Свестните са заети

• 65 542
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 585

Въх! Как ти се събра в устата да го кажеш?  Joy Joy Joy
Изпроси си го. Sunglasses Повечето пъти си мисля, че просто провокира, ако не е така ми е жал малко за мъжа й.
Toй, най-вероятно, сигурно и идея си няма, как "оплзотворява" тя всекидневието си като многодетна майка и със сигурност й се връзва.
Доста самота и комплекси си личат зад думите й.

# 586
Добре де, хипотетично, представете си- искам и с мъжа си да водя "интелигентен" разговор (то ако ни чуете разговорите, ще си помислите, че сме от Марс де...) Еми наистина няма как да си хвана мъж, който да ми реагира като форума- ама ти какво се правиш на умна...

За мен е съвсем нормално жената да си има някакъв праг и критерий. Не мисля, че някои разговори са надувка или претенция, за мен са нормални, за друг ще са марсиански.

# 587
  • Куциндрел
Добре де, хипотетично, представете си- искам и с мъжа си да водя "интелигентен" разговор (то ако ни чуете разговорите, ще си помислите, че сме от Марс де...) Еми наистина няма как да си хвана мъж, който да ми реагира като форума- ама ти какво се правиш на умна...

За мен е съвсем нормално жената да си има някакъв праг и критерий. Не мисля, че някои разговори са надувка или претенция, за мен са нормални, за друг ще са марсиански.
Ти па така го прие, сякаш някой те бута насила при простак. Laughing
Кажи покрай програмиста още какви термини научи?

# 588
Не предпочитам нито простоватия перко, нито умния бастун.
Има хора, в това число жени и мъже, които са пълни с куп ненужни знания. И какво от това като знае наизуст толкова излишна информация и е ходеща енциклопедия или може да ми нарисува формулата на формалдехида, ако е пълен гъз като човек.
Тук визирам липсата на гъвкав ум. Не умее да съпреживява с друг човек (да е емпатичен), компенсира поведенчески чрез демонстрация на "нещо повече от останалите" (това е просто безсилие, никой уверен в себе си човек не демонстрира сила, ум, статус), проявява активна или пасивна агресия (демонстрацията на знания,  натрапване на социален статус, опити за унижаване на другия и омаловажаване на личността му).
И другата крайност – мъж с 20 думи речников запас и цицоман. Това е откровено свят на едноклетъчно, но ако някой е на същото ниво като него и са си ок – защо не. Стига да са на една вълна.

Или – подбирам и се заобикалям с хора с гъвкав ум и широк светоглед. Общата култура много помага да се разшири погледа и да не си кон с капаци, но не е гаранция за успешни отношения с други хора.

Гъвкавост и адаптиране според ситуацията. Иначе все някой или нещо ще са виновни.Hands V

+1

# 589

Ти па така го прие, сякаш някой те бута насила при простак. Laughing
Кажи покрай програмиста още какви термини научи?
Няма начин да разберем, защото не сме на нужното ниво.

Сирен, хайде, прояви, ако обичаш, възпитание, а не интелигентност и ни лиши от твоята история, като оставиш да обсъждаме тази на авторката.
Аудитория, предполагам, трябва да намираш в лицето на високоинтелигентния ти партньор, ние сме от Венера и разговори от Марс не разбираме.

# 590
Е как да не бутат при простаци- виж какви са инструкциите, да не гледаш професията, ами дали има тръпка. То ако е за тръпка, пълно е с празноглави красавци, които много ми харесват, но няма как да стане работата, ако нямат професия над определено ниво.

# 591
  • MI
Скрит текст:
Не можеш да ме трогеш, това вече съм го играла, защо мислиш, че имам втори брак...

И все пак не минах на бачкатори, пак си изнамерих интелигентен.

Пък и ще се съгласиш, че може да не съм най-умната, ама е смешно да ме критикуват за употреба на езика, докато допускат груби грешки, издаващи факта, че НЕ работят с език- докато аз го правя и съм го правила повече от 10 години. Както се вика- заради такава обида плаках през целия път до банката...
E, ако си и минала по този път и пак така говориш, вече не знам какво да ти кажа. Би трябвало много добре да си разбрала че такъв тип човек просто не става, независимо умен или глупав е. Т.е. лошият характер е огормен знак СТОП дори всичко друго да е прекрасно и да е най-умният, успешен или уважаван човек. И не се прави на толкова тънкообидна, че не ти отива. В този случай интелигентният човек би използвал малко по-остра ирония вместо да тръгне да се доказва кой е по-по-най.

То и аз говоря с ММ на всякакви теми, включително политика, икономика, морални въпроси и т.н., каквото се сетиш. Но не постоянно и не ми е критерий да гледаме задължително филми в оригинал или да ми рецитира Шекспир, пак в оригинал. Няма лошо критерии, но като започнат да стават твърде детайлни после се чудят хората защо не се случват нещата. "Интелигентен" е достатъчен критерий, няма нужда да се добавя перфектен английски или перфектно познаване на някой дял от висшата математика.

Цеце, разбирам го напълно твоя познат. Joy Все едно ако е математик да го карат да решава задачи като се върне вкъщи.

# 592
Интелигентните хора не парадират с това, нито с ума и възможностите на половинките си. Особено, когато никой не ги пита.  Peace Нито пък обясняват на другите колко са прости и какви грешки правят в речта си. Просто са над тези неща.  Flutter И най-важното - знаят кога да спрат!

# 593
По сегашната тема имам да кажа нещо точно определено: че няма как хич да не гледаш професията на мъжа и накъде се е развил. Само с едната сърдечност и доброта...сори, ама не става.

# 594
Той вероятно, сигурно и идея си няма, как "оплзотворява" тя всекидневието си като многодетна майка и със сигурност й се връзва.
За новак с 5 поста, доста добре си запозната с житието-битието на Мамасита. Mr. Green

А използването на code monkey не е белег на нищо друго, освен на обгазеност от програмисти в околността.  Бът ху дъ фак кеърс, екскюз май френч!

# 595
Темата не беше ли за свестни (каквото и да означава това) мъже? Разбрали сме преди години, че Мамасита е супер и е намерила супер мъж, който някак доста невзрачен изглежда в постовете и и се губи тотално, но ....

Дайте сега някакви трикове за намиране на свестните, които не са заети от Мамасити Simple Smile.

# 596
Трикът е да излезе от ежедневната си среда и рутина. Даже моя милост, която всъщност мрази да кара ски и е отчайващо лош скиор, ако не беше отишла на ски като добра майка само заради децата, днес нямаше да е омъжена за Уишмастъров. А какъв е трикът за преодоляването на склонността да намираш кусури и да отхвърляш всяка идея, както прави авторката, нямам представа.

# 597
Той вероятно, сигурно и идея си няма, как "оплзотворява" тя всекидневието си като многодетна майка и със сигурност й се връзва.
За новак с 5 поста, доста добре си запозната с житието-битието на Мамасита. Mr. Green

А използването на code monkey не е белег на нищо друго, освен на обгазеност от програмисти в околността.  Бът ху дъ фак кеърс, екскюз май френч!
За разлика от нея наблягам на четенето, а не на писането (или поне го правя в други подфоруми) Sunglasses

След като разбрахме, че английският и френският не са проблем за списващите, можем да упражняваме и арамейския Simple Smile

# 598
Скрит текст:

За разлика от нея наблягам на четенето, а не на писането (или поне го правя в други подфоруми) Sunglasses

След като разбрахме, че английският и френският не са проблем за списващите, можем да упражняваме и арамейския Simple Smile

Я виж ти, оказа се, че знаеш и коя е Мамасита. От доста години ще трябва да си чела. А може би не само чела.  Mr. Green

# 599
  • Куциндрел
Е как да не бутат при простаци- виж какви са инструкциите, да не гледаш професията, ами дали има тръпка. То ако е за тръпка, пълно е с празноглави красавци, които много ми харесват, но няма как да стане работата, ако нямат професия над определено ниво.
То да беше толкова просто... професията, ако правеше тръпака или знаенето на перфектния английски, че да си гледате фимлчета без превод. Joy Joy Joy
Теб питах кой те бута при простаци? Или ти държиш някой някъде да те бутне?
Или просто държиш да получиш похвала за избора ти на мъж?
С такава спортна злоба обясняваш почти във всяка тема колко сте Хай, че явно търсиш форумно одобрение.
Около мен е пълно с програмисти.... Аз лично не бих си хванала такъв. Laughing

Цеце, разбирам го напълно твоя познат. Joy Все едно ако е математик да го карат да решава задачи като се върне вкъщи.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама на, момата загуби един приличен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт