Свестните са заети

• 65 519
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 960
  • MI
Ахаха, ми стар е - нали искаше студен анализ, получи го а не му харесва и плачка. Горкото. Съжалявам, но и двамата още в ранните си студентски години са основали фирмите си и са станали богати далеч преди негова възраст. Ако анализираме биографиите на всички останали успели в този сектор изводът, много логичен и обоснован при това, е следния - късно е либе за китка. Joy

Преведено за господина - търси си нормална жена и се моли тя да види нещо зад налудничавия поглед и простотиите в блога, само така ще имаш шанс за нормален и щастлив живот. За гениални открития в твоята област и натрупване на пари вече си стар, също и за научна кариера, така че стягай се, удари си сам 2 шамара и се зЕми в ръце.  

# 961
  • София
Това истина ли е - че се оплаква? Наистина, сериозно ли?
Вярно, че си чешем езиците, но чак такова внимание към нас, и то в петък следобед...

# 962
Оф, да не го критикувам, че ще дойде да ни обърка шмалгоритмите по темите и няма да има забава:)

Ми всъщност не съм експерт по електроника, а по бизнес и комерс, та виждам, че нещата са комплексни и има цяла екосистема, докато от нечий гениален мозък се стигне до финансова печалба. Освен това съм журналист и мога да разровя всяка тема, докато човекът отсреща се изчерви и наака в гащите. От електроника разбирам колкото осемдесетарско детенце, допряло се до Млад Техник, ама все пак съм женка и не ме кефи, така че не ми влезе под кожата. Знам от коя страна се държи поялникът и ако е толкова зор, мога да направя ham radio с инструкции от нета.

Иначе на тоя пич способностите са точно като на някоя пребозала от знания с титла доктор по филология, която обаче изкарва 600 лева на месец с преводи от унгарски в гаражно бюро за преводи в района на ПУ във Филибето.

Оф, искам да стана за малко водещ на българската версия на Чиракът, може и Shark Tank. Хубавичко ще ги насоля тия пребозали от знания, докато се стегнат и се светнат кое се продава.

Между другото, не е нужно да разбирам от електроника и високи технологии, имам си консултанти на правилните места.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 16:32 от The Siren of Titan

# 963
Кога успя да ни надуши, че и да изчете темата?!? Тоя не е човек ви казвам!

ПС: Къде се е жалвал?

# 964
Докато наваксам в четенето и сте минали на 18тата тема.

Този господин не ми се връзва да е като за авторката. Отдавна съм го засичала из нета с писаниците и изискванията си. Супер ограничаващ тип ще е. Не е за благ живот и угаждане.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 16:43 от Анонимен

# 965
  • София
Тя темата на авторката отиде в 10-та глуха, вече е темата на младежа.
Но му признавам, че имаме някои общи харесвани материали - за позитивното мислене и блогът за пациентите

# 966
Контеса, донякъде е важно таткото да е хубав, в случай, че ти се роди дъщеря. Щото е доста кофти да вземеш татко, дето е дялан с теслата и после дъщеря ти да прилича на муфлон.

Колкото до Балтасар Грациян, трябва да му подарим на този книгата "Изкуството на светската мъдрост". Общо взето есенцията е, че желязото се кове, докато е горещо и ако до 30 не си забогатял, а до 40 поумнял, работата е бегала. Собственото си копие на това книжле купих в Япония, където Йезуитският орден, към който принадлежи Балтасар Грациян, все още има огромно влияние.

# 967
  • София
Познавам хора, не чак забогатели, но издигнали се в кариерата след 35. Но говоря за държавната администрация, където всичко е обратно на здравия разум.
А до 30 да забогатееш - малко ми идва в повече, все пак не всички сме гении.

# 968
За държавната администрация трябва да си имаш кум, вуйчо, татко.

# 969
Да де, и тук вече идват съветите на йезуитите.

# 970
Сирен, този червенокос мъж с фини черти е баш добър типаж за дъщери тип нежни елфи и феи.
Поантата е другаде. А именно в това, че освен децата с нежни черти  ще трябва и да живееш с него.

Какво е 'муфлон'?

Тя темата на авторката отиде в 10-та глуха, вече е темата на младежа.
Но му признавам, че имаме някои общи харесвани материали - за позитивното мислене и блогът за пациентите
А, не знаех. Извинете ме за пропуска.
Нямам много време за четене и е вероятно да съм пропуснала.

# 971
Има професии, дето на 38-39 вече са пенсионери.Animal Beetle
Тоз човек да не е от тях?

# 972
А, аз с копие на Шелдън мога да си живея, нямам нужда от някакво мъжище. В съвременния свят всъщност вече не се знае какъв тип мъж ти трябва- някои типове мъже са били вървежни преди, но сега са нерелевантни и съответно склонни към депресия и агресии.

Ако таткото има лице с едри черти, най-вероятно е ако имаш дъщеря, да прилича на муфлон. Гугъл ще ти каже какво е. Това е като се опиташ да събереш голям нос върху женско лице. Плюс евентуално тежка костна структура.

# 973
  • Куциндрел
То не се знае как ще се групират гените, защото съм виждала грозни деца при красиви родители.

# 974
Дива овца, рогата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт