Свестните са заети

• 65 426
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 720
Мъж на 40, ако няма пари и положение, с които да плени 30-годишната, не знам как ще я излъже да вземе него, а не някой 28-годишен, който също е навит. Питайте Мамасита ако искате.
Масово българският мъж на 40+ прилича на влачено куче - и като външност, и като характер, и като здравословно състояние, с такъв не бих се занимавала въобще - ще гледам аз някакъв залисял чичко как влачи пантофите из хола и се притеснява за кръвното си, как не.
Това е така, но аз коментирам ситуацията , в която претенциозна дама на 37 има изисквания и критерии. Най-вероятно има и критерий за добър доход, та ако 40 годишният има доход, то той най-вероятно се поддържа. Те нещата са свързани. Знаещ добре английски и привлекателен мъж също е по вероятно да има висок доход. Та тези мъже имат избор от жени в диапазона 30 - 40 , та колкото и кофти да звучи винаги жените са в малко по-неизгодна позиция, когато търсят мъж.
На 20 - 30 жените са в най-благоприятно положение да капризничат, да се фръцкат и да изявяват претенции, да отсяват кандидати и да сменят мъжете като носни кърпички ако си поискат.

# 721
Светецът, тебе първи ли да те сложа в списъка? И само ми обясни защо изливаш толкова злоба и помия по мене? Нищо не съм ти направила, с нищо не съм те провокирала, откъде черпиш толкова гняс и защо?

Според мен не е конкретно по тебе, а по женското съсловие като цяло, защото е разбрал, че жените не искат да вземат това, което той е готов да даде, ами искат много повече и затова си го изкарва на теб, удобна боксова круша се яви, защото си позволи да имаш претенции.

# 722
Дай да видим снимки. Тъкмо да коригираме ако има нещо за корекция.

# 723
Струва ми се, че много рационално подхождате всички по тия въпроси. В крайна сметка ако те удари сляпата неделя, се загаджаваш и се жениш, без да си проверил всички кусури на партньора.

Аз пък не съм имала никога неангажиращи връзки и исках да разбера какво е това, след като се разведох. Не ми се е стояло сама вкъщи да се размотавам, излизаше ми се с някой, но само за купон, не да вием семейно гнездо, не съм се вторачвала да преценявам хората кой какъв е особено задълбочено. Деца си имах вече и за яйцеклетките си никак не съм се безпокоила. Сигурно затова съдбата се измайтапи и ми даде пак сериозна връзка! Но факт е, че намерих свободен мъж, значи не са чак толкова изчезващ вид. И аз не съм дошла от модния подиум, нито съм инвестирала в корекции по външния си вид, ама на 40 се омъжих за втори път. Почва да ми изглежда, че това е цяло чудо, като ви чета.

Значи авторката хем е по-млада от мен, хем е съвсем свободна, хем иска връзка, няма как да не намери. Но да не премисля по 100 пъти този става ли или не става, хората не са стока да можеш да я прецениш на 100%. Чувствата си остават най-важното за мен.

# 724
  • София
Вярно, светецът вече втори път й влиза с бутонките. Тъпо, тъпо...
Я дайте накратко идея как се повишава серотонина, че мен в последно време, може би заради менопаузата, нищо не може да ме зарадва/разсмее искрено. Говоря съвсем сериозно, зная за спорта, казвайте друго, чат-пат ходя на фитнес.

Деца си имах вече и за яйцеклетките си никак не съм се безпокоила. Сигурно затова съдбата се измайтапи и ми даде пак сериозна връзка! Но факт е, че намерих свободен мъж, значи не са чак толкова изчезващ вид. И аз не съм дошла от модния подиум, нито съм инвестирала в корекции по външния си вид, ама на 40 се омъжих за втори път. Почва да ми изглежда, че това е цяло чудо, като ви чета.
Сама си отговаряш - не си се безпокоила. Освен това, може твоят избор за мъж да не хареса на авторката.
Но има нещо такова, че съдбата се майтапи и дава на не особено желаещите.
Скрит текст:
Минута за реклама - имала съм кандидат да се женим, когато бях на 19-20 години, без на мен и през ум да ми мине и съм сигурна, че на ръце щеше да ме носи.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 13:01 от Cuckoo

# 725
Писала беше, че е най-разпространената в България... и въобще, най-добре да си видиш какво си писала и какво пише в линка, който си пуснала като доказателство, ако можеш...

# 726
Я дайте накратко идея как се повишава серотонина, че мен в последно време, може би заради менопаузата, нищо не може да ме зарадва/разсмее искрено. Говоря съвсем сериозно, зная за спорта, казвайте друго, чат-пат ходя на фитнес.

Йога, без майтап - аз лично играя кундалини, че е най-мързелива.
И шоколад, но трябва да си добре с кръвната захар.

# 727
  • София
Е то според линка имаме:
O-ва - 50-60%
А - 30-35%
В - 10-15%
Реално цитирането изречение горе долу значи, че на фона в цял свят 0ва е по-рядко разпространена, а не, че 0ва е по-рядка от В...

# 728
  • Далече, далече
Вярно, светецът вече втори път й влиза с бутонките. Тъпо, тъпо...

Яж повече банани  и шоколад. Богати са на серотонин.

# 729
Всичките тук, които твърдят, че на тези години нямаше да драпат за семейство - вече имат такова, и то не от скоро, затова сега са/сме толкова ларж.
Ама я помислете как бихте се чувствали без половин и без деца, докато яйцеклетките мрат на поразия.
Познавам няколко души, разведени отдавна и без постоянна връзка - ами търсят си и това е, говоря за мъже над 50+ . Поне съм спокойна, че ако нещо се разтури в сегашното ми семейство - ще имам алтернатива, ако чааааак толкова ми се живее с мъж.
Макар че бг-мамма е нелоша алтернатива на общуването с половинка

Честно казано, бих се чувствала зле. Но не заради самото семейство. По-скоро семейството е вид прикритие и доказателство, че си нормален. Хората са жестоки, изискват много от жените и си съставят мнение. Иначе няма как да знаеш какво е да имаш деца, ако ги нямаш и си напълниш живота с други събития.

# 730
  • град-държава
Cuckoo, банани, ягоди и шоколад. 😆
А в хипотетичната ситуация неангажираща връзка -мен забавленията не могат ме изтощят. Работа, пътувания и още 50 000 неща, които да правя единствено и само за себе си. Обичам секса и от него не бих се отказала, но с удоволствие бих си живяла без битовизми и простотии.

# 731
Е то според линка имаме:
O-ва - 50-60%
А - 30-35%
В - 10-15%
Реално цитирането изречение горе долу значи, че на фона в цял свят 0ва е по-рядко разпространена, а не, че 0ва е по-рядка от В...

Грешка, картата не показва това. Картата показва разпространение на алелите. Има разлика между наличие на алел и каква кръвна група е човек. Може да имаш 0 алел и да си Б кръвна група, сещаш ли се защо?

# 732
  • MI
Хелоуинка, добре, какво точно очакваш от тази тема? Да потвърдим, че свестните са се свършили ли? Ами не са, познавам няколко свестни и незаети на тази възраст. Кажи с какво никога не би направила компромис и какво разбираш под интелигентен, за да ти кажем дали проблемът ти е само средата или и критериите. Ако желаеш, разбира се. Външният ти вид така като описваш надали е проблема.

Струва ми се, че много рационално подхождате всички по тия въпроси. В крайна сметка ако те удари сляпата неделя, се загаджаваш и се жениш, без да си проверил всички кусури на партньора.

Ами аз съм си рационален човек и винаги съм подхождала към брака като нещо важно. Ако мислех така, щях да съм омъжена още преди да навърша 25 години и то със сигурност неуспешно. Simple Smile

Cuckoo, спорт но на чист въздух. И обикновена дълга разходка в парка върши работа. Simple Smile И банани и натурален шоколад.

Янечек, недей така, горките 40+ годишни мъже. И моят прехвърли скоро границата, да се радвам значи че не е българин.  Joy

# 733

......
Хората са жестоки, изискват много от жените и си съставят мнение.....
Не само от жените изискват , и от мъжете също . Съвсем нормално човешко поведение е да оценяваш трудното и да се респектираш от него. Ти колко пъти тука си изтъквала, че си с 3 деца и никой "гък" не ти казва - и с право. Ако хората се респектираха от лесните неща , ние буквално и преносно щяхме да умрем.

Представи си само свят, в който се хората се възхищават на 2 лицеви опори, вместо на спортно посижение от ранга на Стефка Костадинова.

# 734
Янечек, недей така, горките 40+ годишни мъже. И моят прехвърли скоро границата, да се радвам значи че не е българин.  Joy

Ясно е, че не говоря за мъжете на съфорумките, защото знаем, че те всичките са със зелени очи, високи 2 метра и пращащи от здраве, а и косите им са натурално черни, гъсти и без изгледи да опадат в близките 50 години.

Общи условия

Активация на акаунт