Свестните са заети

• 65 482
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 600
Уиш, трябва ледников период да чакам, ако на ски трябва да чупя ребра Simple Smile.

# 601
  • Куциндрел
Хм, сетих се, че покрай моето хоби се запознах със сумати мъже, кои хубави, кои не толкова, тъпи, умни, луди, нормални... Включително сега тормозя и едни руснаци във фейсбук групата им. Ако съм по-сериозна там като нищо ще ида на почивка в Петербург. Flutter Joy
Та авторката може да си намери хоби, което има повечко поддръжници в нета.

# 602
Тебе не те мисля. При вас идва лято, нарамваш един сърф и си набелязваш жертвата.

# 603
Скрит текст:
Скрит текст:
Той вероятно, сигурно и идея си няма, как "оплзотворява" тя всекидневието си като многодетна майка и със сигурност й се връзва.
Доста самота и комплекси си личат зад думите й.
За новак с 5 поста, доста добре си запозната с житието-битието на Мамасита. Mr. Green

А използването на code monkey не е белег на нищо друго, освен на обгазеност от програмисти в околността.  Бът ху дъ фак кеърс, екскюз май френч!
За разлика от нея наблягам на четенето, а не на писането (или поне го правя в други подфоруми) Sunglasses

След като разбрахме, че английският и френският не са проблем за списващите, можем да упражняваме и арамейския Simple Smile

Я виж ти, оказа се, че знаеш и коя е Мамасита. От доста години ще трябва да си чела. А може би не само чела.  Mr. Green

Не съм твърдяла обратното. Благодаря за интереса, но не е взаимен!

Цеца, кое е твоето хоби? Simple Smile

# 604
  • Куциндрел
Скрит текст:

И от много напъни се набутах да помагам за това:
http://www.balkanton.su/

# 605
Скрит текст:
Скрит текст:
Той вероятно, сигурно и идея си няма, как "оплзотворява" тя всекидневието си като многодетна майка и със сигурност й се връзва.
Доста самота и комплекси си личат зад думите й.
За новак с 5 поста, доста добре си запозната с житието-битието на Мамасита. Mr. Green

А използването на code monkey не е белег на нищо друго, освен на обгазеност от програмисти в околността.  Бът ху дъ фак кеърс, екскюз май френч!
За разлика от нея наблягам на четенето, а не на писането (или поне го правя в други подфоруми) Sunglasses

След като разбрахме, че английският и френският не са проблем за списващите, можем да упражняваме и арамейския Simple Smile

Я виж ти, оказа се, че знаеш и коя е Мамасита. От доста години ще трябва да си чела. А може би не само чела.  Mr. Green

Не съм твърдяла обратното. Благодаря за интереса, но не е взаимен!

Няма как да е взаимен. Аз не съм стар потребител с нови дрешки.

# 606
Скрит текст:

Общото хоби наистина може да обедини и "намери" хора от различни краища на света дори и самият му избор елиминира тестът за интелигентност, на който някои подлагат кандидатите Simple Smile
Добра идея!  Simple Smile

# 607
Тебе не те мисля. При вас идва лято, нарамваш един сърф и си набелязваш жертвата.

Само като си помисля, че с някоя акула ще трябва да се боря за най-апетитната хапка и ми се отщява. Предпочитам спешно да си осиновя 20 котки Simple Smile.

# 608
  • Куциндрел
Скрит текст:

Общото хоби наистина може да обедини и "намери" хора от различни краища на света дори и самият му избор елиминира тестът за интелигентност, на който някои подлагат кандидатите Simple Smile
Добра идея!  Simple Smile
Ох, ще ми се да видя на някоя теста, който дава на кандидат гаджето й.  Joy Joy Joy
И накрая ще се окаже, че тя си е избрала тоя с най-големия ... щото ноу й са ...

# 609
А авторката готова ли е да гледа футбол до безпаметност, ако мъжът гледа с нея английски телевизии?

Щото аз имам един бра'чед - красив,умен, свестен, матреАлно осигурен, ама...

# 610
Ми добре де, нали в темата се пита как да се намери хай екземпляр- ами доближаваш се до тия среди и намираш.

А интелектът не е, за да снобареем и да се правим на интересни. Интелектът ти скъсява пътя- един интелигентен мъж ще види решение бързо, друг няма да види нищо и ще създаде драма и хаос.

Професията пък е просто маркер за бързо отсяване. Все си мисля, че е по-лесно да намериш лекар/адвокат/друго интересно с приятен нрав, отколкото сред добрите с приятен нрав да намериш такъв, който също да се е пласирал добре в съвременния свят и да не ти прави драми.

# 611
Хм, защо ли ми се струва, че Мамасита се опитва да пробута мъжа си на Хелоуинката? То хвалби, то чудо... Също като някоя сватя, която се опитва да събере младите.  Laughing
Внимавай, Сиренке, да не ти го отмъкнат прехваления.
А и Хелоуинката нещо се позагуби... Дали не пътува вече към Пловдив?  Thinking

# 612
Мамасита, чувството за хумор и способността за самоирония са сериозен критерий за интелигентност. При теб напълно липсват.

# 613
Що към Пловдив?!?  newsm78 Уж следя тука, пък нещо съм изпущила..... Shocked Mr. Green

# 614
Моят мъж е много хай, ама като се запознахме и го черпех по някоя биричка, защото не му личеше.
Ама защо да занимавам аудиторията с моята история, като става въпрос за авторката.

Общи условия

Активация на акаунт