Свестните са заети

• 65 737
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 195
На 46 си е малко късно според мен. Не говоря наизуст, родих си бебето сега на 43 и смятам, че това е предела, след като видях какво е. Simple Smile Но какво значение има, ако си на 46 и си бременна? Никакво! Пак ще си го родиш и ще ти е супер. Simple Smile

# 196
Да не пие, бие и изневерява.. и чалга да не слуша..)
И да ми носи кафето в леглото и да мълчи докато не го излоча.  Mr. Green

В леглото не искам, ама да не ми се мярка пред погледа, докато не си го изпия. Simple Smile Simple Smile

Е не е късно за деца на 37, има доста време даже. Зависи доколко са ти приоритет, разбира се, но дете може да се роди и по-късно, щом така се е случило.
Чак пък доста хайде, няма нужда. И в другата тема се опитват да ме убеждават, че на 46+ е тамън време за семейство и деца. Stop Според мен на 46+, е време да си пиеш коктейлчета  и гледаш залеза, а не да избираш помпа за кърма в амазон.
Тук авторката иска само свестен мъж, не деца...
"Свестен" дефинираха ли го като понятие? newsm78

Абе Лъки, на 46 е мъжът, тук девойката е на 37. Има доста разлика.

# 197

Абе Лъки, на 46 е мъжът, тук девойката е на 37. Има доста разлика.
Знам, знам, тука има мегдан Peace, но тя и не пита за бебета,
ония 46 годишния се сетил, че иска семейство, а вие го лъжете, че не е закъснял. Да беше качил една снимка, да видим колко не е закъснял. hahaha

# 198
Да, ама той няма да ражда, все пак. И дири по-млада. Simple Smile

# 199
Да, ама той няма да ражда, все пак. И дири по-млада. Simple Smile
Каза и наборка става, 4-5 години по млада пак бива. Точно като тукашната мома дири, ама тя не е проста, няма да го вземе ония; мухльо е, по форумните страндарти.

# 200
Тя не го ще, каза си вече. Simple Smile

# 201
Тя не го ще, каза си вече. Simple Smile
Че той за искане ли е? Laughing

# 202
Не е, много ясно. Naughty
Щом нарича българките "курви". Stop #Cussing out

# 203
  • Пловдив
...двете ми деца и мъжът ми ходят все със слушалки в ушите а мъжът ми спи с тях.
Стига, бе, то тва убива!  Rolling Eyes
(Убива в смисъл като обувки, не като убийство.)

----
И аз харесвам определени чалги, последната по време беше една сръбска за някакви "йорговани", дето миришели, преди няколко години.
Ма аз нито от музика разбирам, нито на театър ходя, книги чета само криминалета, чета вестник "Уикенд", и то - определено за да разбера кой с кого спал и кой каква далавера извършил според тея от вестника, а не заради жалките им опити за "сериозни" анализи на пенсионерско ниво, пробутващи определени тези... и те тека.

# 204
Ай Магдена, дано си похарчена вече, че според форумните стандарти си направо за разстрел  Joy

# 205
Ай Магдена, дано си похарчена вече, че според форумните стандарти си направо за разстрел  Joy
То пък човек да не си признае... Joy Joy

# 206
  • Далече, далече
На тренировките по бойни изкуства и спортове като бокс има много мъже, почти няма жени. Има всякакви мъже - млади, по-стари, заети, свободни, красиви, по-невзрачни, свестни, комплексари.
Повечето се радват, като видят някоя нова жена, защото рядко се случва. Повечето заговарят първи и запознанството не е никак трудно.  В началото са мили и отзивчиви, после си показват рогата.

Не карам никого да тренира, просто давам идея къде има мъже.

# 207
  • Paris, France

Абе, както си иска да ни нарича, не ме бърка. Тук какви квалификации за бг-мъже съм чела! И никой нищо не казва. Виж сега, той както и да нарича бг-жените, все към тях гледа. Вайкаше се, че не сме били като украинките и рускините, но и такава не (го) взема. После писа, че и те не са стока (за него). Говори английски, но чужденка не ще. На него му се иска, може би, около 30-35 годишна с външност на фолк певица или украинска танцьорка поне. Да е скромна  hahaha, да готви добре и да се нанесе при него. И само външността да е на фолк певица, но да не слуша чалга  hahaha hahaha hahaha.

Имахме познат с ММ, осигурен, мускули, външност, мъж за чудо и приказ. ИТ, работи от къщи, живее с родителите си и излиза само за да иде до фитнес залата. На около 40 се замисли за женитба, но и техните го бутаха да се жени. На срещи плямпа за политика, покемони, някакви видео игри, коня си и майка си. Среща се с 25 годишни и се чуди защо никоя не ще да го види след срещата. Едната я беше завел в Дисни  hahaha hahaha hahaha. Като види деца, при това големи, беше все едно е видял дявола. А уж иска негови.

# 208
За Стинг съжалявам. Не следя особено редовно новини от България. Вярно че е далече от метъла, ама е още по-далече от чалгата, пък и масовката около 40-те го харесва.
За музиката стана дума, щото авторката си е избрала ник - име на група - значи не е от тия дето им е все едно какво слушат, даже и народното събрание да им бръмчи.
 Има интерес, та ще и е по-лесен контакта с мъже със сходен такъв. Сега, не бих искал да съм тоя, дето я бута в ръцете на металистите  Mr. Green че не ги и познавам, ама на вид са си страшнички  Mr. Green
Виж, Апокалиптика имат в момента световно турне, препоръчвам ги. Ходих им им на концерта, ма тях ги броя за класици, не за металисти.

Абе, както си иска да ни нарича, не ме бърка. Тук какви квалификации за бг-мъже съм чела! И никой нищо не казва. ...
Доживях една (съфорумка ) да признае, че нещата не са едностранни !!!
Моите благодарности !

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 02:56 от Lyam

# 209
Сега, не бих искал да съм тоя, дето я бута в ръцете на металистите  Mr. Green че не ги и познавам, ама на вид са си страшнички  Mr. Green

Мъже на 40-50, които са почитатели на по-твърдите стилове, отдавна не мятат омазнени кичури, не носят мешки и войнишки кубинки, нито пък се идентифицират само и единствено с музиката, която слушат. Ако някой нещастник е застинал в миналото и отказва да се подстриже, още се мъкне с кожени панталони в ежедневието и слуша безкрайно старомоден метъл, влиза с бира по трамваите и гледа зло, не изглежда страшно, а жалко и смешно. Не виждам нищо страшно в алкохолик, който отказва да се къпе и подстригва, оправдавайки житейските си неудачи с "копеле....мрака".

Общи условия

Активация на акаунт