Свестните са заети

• 65 447
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 705
  • Куциндрел
Аааа, много лесно така  - не бих търсила друг партньор, ама да останат децата, че по възможност и мъжа. Stuck Out Tongue Въпросът е, ако тях никога не ги е имало какво бихте правили - това е ситуацията на авторката.
На това как да ти се отговори точно? Сигурно щях да ходя по гаджета, аз нямам конкретни претенции към партьора, важното е да ми се ... от него. Laughing

# 706
  • MI
Скрит текст:
Аааа, много лесно така  - не бих търсила друг партньор, ама да останат децата, че по възможност и мъжа. Stuck Out Tongue Въпросът е, ако тях никога не ги е имало какво бихте правили - това е ситуацията на авторката.
На това как да ти се отговори точно? Сигурно щях да ходя по гаджета, аз нямам конкретни претенции към партьора, важното е да ми се ... от него. Laughing
Flushed Цеце, от тебе такова нещо не очаквах! Laughing Да припомня - на сегашните ти години, ако нямаше и деца.

# 707
Може да прозвучи странно (и друг път съм споделяла), на мен по-важни са ми децата. Чувствам ги по-мои някак си. Връзките не са ми по вкуса ако не носят наслада.  След определен период се губи романтиката, трябва съобразяване и остава ценно приятелство и подкрепа, които може да са същите ако приятелите просто си живеят наблизо.
Та ако бях на 37 сама, бих се радвала на неангажиращи връзки , но бих страдала от липсата на деца. Всеки е различен, пък и не съм на 100 процента сигурна какво би било ако ...

# 708
  • Куциндрел
Скрит текст:
Flushed Цеце, от тебе такова нещо не очаквах! Laughing Да припомня - на сегашните ти години, ако нямаше и деца.
Бе същото, уе.. Аз винаги съм се доверявала на това усещане - пеперудите в корема, желанието да общувам с този човек колкото се може повече и дали ми ... от него. Такова състояние не ми се случва/случвало с всеки срещант мъж. Щом определени хора предизвикват гореописаните желания и усещания в мен, значи са за мен. А после дали има вишУ, гледа ли Бай Брадър със суптитри на английски, пие ли бира и т.н. са неща, които се разбират в хода на общуването.
П.П. Вече писах, че мойту милу така го намерих - видях го за първи път и любовта ме плясна м/у рогата.
После се оказа, че има вишУ, знае перфектно руски, а е и от стар комунистически род и има собствено жилище и имоти. Joy Joy Joy Joy

# 709
Ха-ха-ха, едно време казах на една дама за новия си мъж и ме пита- ама семейството му нали не са комунисти...та за мен и това е сред критериите, все още са живи ония ужасни динозаври. Семейството на бившия си падаха комунисти лека версия, но пак си имаше особености. Та на мен ми е критерий- без бивши величия:) просто ме дразнят.

# 710
  • Куциндрел
Ха-ха-ха, едно време казах на една дама за новия си мъж и ме пита- ама семейството му нали не са комунисти...та за мен и това е сред критериите, все още са живи ония ужасни динозаври. Семейството на бившия си падаха комунисти лека версия, но пак си имаше особености. Та на мен ми е критерий- без бивши величия:) просто ме дразнят.
Ти за туй ся си имаш програмистче и даже те учи на нови термини:)): Дишай!

# 711
Аз пък не бих се хабила по неангажиращи връзки - какво точно носи като полза на жената една такава връзка, аз виждам само затормозяване и усилия. Ако не ме интересува създаването на семейство, не бих се занимавала с мъже въобще, бих се мъкнала из дома си по широка пижама и бих се наслаждавала на косматите си крака, които спокойно мога да оставя обраснали, защото никой няма да ми ги гледа. Ако питате за навън - отдавна са измислени черните чорапогащници 60-то дение - хем са секси, хем никой не подозира какво се крие под тях.

# 712
Има и друго , на мъжете на 40 им е ясно, че ако "вземат" жена на 37 още малко ще се порадват на хубостта й - има няма 10 годинки още. Докато ако 40 годишен мъж си "вземе" жена на 30 , ще се радва на хубостта й двойно повече около 20 години. Според мен това е грубата истина, стареенето на жените почва лека полека някъде към 50тата им година малко преди менопаузата, а след нея си почва същинския процес на стареене.

Та жена на 37 има конкуренция от 30 годишни. Не коментирам 40 годишните мъже, търсещи 20 годишна свежа млада плът, защото тях съвсем ги отписваме от класацията.
За щастие има мъже, които са съгласни да бъдат и с по-възрастна от тях жена, та авторката си има избор от 30 до 45 годишни. Опасността при по-младите мъже е да не решат, че искат и те да опитат с нещо по-младо, но то риск си има при всяка връзка.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 12:34 от Sladka-rosichka

# 713
  • MI
Бе същото, уе.. Аз винаги съм се доверявала на това усещане - пеперудите в корема, желанието да общувам с този човек колкото се може повече и дали ми ... от него.
Скрит текст:
Такова състояние не ми се случва/случвало с всеки срещант мъж. Щом определени хора предизвикват гореописаните желания и усещания в мен, значи са за мен. А после дали има вишУ, гледа ли Бай Брадър със суптитри на английски, пие ли бира и т.н. са неща, които се разбират в хода на общуването.
П.П. Вече писах, че мойту милу така го намерих - видях го за първи път и любовта ме плясна м/у рогата.
После се оказа, че има вишУ, знае перфектно руски, а е и от стар комунистически род и има собствено жилище и имоти. Joy Joy Joy Joy
То хубу това за началото, както писах вече е необходимо, но недостатъчно условие. Я си представи, че после се окажеше че е със сериозни проблеми (алкохол, наркотици, хазарт) например дали щеше да продължи любовта? Нито само със сърцем нито само с мозък става за съжаление.

Янечек Joy Само лятото е кофти, но пък има панталони. Stuck Out Tongue

Хич не е за шега всъщност, никой които познавам в тази ситуация не се забавлява особено. Дори мъжете започнаха да се замислят сериозно.

# 714
  • Пловдив
Мда, аз карам добре ски Simple Smile
той и Шумахер караше добре ски ...
:eyeroll: Сериозно???? Някаква идея как караше ски Шумахер? Свободен стил на неутъпкан сняг, без писта. Качват се с хеликоптер и се спускат надолу по скалите. И екипировката е различна. Дали мога да си позволя подобно нещо? Той падна от скалите. Много трудно да ми се случи нещо подобно на Пампорово. Максимум да счупя крак.

# 715

Още ли не си разбрала, че английският ми е насъщен, в смисъл, че хляба си вадя с него и не ми е гордост, че знам лъскави думички. Знам го от дете, не ми е нещо специално, не вкарвам чуждици, за да се правя на интересна, защото наистина не ми е интересно.

И езикът ми е толкова богат, че мога да го кажа и на Doge Speak, мога и на спиндермаански.

Тук ме изненада, и с ваденето на хляба, и с насъщния английски. Спомням си някаква глупост за кръвните групи, която беше написала, че и подкрепила с линк, в който нищо такова не пишеше и това можеше да се разбере от всеки четвъртокласник с базови познания за географските обекти и картографията, дори и да не знае английски. А под картата имаше разяснения на несложен английски, в които също се твърдяха съвсем различни неща.

# 716
Спамя, но:
Скрит текст:
Доколкото си спомням, спорех, че група Б е доста разпространена в България, без да имам претенции за точна статистика- просто от това колко е вероятно да я срещна. И че всичките ми деца са с една и съща кръвна група, при това точно разпространената.

Наблюдението си подкрепих с този линк:
https://www2.palomar.edu/anthro/vary/vary_3.htm

в който има това обяснение:
" The lowest frequency of O is found in Eastern Europe and Central Asia, where B is common"

И тъй като се броя за Източна Европа, горе-долу картите съвпадат с наблюденията "на терен", както казах- без претенции за точност. Във всеки случай живеем в регион, където група Б е по-скоро обичайна, отколкото екзотична.

Та така, не е само до език, а и до интерпретация. Между другото, сигурна ли си, че в 4 клас ще прочетат текса под линка и ще го разберат?

Колкото до моя английски- да, знам достатъчно, че да могат да ми плащат за това, ако поискам. Но да не ти развалям теорията, че само бездетните имат привилегията да работят и изкарват пари...

# 717
Мъж на 40, ако няма пари и положение, с които да плени 30-годишната, не знам как ще я излъже да вземе него, а не някой 28-годишен, който също е навит. Питайте Мамасита ако искате.
Масово българският мъж на 40+ прилича на влачено куче - и като външност, и като характер, и като здравословно състояние, с такъв не бих се занимавала въобще - ще гледам аз някакъв залисял чичко как влачи пантофите из хола и се притеснява за кръвното си, как не.

# 718
Офффф, повече на глупави провокации за външния ми вид и професионалните ми умения няма да отговарям. Не съм мила чашки и подове, пишела съм статии за сайтове за английска фирма. Работата в Еврофутбола ползвах за безплатен офис, а защо не и за една заплатка като бонус. Копирайтър съм, не съм продавачка. Ама и да бях, какво лошо има в това? Срамно ли е? Ооооо, ССФ не работи като продавачка, извинявайте. Тя е минимум доцент и работи като висш ръководен орган. Е, радвам се, че не съм ССФ и мога да работя каквото пожелая.

Заболяването си също не желая да обсъждам повече. Ако реша, че търся съвет за това, ще пиша в здравния форум.

Английският език отдавна се изчерпа, разбрах - за някой е странно, за някой не - всички вече се изказахте, всяко допълнително обсъждане дразни всички хора в тази тема.

Ако някой толкова е преритал да види как изглеждам, ще пратя снимка. Не се срамувам от външния си вид и в него няма нищо от което да се притеснявам. Светецът, тебе първи ли да те сложа в списъка? И само ми обясни защо изливаш толкова злоба и помия по мене? Нищо не съм ти направила, с нищо не съм те провокирала, откъде черпиш толкова гняс и защо?

# 719
  • София
Всичките тук, които твърдят, че на тези години нямаше да драпат за семейство - вече имат такова, и то не от скоро, затова сега са/сме толкова ларж.
Ама я помислете как бихте се чувствали без половин и без деца, докато яйцеклетките мрат на поразия.
Познавам няколко души, разведени отдавна и без постоянна връзка - ами търсят си и това е, говоря за мъже над 50+ . Поне съм спокойна, че ако нещо се разтури в сегашното ми семейство - ще имам алтернатива, ако чааааак толкова ми се живее с мъж. Макар че бг-мамма е нелоша алтернатива на общуването с половинка

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 12:52 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт