Свестните са заети

• 65 542
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 945
  • Далече, далече
Бе, кви са тези меми...?!? Четох, четох, ма не съм му на нивото. Да ми го обясните, ама като на проста блондинка...

Според Гугъл-а мемите са идеи, които се разпространяват по интеренет.

Днес научих няколко нови думи и видях 35-годишен девственик. Няма да умра неука.

# 946
  • Далече, далече

То и аз бях омъжена за почти същото, ама поне беше ходил в казарма (от което имаше други патологии, ма това е друга тема).

Какви са тези патологии, ако не е тайна?

# 947
Значи, така като го гледам, съдейки по съвременното състояние на интернет и Гугъл алгоритмите и ключовите им думи, които трендват в момента, както и собствения си опит, следващото нещо, което ще открие, ще е Насим Талеб. И тогава ще стане хептен нетърпим:)

Също така има 99.8% вероятност да копае Ethereum и Monero, най-вероятно на компютрите на БАН.

(също така има 99.999% вероятност да е чел Дюн и да се изживява като половин квизац хадерах...)

А патологиите от ходене в казарма са приучване към казармен ред и спретнатост и непоносимост към хаоса. Което е нормално за военните, защото дори малко хаос означава беля в критична ситуация. Поради това хора с военно обучение са несъвместими с хора с креативно обучение, където някакво наличие на хаос е полезно.

# 948
  • Варна

А патологиите от ходене в казарма са приучване към казармен ред и спретнатост и непоносимост към хаоса. Което е нормално за военните, защото дори малко хаос означава беля в критична ситуация. Поради това хора с военно обучение са несъвместими с хора с креативно обучение, където някакво наличие на хаос е полезно.

Да беее, едно е да си ходил казарма, друго е да си военен. То и моето чудо е било година и половина в казармата ама хич не му пречат чорапите в средата на стаята.

# 949
  • Далече, далече
Какви патологии получават мъжете в казармата? На мен никой не иска да ми разкаже как са се къпали 20 мъже в една баня.

# 950
Казах вече, научават ги на ред и непоносимост към креативен хаос, на което по казармен жаргон му викат "бардак".

# 951
На мен никой не иска да ми разкаже как са се къпали 20 мъже в една баня.

Щото много ще се размечтаеш, затуй!!!

# 952
  • Куциндрел
Този наистина бил доста забавен за четене...

Цитат
Благодаря на Иван Попов за полезните психически вируси (ваксеми), с които ме зарази след прочитане на неговите произведения. Сега когато видя неподдържана или излющена фасада или търговец, който няма „търговски вид“, се сещам за неговите писания и за това какво би трябвало да си мисля...

# 953
  • Далече, далече
Този сигурно бяга от жените, да не би да го заразят с нещо друго.

# 954
  • MI
Идеалната жена за него е селска простакеса, яка, плодовита и атлетична. След 5 години с нея ще е неузнаваем, психически и физически:)
Точно, ще заякне че да не го бие много и ще му се изпарят простотиите от главата - освен заради всичко друго, защото няма да му остава време заради работа че да носи пари и защото тя ще го псува на ненормалник всеки път като отвори уста. Joy

Аз в казарма не съм ходила, ама бардак не понасям, ред трябва да има. Smiling Imp

# 955
  • София
Охо, ММ преди казармата беше научен от мама на (за мен) маниакална подреденост. И 2 години казарма,  първата в ШЗО - Плевен, витрината на военното дело в България.
И какво - за няколко години самостоятелен живот развалих това съкровище  Mr. Green, сега оправя само през уикенда.
Сирен, и баща ми е бил в казарма, и той с мама-чистница. Но е страшен мърляч, което обяснява писаното по-горе - все пак съм му дъщеря.
Думата ми е, че ако не му идва отвътре - никаква казарма не го оправя.

# 956
Парадоксалното е, че мъжете, ходили в казарма, имат някакво усещане за ред, но то е несъвместимо с нормално домакинство. Примерно може да не забележи, че общата среда има нужда от нов дизайн и глезотийки, но да е вманиачен да чисти пода със сапунки, за да блести. О

# 957
'… Не лицето, а силата и смелостта привличат жената. Тези качества като че ли осигуряват за децата крепко покровителство. Затова именно жените се влюбват рядко в красиви и изнежени мъже; те обичат крепкостта на мишците, широчината на раменете. Малко важи дали човек е грозен, стига да е силен. Те искат мъжественост.

Правдивостта, решителността, смелостта, сърдечната добрина: тези качества също пленяват жената, защото бащата ще предаде същите качества на сина си.

Напротив, умствените дарби не упражняват влияние върху жената, защото бащата не може да ги предаде на децата си. Често пъти глупците имат повече успех сред жените, отколкото духовитите хора. В живота се срещат бракове по любов между груби, глупави, но здрави мъже и нежни, впечатлителни, образовани и надарени с вкус девойки.
Балтазаре Грациано нарича четиридесетгодишния мъж „камила”, защото имал жени и деца. Младежите, които се женят, стават товарен добитък на жените си. Дори и за най-добрите измежду тях жената е младежко прегрешение, което те влачат след себе си цял живот.

Жененият мъж носи цялата тежест на съществуването, а нежененият – само половината. Който се посвещава на музите, трябва да избягва брака.

Философът се нуждае от времето си. Всички велики поети, които са били женени, са били нещастни. Дори на Шекспир два пъти са били слагани рога.

… Щастливите бракове са твърде редки, защото естествената цел на брака не е щастието на сегашното поколение, а на бъдещото....'
Източник: Артур Шопенхауер, „Що е любовта”;
..

# 958
Човека вече се жалва:
40 мин.
Цитат
Искам да ви се оплача.
Мамите от "БГ Мама" написаха във форума, че експертните ми знания по електроника са безполезни (и затова нямам пари). Там явно е пълно с мами-експерти по електроника...
Не ми оценяват разработките. А аз толкова се старах да ги впечатля...
Там ако нямаш пари колкото Бил Гейтс или Марк Зукърбърг - не те признават. Казват, че аз съм бил твърде стар за да стана като тях...

# 959
Човека вече се жалва:
40 мин.
Цитат
Искам да ви се оплача.
Мамите от "БГ Мама" написаха във форума, че експертните ми знания по електроника са безполезни (и затова нямам пари). Там явно е пълно с мами-експерти по електроника...
Не ми оценяват разработките. А аз толкова се старах да ги впечатля...
Там ако нямаш пари колкото Бил Гейтс или Марк Зукърбърг - не те признават. Казват, че аз съм бил твърде стар за да стана като тях...
hahaha hahaha hahaha
Мамасита да си изключи ай пи адреса,че тоя ще дойде да и иска сметка. Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт