Изгледах промото - Владо Николов ще говори по въпроса за Матей Казийски и отказването му от националния отбор - ще гледам с интерес.

За да отговаря на демоничния си образ, в който го подозирате, би трябвало да има доста повече интелект и лукавост - а сигурно всички сме съгласни, че нЕма такива заложби
Напомням, че всички участници минават медицински прегледи и САМО ако са в добро здраве могат да участват.

За да отговаря на демоничния си образ, в който го подозирате, би трябвало да има доста повече интелект и лукавост - а сигурно всички сме съгласни, че нЕма такива заложби
Напомням, че всички участници минават медицински прегледи и САМО ако са в добро здраве могат да участват.
Но всеки кълве на различна стръв
Но всеки кълве на различна стръв
Снощи според мен беше искрен в това, че не му се тръгва, все пак това е среда, по-различна от неговата, сигурно му се остава още. Щом и Дарина му прости и "викаше" и тя за него значи си е ок човекът. Поне му бяхме свикнали, сега ако вкарат някой друг нов....нека да видим все пак.
, не чух добре. Сега Мишо ще го направи фермер за благодарност и ще видим докъде ще я докара. Или Божидара, това е моето мнение. За ратаи и аз "виждам" Владо Н. и Ивона, и Владо на дуел, не знам защо имам такова усещане.
. Препоръчани теми