промото, "подвеждащо" е любимият похват на българския монтажист.

Даже по едно време сериозно се бях притеснила за Владо Николов, като го даваха да обяснява, че не му иде отръки да дои, строи и после, че ще даде всичко от себе си, ако го изберат, да отстрани Мишо. Почувствах го като подготовка за напускането му.

# 562
Не съм гледала промото. Какво прави Мишо?

# 563
Не съм гледала промото. Какво прави Мишо?

Действа яко , мери Иван с домати в лицето, като машина е все едно никога не е бил контузен, а преди два дена беше буквално " инвалид" lll група с чужда помощ.

# 564
  • Буркина Фасо
абе не е баш инвалид , но предполагам , че има някаква болка.
каквото и да е той трябва да играе. значи няма оправдание и игрите няма да се отложат.

# 565
Франческа наистина ме изуми. Непонятно ми е и за чий Марина ще подкрепя тоя търтей, дето я изгърби от работа. Каролев наистина ли няма да си ходи, откога го чакам!

Владо Николов все повече ми харесва.

# 566
  • София
Много сте тихи Simple Smile

Пуснах сълза на клипчето на Каролев... 😂 Дарина на него му прости, пък на Мишо не, за мен еднакво зле се държаха.

Доводите на подкрепящите Мишо...ко речи, ко?!

# 567
Дарина много къса памет има.

# 568
  • София
Хич не си подреди добре игрите Иван, чак ме е яд на него...

Гледахте ли промото на " Преди обед", чува ми се, че казват, че утре щял да гостува победителят от дуела.  Joy

# 569
Пуснах сълза на клипчето на Каролев... 😂

Каква сълза. Един пакет носни кърпи отидоха. Още хлипам....

Общи условия

Активация на акаунт