Проблем с овулацията ми

• 1 508
  • 4
  •   1
Отговори
Добър вечер на всички дами. С приятеля ми искаме дете вече 2 години но все не става правихме купища изследвания, цветни снимки и всичко е наред при мен  но при него откриха олигоастенозооспермия, на листа пише 90% лоша 10%добра, но според лекуващия лекар може да се направи инсеминация. Въпреки добрите ми хормони  имам и аз проблем  правя зрели фоликули, но се пукат само в дясно а в левия стават на задържан фоликул и изчезват с цикъла.Пробвахме два месеца с Прегнил 10000 тъй като бяха в ляво и не се спукаха. този месец лекаря смени подхода и за последно ще опитаме по нормален начин но не с Прегнил а с Овитрел.Днес ми е 8 ден от началото на менструация и ме видя, имаше доминантен фоликул 1 см тоест 10мм, каза до 9-10 дни ще си в ову но преди това ела пак , но не каза точно кога, по принцип съм следяла предния месец и нараства с 1.3мм на ден.Той ми обясни,че като станел 22-23 трябвало да постави инжекцията,но не знам кога да ида при положение,че растат с 1.3мм на всеки 24часа. Извинявам се за дългия пост,според вас кога е удачно да отида пак при него.И за какво единия яйчник прави овулация а другия не иска.Питах го з а луф,каза изключвам го,защото при него растели до едно положение и се свивали.Благодаря ви много за отделеното внимание!

# 1
Все едно аз съм го писала този пост, само че нас ни посъветваха за ИКСИ и ще правим инвитро.
Пробвала ли си да пиеш Инозитол? При мен помогна за 2 Ову от ляво сам се спука , но този месец пак е задържан.
Относно кога да си а преглед, аз бих отишла на 4-5ти ден за по-сигурно, да не изтървем момента. В коя клиника си?

# 2
Щерев при Петя Андреева, но ако продължава да ни мотае, ще запиша час за Надя Магунска, много млад и позитивен лекар,една позната забременя при нея от първият опит ин витро.Не съм го пила това, изписаха ми Фемостон,но аз си имам нормален естрадиол и не смея да го пия,само дуфастон Sad

# 3
Здравей, позволявам си да се включа, защото сме бивши пациенти на д-р Андреева и ние сме с Олигоастенозооспермия. При мен уж всичко е наред, въпреки че като видя диагнозата на съпружието докторката директно скъса лисчето, с което ме насочваше за цветна снимка и каза директно ИКСИ. Ние сме с доста тежка олигоастенозооспермия и може вашите показатели да са по-добри, но бих те посъветвала да търсите подобрение при него преди процедури, за да имате по- голям шанс. Ние направихме ИКСИ, което завърши с биохимична, според мен заради лошите плувци на ММ. Докторката така и не пожела да коментираме опита - направо каза да ида след два -три месеца като сме готови за нов опит.

# 4
И аз бях при Магунска, добре че беше тя да забременея. При мен стимулирахме и овулация, освен че ММ беше със същата диагноза. Но тя каза, че количеството е за сметка на качеството и не се налага инсеминации или ин витро. И факт, на втората стимулирана овулация аз забременях. Препоръчвам ти я с две ръце, много е усмихната, позитивна и винаги готова да помогне. Дори и с лоши новини аз излизах от кабинета и усмихната и вярваща, че нещата ще се получат... Успех и скоро да покажеш тест с 2 чертички...

Общи условия

Активация на акаунт