Свестните са заети

• 65 687
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 225
Има и един в съседната тема, засега търси само секс, ама като минат още няколко годинки, ще се навие и на брак, къде ще ходи.

# 226
Сега да сложат по една снимка и да напишат каква музика слушат. Sweat Smile И да кажат дали търсят само секс или сериозна връзка с деца Laughing

# 227
  • Paris, France
Има и един в съседната тема, засега търси само секс, ама като минат още няколко годинки, ще се навие и на брак, къде ще ходи.

И да се навие на брак след годинки, когато вече има положение и собствено жилище, ще го питат защо няма Бентли и ще му обяснят колко е престарял, надебелял и сдухан  hahaha. Свърши тая с брака. Сега са на мода срочните договори.

# 228

И да се навие на брак след годинки, когато вече има положение и собствено жилище, ще го питат защо няма Бентли и ще му обяснят колко е престарял, надебелял и сдухан  hahaha. Свърши тая с брака. Сега са на мода срочните договори.

hahaha hahaha Той може и да има, като стане стар и сдухан. Де да го знаем... Mr. Green

Ама тези с Бентлитата не си търсят мацки по форумите... Naughty Mr. Green

# 229
  • Paris, France
Натали, всякакви ги има. Той може да движи в Бентли ама ако е стиснат? В днешно време повечето от кандидатките са доста пресметливи. Ти ще си загубиш ли времето в разходки с Бентли с дебела чичка? Аз не. Веднъж пред съседния блок започна да спира едно Бугати и да седи с часове. С чужда регистрация. И след няколко дена полицията дойде и арестува шофьора. Мислехме, че продава дрога. А той идвал да причаква жена, с която се запознал в нета. Тя направила забрана да я доближава, но той дошъл въпреки това. Човечецът нищо не разбираше. Разбрах, че са го изгонили и няма право да влиза тук за 10 години.

# 230
Натали, всякакви ги има. Той може да движи в Бентли ама ако е стиснат? В днешно време повечето от кандидатките са доста пресметливи. Ти ще си загубиш ли времето в разходки с Бентли с дебела чичка? Аз не. Веднъж пред съседния блок започна да спира едно Бугати и да седи с часове. С чужда регистрация. И след няколко дена полицията дойде и арестува шофьора. Мислехме, че продава дрога. А той идвал да причаква жена, с която се запознал в нета. Тя направила забрана да я доближава, но той дошъл въпреки това. Човечецът нищо не разбираше. Разбрах, че са го изгонили и няма право да влиза тук за 10 години.

Абе, аз и с хубавец с Бентли не ща да си имам работа.... Ама те си имат фенклуб, обикновено от млади тунинговани мацки, пък не знам как ги разбират дали са стиснати или не...

# 231
  • Paris, France
С млад хубавец аз и без Бентли съм излизала. Хубавец с Бентли досега не съм видяла, все някакви стари, такива. Как ги разбират - по размера  Mr. Green ........ на имплантите, които могат купят, може би. Не знам.

# 232
Янечек, а спри вече да ми предлагаш разни лузъри. Както и да ме споменаваш по другите теми. Не е интересно, не е смешно, не е оригинално... Не виждам с какво съм заслужила подигравките ти. Не знам защо смяташ, че е редно да ми се присмиваш, защото съм сама. Би трябвало аз да съм недоклатената, пък ти се държиш като такава.

# 233
Вярно е, че свестните сме малко. А в провинцията шансовете съвсем намаляват чисто статистически. Премести се в София.
Ти пък.
Знаеш ли какъв левент, прясно разведен, срещнах в с. Гела?)
Софиянец, направил си хотелче там..

# 234
  • Tам през Атлантическия океан
За да се запознаеш със свободен мъж , не е нужно да се ходи на театър , ресторант или на изложба. Просто трябва да отидете в супера и да си изберете един от тези които  избират от хладилната витрина за полуфабрикати.

# 235
Просто трябва да отидете в супера и да си изберете един от тези които  избират от хладилната витрина за полуфабрикати.
Или на топлата витрина с готови готвени ястия в единична опаковка. Wink

# 236
Аз пък съм с впечатления, че от витрината за полуфабрикати си купуват бай-вече студенти и работници. Повечето от вторите са женени. А от топлата витрина - може за детето да се взима храна..)

# 237
Ааа, сакън. От топлите витрини такива добри цели печени пилета намирам на някои вериги, че чак половинът дето не обича месо, ги яде.

Оставам на първите си мнения. Авторке, не търси целенасочено, жалко е. Намери си среда по ИСТИНСКИ интереси и просто общувай с нови хора.
Когато си готова, мъжът сам ще те намери. Wink

# 238
Хелоуинке, като четеш повечето обвързани тук и описанията на живота/половинките им, не те ли хваща страх да имаш и ти подобен опит Simple Smile

# 239
Още нещо да добавя - Опитай се да излезеш от средата си. Обикновено човек е заклещен работа-вкъщи, вкъщи-работа, понякога с приятелите излиза, но пак няма нови хора в средата. Посъветвали са те по-назад, опитай с някакъв курс или тренировки, лятото - екзскурзии, почивки. Вземането на куче също е добър вариант.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт