Свестните са заети

• 65 667
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз харесвам определени чалги, последната по време беше една сръбска за някакви "йорговани", дето миришели, преди няколко години.
Eee, ти направо харесваш класика. Йоргованите (люляци) са от 1988 г. и оттогава има Н кавъра

# 211
  • Далече, далече
На около 40 се замисли за женитба, но и техните го бутаха да се жени. На срещи плямпа за политика, покемони, някакви видео игри, коня си и майка си. Среща се с 25 годишни и се чуди защо никоя не ще да го види след срещата. Едната я беше завел в Дисни  hahaha hahaha hahaha. Като види деца, при това големи, беше все едно е видял дявола. А уж иска негови.

Не е пораснал човекът. Родителите му по-добре да не го бутат  да не стане някоя беля.

# 212
  • Пловдив
Хаха, не знаех за йоргованите, явно съм харесала поредния кавър, иначе ми направи впечатление, че единият от изпълнителите (Дино Мерлин) не е точно чалгаджия, а вероятно по-скоро вид рокаджия, чувала съм му и други песни.

Че то това за Дисни и покемоните не е ли типично за всички мъже, или поне за по-учените или по-умните? Шегувам се, но сега с ММ всяка вечер гледаме по една-две серии от "Теория за Големия взрив", знаете го, и аз го бях чувала, но не го бях гледала, та там героите не са айтита, но са задръстени учЕни, и една от основните линии на майтапи е тази с увлеченията им по комикси, филми за пубери и атрибутите към тях.

# 213
  • София
Снощи докато чаках сина си от лека атлетика се заговорих с една баба, която явно се притесняваше за дъщеря си... на 34 години си седи вкъщи и май за гаджета не става дума. Иначе добре образована, с АЕГ и МИО, ама диплома мъж не хваща
Този път беше треньорката беше жена, а придружителите - майки и баби, та ударих на камък по темата със забърсването на някой татко :mrgreen
Невена, тъкмо щях да кажа "дай го този с коня и Дисни, не бих отказала екскурзия дотам" и се сетих, че сигурно е французин и тогава ходенето в Дисни наистина не е кой знае какво.

# 214
На тренировките по бойни изкуства и спортове като бокс има много мъже, почти няма жени. Има всякакви мъже - млади, по-стари, заети, свободни, красиви, по-невзрачни, свестни, комплексари.
Повечето се радват, като видят някоя нова жена, защото рядко се случва. Повечето заговарят първи и запознанството не е никак трудно.  В началото са мили и отзивчиви, после си показват рогата.

Не карам никого да тренира, просто давам идея къде има мъже.

Тренирам редовно. Този феномен го има от години. През 2-3 седмици идва по някоя мадама да гледа и да си търси човек, а постоянните хора бягаме надалеч, защото повечето трениращи са отишли там, за да тренират, а не за намиране на половинка. В 90% от случаите момичето идва 4-5 пъти и после страстта към бойните изкуства се изпарява безвъзвратно.

Далеч по-добър съвет е да се занижат изискванията към потенциалните кандидати и току-виж някой може да се пръкне.

# 215
Мъже, трениращи бойни изкуства, бягат надалеч от новодошла жена - ще кажа само едно - лелеееее

# 216
от качествата на новопоявилата се зависи.

# 217
Мъже, трениращи бойни изкуства, бягат надалеч от новодошла жена - ще кажа само едно - лелеееее

Естествено. Като се има предвид, че това е смисъла на хобито. Хората - мъже и жени - се събират там за страстта си към спорта. Това е смисълът на този час-два всяка седмица, а не за свалки или широки дискусии за риби и такъми.

# 218
Еми като знаят, че тая жена е дошла да им начупи ребрата и да ги замъкне в гражданското , съвсем разбираемо е .Wink

# 219
  • Пловдив
Цитат на: A.Durer
През 2-3 седмици идва по някоя мадама да гледа и да си търси човек, а постоянните хора бягаме надалеч, защото повечето трениращи са отишли там, за да тренират, а не за намиране на половинка. В 90% от случаите момичето идва 4-5 пъти и после страстта към бойните изкуства се изпарява безвъзвратно.
Нещо такова си представях и аз, когато писах, че е добре новото занимание да е от истински интерес, поне малко, за дамата. Иначе може да стане или като описаното, или пък - ако дамата упорства, но подходящ мъж не се намери там - губене на време без постигане на целта, без удоволствие и в крайна сметка - без смисъл.

# 220
от качествата на новопоявилата се зависи.
Именно, най вече физическите и качества. Laughing

# 221
Еми като знаят, че тая жена е дошла да им начупи ребрата и да ги замъкне в гражданското , съвсем разбираемо е .Wink
Ама това с чупенето на ребрата работи безотказно. Докато е още ошашавен от удара, се оказва в гражданското и лелята насреща му го пита:"Съгласен ли сте...?" и той, както е в замаяно състояние, само кима и отронва:"Да". Laughing

# 222
Вярно е, че свестните сме малко. А в провинцията шансовете съвсем намаляват чисто статистически. Премести се в София.

# 223
Вярно е, че свестните сме малко. ...
И пишем в бг-мама, защото форума е интелигентен, а ние сме и по-находчиви от масата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 224
Ето, явиха се двама кандидати. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт