Свестните са заети

• 65 703
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 885
Мисля, че хората се дразнят по-скоро от "наглостта" да е толкова взискателен, а не толкова от същността на изискванията.

Мисля, че дразненето идва преди всичко от факта, че младежът е пропуснал да се погледне в огледалото или се гледа в огледалото на мащехата на Снежанка. И не, не визирам само външността му.

# 886
Жените получават факсове и още как - от майките си, т.нар. тъщи.

# 887
Жените получават факсове и още как - от майките си, т.нар. тъщи.
Е, баш от кораба-майка.  Laughing

# 888
  • София
Наскоро във фейса срещнах изповедта на юнака.
Ами, той си има регулярно дълги мейлове, не факсове от кораба- майка, според скромното ми мнение.

# 889
На него ли пишат дълги "мейлове"?

# 890
Сетих се един, който си търси приятелка - ето го юнака Simple Smile
През 2013 също си е търсил, предполагам, че още е свободен. Да се чудиш такъв талантлив и свестен как още не е прилапан от някоя непушачка, непиеща и не правеща други неща кандидатка. Той пък казва каква да не е, защото като казал каква да е, се оказало, че няма такава Simple Smile
Този ще си умре девствен.

# 891
  • Куциндрел
Ама какво не му харесвате на младежа?  hahaha hahaha hahaha

# 892
  • Далече, далече
Виждам плашеща лудост в погледа му. Иначе му няма нищо на вида му.

# 893
  • София
Ами на тая снимка не е толкова зле. Малко да оправи косицата и брадицата и да пийне едно - може светът да му се стори по-добро място. Няма вид на типичния булгарише мачо, ако се абстрахираме от сайта и претенциите му.

# 894
A, това бледо копие на Шелдън от Big Bang ми е пределно ясно. Едно време си комуникирах с подобни, ама бях във втори курс и висях във форума на Джеймс Ранди. Та оттам си е взел не само идеите, ами и подредбата на точките, че и част от жаргона. Нищо чудно и той да е висял във форума.

Аз по принцип си падам по techies, но този има проблем, че не е гъвкав и подхожда към способностите си малко като вид магия и някакви супер-сили, а просто малко разбира от електроника. И докато той разбира малко, в съвременния свят комерсиалната електроника го издухва със скорост, синергия и еволюция на идеите, докато той си чепка някакви велики електронни мисли в гаража. Та така, може да е умен, но съвременният свят го е издухал с brute force attack, така че дори експертните му знания са безполени. Съответно- няма кинти.

А иначе е безобиден, такива хора виреят в сферата на мисълта и могат да се самоконтролират до безкрай. Тоя, дето изтрещява и убива е друг типаж- имаше такъв на 100 метра от мен по права линия. Пробивен, секси, нахакан, леко мутроид, няма проблем с жените...само че като дойде криза, не мисли, а действа.

*моля не се хващайте за brute force attack. Ако искате митопоетично с елементи на диалект, може да се каже "напъва като градевец на разложка порта", но не е точно същото и никой няма да каже "познаха ми паролата чрез напъване като градевец на разложка порта".

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 12:46 от The Siren of Titan

# 895
Cuckoo, ако той си пооправи косицата и стайлинга, тогаз жена за чий му е?

# 896
С мъжа ми четохме тази обява и се посмяхме, докато той не отбеляза, че момчето мен търси май. Отговарям на 100% от изискванията.

Под "въображаеми приятелчета" се има предвид вяра в бог, търси си атеистка човекът.

Бих си поговорила с него, но съм заета.

# 897
  • София
Cuckoo, ако той си пооправи косицата и стайлинга, тогаз жена за чий му е?
Бих отговорила - за неговия, за чий
Искаш да кажеш - за чий му е да я търси в нета ли?

# 898
Ама, Сирено, като разбираш толкуз много от електроника, стайлинг и външен вит, и кой има кинти и кой н'ьи - ти туй витикойни, знаеш ли що е? Kissing Heart

# 899
  • Далече, далече
Сигурно ли е, че девствен? Досега не бях виждала девственик на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт