По основната тема, имам колеги, бол, на около 35 - 40г. Повечето са мъже. Някои изобщо не мислят за връзка, брак и т.н. ( доколкото знам) . Иначе са свестни. Че даже финансово стабилни, работещи , здрави, и с имоти
(прекалено задоволени са някои даже от мама и тати, та може затова да са сами ) . Така, като коментирате сега, ако се огледам, че и аз съм на тяхната възраст и ако трябваше да си намеря сред тях мъж, ако бях сама, щях веднага да си намеря такъв - с някой друг компромис. Че, то, аз да не съм идеална !Авторката , не се чуди дълго, огледай се. Все има наоколо мъже. Може и сред "втората употреба". Смени нещо, ако не града и работата, то запиши се на латино танци, на йога или езиков курс. Питай някоя близка приятелка, нейния мъж няма как да няма ерген - приятел . Запознай се. Пробвай ! Това е съвета. Нито си стара, нито е късно, нито нищо ! ( аз така се опитвам да сватосам една приятелка, но там пък друг проблем - има дълга, дистанционна връзка с напълно неподходящ доста по - голям мъж- чужденец, с напълно никаква перспектива ни за брак ни за деца !! Ужас, ама какво да я правя, че не слуша )

Пак хубаво, че не нахранихте "вечните студенти" дето висят по университети, че и пари не изкарват колкото IT.
Плюс нерде стинг, нерде хелоуин
, докато всеки си мечтае да намери някой да слуша като неговата музика !