Свестните са заети

• 65 784
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 60
Искаш напълно нормални неща, които обаче в днешно време да много кът за съжаление.  Confused

Не знам какво да добавя към дадените съвети, освен че наистина е добре да се работи над срещите с нови хора, щом не се случват толкова често в ежедневието. Читалище с някакви курсове/хобита? Не е много оригинално, но и само по себе си дори да не доведе веднага до среща, няма да е загубено време.

# 61
Освен ергени, е пълно и с разведени мъже около 40те.
Които мъже тамън са се отървали от един воденичен камък на шията и нямат търпение да си наденат нов. Тези разведени мъже най-вероятно вече имат деца, към които имат ангажименти и нямат ни най-малко намерение да започват наново, та ако се хванат с някоя жена, то ще е за разнообразие, не и за семейство в общия случай.
Напротив, разведените мъже са свикнали вече да живеят в двойка и да бъдат обгрижвани, така че много лесно се съгласяват на нова връзка и  съжителство. Ако новата жена няма деца и иска, естествено, че става на нейната, особено ако мъжът е само с едно от първия брак. Иначе коя жена ще се примири да няма свои деца, защото мъжът имал ангажименти към тези от предишния брак. Няма такъв случай.

# 62
Познавам доста хора с чудесни втори бракове. Особено на тази възраст, в която вече са "пораснали".

# 63
Подкрепям. И от двете повтарящи страни - са в пъти по- внимателни и наясно със себе си.

# 64

Не изглеждам зле, на 37 съм, но изглеждам по-млада. Бих свалила 6-7 килограма, но не е фатално. Имам предложения. За секс обаче. Или са 27-28 годишни, които търсят неангажиращ секс, или са женени, които искат да боднат нещо странично. В днешно време секс се намира лесно, но аз имам нужда от близост, не от секс.
Е щом имаш да свалиш 6-7 килограма , тръгни на фитнес . Там мъже бол . Не е задължително да правиш някаква програма , просто размахвай някакви гирички там и си набелязвай жертви за заговаряне .

# 65
Да бе, близостта баш у фитнеса ще я завъди..))

# 66
Фитнеса помага да се чувстваш по-добре като цяло. Но мъже срещаш всеки ден, навсякъде, даже по работа и по какви ли не поводи. Как знаеш, че предложенията за секс са само за секс? Няма ли някой интересен сред тях?

# 67
  • град-държава
А какъв е проблемът със секса? Не обичаш са правиш секс? Защо не започнеш да излизаш и не се отпуснеш, без да забиваш и влизаш директно с нагласата за сепиозна връзка.
Много хора са женени за "еднократен секс", например.

# 68
  • София

Напротив, разведените мъже са свикнали вече да живеят в двойка и да бъдат обгрижвани, така че много лесно се съгласяват на нова връзка и  съжителство. Ако новата жена няма деца и иска, естествено, че става на нейната, особено ако мъжът е само с едно от първия брак. Иначе коя жена ще се примири да няма свои деца, защото мъжът имал ангажименти към тези от предишния брак. Няма такъв случай.

Да, свикнали са, което предполага, че жените им, които са ги обгрижвали, са си били шута, щото не ги е устройвало слугинстването.

И сега, тия мъже си търсят слугини, може и с деца, щото не ги интересува тя колко народ около него ще обслужва........ Mr. Green

# 69
И сега, тия мъже си търсят слугини, може и с деца, щото не ги интересува тя колко народ около него ще обслужва........ Mr. Green

Не винаги е така, хората са различни, не може да обобщаваш на едро. Peace

# 70
Тръпки ме побиват от мъж, който иска да живее в двойка, за да го обгрижват, по-добре без мъж в такъв случай. Ама иначе сделката не е лоша, стига жената да копнее да обгрижва и едно дърто бебе.

# 71
  • София

Не винаги е така, хората са различни, не може да обобщаваш на едро. Peace

Не мога, но наблюденията ми това показват- навикът е втора природа и никой не търси дискомфорт в отношенията си.

# 72
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Трудна работа за жена на близо 40 г. да се намери другарче. Имала съм връзки, които по една или друга причина не са прерастнали в брак, семейство. Сега съм "на пазара", обаче няма нищо като за мен. Интелигентните хубавци са заети Simple Smile

Срещам много малко мъже, които ми харесват, а те са семейни. Тези, които са свободни и са на моята възраст пък не ми харесват

To за това вече не е рядкост Wink
жени около 35+ 40 и .... да са си имат за другарче/партньор малко по-млад мъж Wink

# 73
Имам доста приятели, които се оплакват от същото - разведени или въобще не женени в момента няма къде да срещнат подходящи половинки. Сайтовете за запознанства не са подходящи за всеки. Ако се бях запознала с мъжа си в сайт или чрез интернет от тристричните му писмени отговори щях да го отсвиря  Та той и сега така ми пише съобщения и смс Heart Eyes

Та си мислех, защо тези хора не организират купони/събирания в заведение за свободни в определена възрастова категория? Въпрос на не голяма организация и реклама е.

Проблем, на хората които не са семейни са и почивките. Защо туристическите агенции и фирмите за срещи не организират почивка за несемейни? Дали на нашето си море или пък малко по-приемливо пътуване ми се струва забавно. Бихте ли отишли ако знаете че наемате стая в хотел и всички гости там ще са ергени. Ако не да си намерите половинки то все нещо дето търсите ще намерите Wink А за седмица - десетина дни ще може всички да се отпуснат и поогледат и запознаят.

Трудно е да

# 74

Напротив, разведените мъже са свикнали вече да живеят в двойка и да бъдат обгрижвани, така че много лесно се съгласяват на нова връзка и  съжителство. Ако новата жена няма деца и иска, естествено, че става на нейната, особено ако мъжът е само с едно от първия брак. Иначе коя жена ще се примири да няма свои деца, защото мъжът имал ангажименти към тези от предишния брак. Няма такъв случай.

Да, свикнали са, което предполага, че жените им, които са ги обгрижвали, са си били шута, щото не ги е устройвало слугинстването.

Голяма част от мъжете - да, но на някои просто им липсва да имат близък човек до себе си, обич, подкрепа, да ги вайка, като вдигнат 37,5 С...

Общи условия

Активация на акаунт