Свестните са заети

• 65 652
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 450
След включването на Светецът малко ми се изясни картинката...Дори и пред хора да не се прави на претенциозна и да крие негативизма си по някакъв начин, то тя е е с и лош външен вид (без да се обиждаш), сама жена си пък със силно наднормено тегло без здравословна причина за него...косми по лицето, и пуши като комин....е как да привлече интилигентен мъж? Биполярното разстройство е бонус към картинката...тя първо не може да завърти един за кафе само, а да не говорим са сериозни отношения след това.
Дори и да се появи от някъде мил, образован, англоговорящ, добър, не пиещ бира, толерантен към пушачите, търпелив индивид, той няма да я погледне като жена. Кофти, но това е истината.

# 451
Не те е излъгала познатата ти пълно е с неомъжени жени над 30 години,над 40, на  едни им се живее още като на 20 и го правят, други им се иска, но не им се получава нито живеенето като на 20, нито с мъжете, всякакви ги има, с доста по прилична кариера, езици и т.н. добре изглеждащи.

# 452
  • София
След включването на Светецът малко ми се изясни картинката...Дори и пред хора да не се прави на претенциозна и да крие негативизма си по някакъв начин, то тя е е с и лош външен вид (без да се обиждаш), сама жена си пък със силно наднормено тегло без здравословна причина за него...косми по лицето, и пуши като комин....е как да привлече интилигентен мъж?...
Дори и да се появи от някъде мил, образован, англоговорящ, добър, не пиещ бира, толерантен към пушачите, търпелив индивид, той няма да я погледне като жена. Кофти, но това е истината.
Светецът преекспонира това, което тя е писала преди 4 години. А това, че търси епилатор с приставка за лице и деликатни зони въобще не означава, че е някой Йети.
 И аз имам моменти на темерутщина и отказ да общувам с някои типове хора, което на моята възраст не е толкова странно. Обаче обичам и пия бира (и какво ли още не) и на масата седя при мъжете и си говоря с тях, а не се отделям при жените.

# 453
Разбира се, че не е срамно да се обезкосмяваш или да си напълнял. Както всички хора тя не е перфектна както външно, така и вътрешно, та е смешно като задължително условие да поставя владеенето на език, за да може на нея да й е лесно с половин дума да обясни еди-какво-си и да гледат филмче без субтитри.

Ами какво правим ако човекът е учил английски, но го е позабравил и предпочита да гледа филмите със субтитри, за да се отпусне и релаксира, а не да си упражнява английския ?

# 454
Светецът не знам дали е злобар или не, но много на място се включи с цитати.

Не знам дали е злобар, но е озлобен и го е яд на жените като цяло - преди време се беше жалвал, че никоя жена не ползвала приложението за търсене на секс в бар и го е яд, че жените търсят други неща, искат обвързване, сигурност и въобще - обич и грижа. Освен това е супер циничен, каквито всъщност са всички мъже над 40, живеещи трайно без жена.

# 455
  • Далече, далече
Освен това е супер циничен, каквито всъщност са всички мъже над 40, живеещи трайно без жена.

Аз си мислех, че такива индивиди живеят с майките си и са послушни мамини момчета.Grinning

# 456
Светецът не знам дали е злобар или не, но много на място се включи с цитати.

Не знам дали е злобар, но е озлобен и го е яд на жените като цяло - преди време се беше жалвал, че никоя жена не ползвала приложението за търсене на секс в бар и го е яд, че жените търсят други неща, искат обвързване, сигурност и въобще - обич и грижа. Освен това е супер циничен, каквито всъщност са всички мъже над 40, живеещи трайно без жена.
Оставете го намира, човека загуби жена си в битка с рака! Има право да е циник и злобен и всякакъв.

# 457
  • София
Absurt, не мога да кажа, че си зле, но със сигурност са ти затворени очите за доста тенденции, практики и течения в най-модерната история. Хубаво е да знаеш и други езици, но смея да твърдя, че в момента английският е ключ към пулса на света. Както латинският през 14 век.

И твоите очи са затворени за другите тенденции, практики и течения-тези, които отварят врати, ако добре владееш други, освен английския, езици.
Всеки днес " знае и говори" английски- така, както всички знаехме и говорехме руски, когато го учехме в училище- знаеш 100 думи, ама без падежните окончания. Mr. Green

Английският е сурогатен език и затова е говорим по света, но съвсем не е ключ към пулса му.

# 458
Аз си мислех, че такива индивиди живеят с майките си и са послушни мамини момчета.Grinning

Което пак не им пречи да са цинични. Познавам няколко стари ергена, хем от научните среди, които са с претенции до небесата. Знаят и английски, поне колкото да си гледат филмите без субтитри, ама не искат жена като авторката - искат доцентка, която да прави мусака (като тая на майка им) и да умее да се чекне на пилон като първокласна стриптийзьорка, та затова си живеят при майките, защото доцентките с тези данни, както се досещате, вече са заети, обикновено от мъж, който им осигурява финаносв комфорт, така че спокойно да се занимават с наука.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 13:16 от Янeчeк

# 459
  • Paris, France
Хелоуинка, след прочита на поста на светеца, мисля, че фундаменталните ти проблеми са тлъстините, които те тровят и пречат на тялото ти да функционира оптимално. Затова си се оказала в огромни дефицити на витамини, минерали и кой знае още какво. Това предизвиква и окосмяването по лицето, окапване на коса евентуално, биполярно разстройство, алкохолизъм итн итн. С времето може да ти предизвика разстройство в цикъла, безплодие и ранна менопауза. Проблеми със щитовидна жлеза, сърце и други следват много бързо. Диабет ти е почти в кърпа вързан след някоя друга година. Разбира се, изход има, при това много бърз.

Знаеш английски. Разходи се в нета и прочети повече за симптомите! В Гугъл потърси bipolar, insulin resistance, PCOS, visceral fat, ketogenic diet, inositol, magnesium, folate, B12. Ще ти се изясни картинката.

Веднага си поръчай инозитол на прах! Има 2 форми, не се вглъбявай във формата отначало! Също свързани Б комплекс - methylated B complex  и по-нататък б12 и хубав фолат. Чагнезий и Б6 също.

Психиатър няма да ти помогне. Иди на добър ендокринолог, в Плевен има! Ако искаш да питам за конкретно име. Приятелка се лекува там. Махаш коремните тлъстини, трупваш мускулна маса, коригираш липсите на инозитол и б витамини и ставаш нов човек - без фобии, депресии и паники.

Сериозна съм. Линкове към проучвания не ти пускам, защото си интелигентна, знаеш английски и можеш да си ги намериш сама  Mr. Green.

Светецът май ти спаси живота. Светец  bouquet и възхищение за търпението. Връщам се да харесам поста ти. Той е най-ценния в цялата глупава дискусия.

# 460
Да, направо живота й спаси, ама че смешки...

# 461
Уау, извадихте и тежката артилерия. Обяснявам, макар да не смятам, че има нужда.

Тежа 64 килограма на ръст 168. Не е фатално, но искам да смъкна до 56. По комфортно ще ми е, но и сега не съм някаква невиждана дебелана. Имам инсулинова резистентност и хиперинсулинемия, заради които качвам, но общо взето държа положението под контрол. Обичам комфортни гащи.

Космите по лицето на жените не е някакво чудо невиждано. Имам мустачки, махам си ги с лентички. Иска ми се да ги премахна перманентно, но не се разхождам като Милко Калайджиев, гладка съм.

Имаше тежък период в миналото ми, в който имах кризи и употребявах алкохол. Оказа се, че паническите атаки съм получавала заради неадекватното отношение на шефката ми, а след уволнението ми, при което тя ми заяви "Психично болни във фирмата си не искам", залитнах в депресия. Употребата на алкохол не е нещо, което което е необичайно при такъв род проблеми. Сега нямам кризи, в ремисия съм от няколко години, нужда да употребявам алкохол вече нямам.

Вече две години работя за шефа си и той не е разбрал, че имам някакво заболяване. Да, то е хронично, но кризи може да не се появят и в следващите 20 г. Пия поддържащи лекарства, гледам да не се вълнувам много и функционирам като всеки друг човек. Интелектът ми не е нарушен, но понякога се получава химичен дисбаланс в мозъка ми, това е болестта ми.

Имала съм нормални връзки, живяла съм с мъже, не съм хваната от гората. Освен това спортувам и имам хобита, не знам защо решихте, че нямам.

Ако някой още реши да ме "зашлеви" със сензационна информация, изкопана от профила ми, говори зле за него. Информацията е там, аз не я крия, не съм си направила нов профил. Ако здравословните ми проблеми идват в повече на някой, аз не го карам зорлем да общува с мене. Имам доволно много приятели, които ме приемат каквато съм и не ми се присмиват. То не е и за присмиване де. Никой не се присмива на диабетиците или на раково болните. Аз имам заболяване, което не съм искала, но правя оптималното, за да да водя нормален начин на живот. Не е лесно, но се справям.

Подпис: Шантавото Йети

# 462
  • Пловдив
Мен на тея кила и ръст ме хареса ММ, ама той по принцип си падал по по-закръглени от съвременния стандарт, сам го казва. Wink

# 463
Какво се хванахте за този английски... Използвам английски много активно в ежедневието си и искам да мога да обясня на приятеля си дадена ситуация с половин дума, а не с половин ден преводи и асоциации.

Не знам защо си го причинявате това с тази тема... Вместо да Ви окуражат и да дадат някакъв градивен съвет, ще Ви разкостят и смажат самочувствието.

Знаенето на английски е абсолютно базов белег на образованост - естествено, че ще го искате! На мен дори не би ми хрумнало да го спомена като изискване, все едно да кажа, че търся жена с 2 очи. Не че е невъзможно да се влюбя в някоя едноока или незряща, но да знае поне работен английски е все едно да искате да може да пише, да смята и да има завършен 12ти клас - според мен се подразбира.

Много трудно ще бъде за двама души да си паснат, ако имат големи разлики в образованието, общата култура, интересите. Както средниска, която не знае английски, ще сметне някой професор, дето само на английски чете и гледа, за досаден и смотан сухар, така и някоя висшистка, занимаваща се активно с неща, изискващи английски, ще си комуникира трудно с майстор паркетаджия, па дори да е прекрасен човек във всяко едно отношение. Не че няма такива комбинации или да е изключено да проработят, но е много по-вероятно сходни хора като интереси, ниво образование и т.н. да си паснат.

Ясно е какво искате, на мен ми се струва напълно нормално всичко и аз съм възкликвал по сходен начин преди много години, че няма свободни жени, които да отговарят на моите изисквания. И веднъж като описвах по сходен на Вашия начин какво търся (дори мисля, че споменах 2 чужди езика - малко на шега описвах, защото ме бъзикаха за това, че съм си бил търсел приятелка, което не беше така към въпросния момент), един приятел спомена името на момичето, с което сигурно 1/2 година по-късно заживях и отговаря на абсолютно всички условия, които съм можел да си представя, а дори и на такива, за които не ми е било хрумвало тогава Simple Smile

Не се оставяйте да Ви обезкуражат - нормални са Ви изискванията и ако не сте изключително взискателна към външността и към по-незначителни недостатъци в характера на мъжа - не виждам проблем да си намерите. Въпрос на късмет е, така че дори късметът Ви да не проработи, не се отчайвайте - не е Ваша вината за това по никакъв начин! Звучите като много свестен и нормален човек, сигурен съм, че има немалко мъже с описания профил, които търсят партньорка като Вас. Дано да срещнете някой от тях възможно най-скоро!

# 464
По принцип съм против в почти всяка тема да се обръща към нечия личност. Дават се мнения на абстрактно ниво , тъй като не познаваш напълно хората във форума, с които общуваш.

Тази тема донякъде прави изключение, защото авторката е пуснала тема за себе си.
Според мен й се дадоха всички възможни съвети и гледни точки (дали от злобари, дали от недоклатени - това не би трябвало да е от значение)

Личи си, че авторката е интелигентна жена, нормално е да търси интелигентен мъж, но не е в нейна полза да издребнява за езици и субтитри. Интелигентните мъже също си имат кандидатки, та е редно цедката й да не е супер финна.
В никакъв случай не твърдя, че тя трябва да се примирява и снижава важни за нея критерии на всяка цена, само защото е на 37 (това е прекрасна възраст по принцип) , но ако е по-мека и отстъпчива за такива дреболии, ще й е по-лесно да намери мъж. Тя писа, че й е трудно - ами с тези изисквания как няма да й е трудно  Simple Smile

Драма нямаше да има ако й беше добре сама или с котка, но щом пуска тема, значи е готова на промяна. Не намирането на мъж е трудно, а тази промяна в нея ще е по-трудна, но не невъзможна. Вярно е, че на 27 си повече склонен да се промениш в името на любовта отколкото на 37,  но опитвайки, човек нищо не губи.

Във фейса днес прочетох следния надпис "Интелигентните жени по-дълго остават сингъл" , естествено постнат от 40 годишна моя позната ... Почувствах се прецакана Stuck Out Tongue Closed Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт