Свестните са заети

• 65 652
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 900
Виж ся, наясно съм, че тоя може да свали някоя мацка, ако й каже- бе ти знаеш ли, че едно време като хоби изкопах 10 хил. Биткойна...

# 901
Той, ако се презентира като девственик, ще изтрепе 🎏 рибата , Зефир.

# 902
  • Далече, далече
Може някоя библиотекарка да го изяде с парцалите.

# 903
Ще си говорят за палиндроми и ще се възбуждат;)

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 13:09 от The Siren of Titan

# 904
A на мен не ми е симпатичен, просто не са ми симпатични хора, които са си наврели бастуна толкова надълбоко в задника, та чак са си перфорирали мозъка и съзнанието. При такова положение нито една от останалите ти характеристики няма значение.
пп:
...търси си атеистка човекът.
Лиляна! Хем е сигурно, че няма да се татуира и да си сложи пирсинг, но и тя е заета. Ама верно всички свестни са заети...

# 905
Библиотечното нали знаеш с ква слава е - тайните агентки са там. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тоз ергенин е идеален за авторката, хем висока топка, тя ще се кефи сто години от задоволство, ако отчете бройка там.

# 906
  • Далече, далече
Не го бях чувала това. Може и той да е пратеник свише.

# 907
или сниже. хахаха

# 908
Както вече казах, това е сладка и симпатична фаза, която човек трябва да израсте. Ако не я израсте, става тъпо.

Аз едно време имах и фаза на точно тоя тип атеизъм, но както казах, само фаза, като младежките пъпки.

# 909
  • Далече, далече
Този "младеж" ми напомня на един, който имаше езотерична школа и се мислеше за духовен учител. Виждам същата лудост в очите му. Много странно, че е атеист.

# 910
На мен не ми се вижда луд, даже ми прилича на лейтенант Грубер от "Ало, ало", така както си е вирнал лекинко брадичката и е зареял поглед в бъдещето. Между другото вирнатата брадичка също говори разни неща за характера му.

# 911
Е, брадичката  е просто поза за селфито.

# 912
Аз малко разсъждавам като военните и по принцип смятам, че всеки човек може да си има място и време и да е полезен, стига да бъде подложен на правилното количество чанч.

То и сегашният ми мъж без моето облагородяване щеше да е загубена овчица, макар че е tall, dark and handsome.

# 913
Ужасни сте! Ето защо все повече мъже обръщат резбата – гейовете не са толкова придирчиви като вас.  Crossing Arms
Какво го заядохте за косата и брадата – това са временни неща, лесно се променят. Виж, душата, душата на човека е важната тук...

# 914
Как 'Сийке, а размерът на "сдобрителя" важен ли е? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт