Свестните са заети

• 65 418
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 645
Янтра, ти не си кьопава като мен. Всъщност, никой не може да е толкова кьопав колкото съм аз. Та, в тоя дух на мисли, ако нацелиш нечии ребра, това ще е преднамерен, абсолютно преднамерен флирт от твоя страна.   Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 20:12 от Анонимен

# 646
  • Пловдив
Мда, аз карам добре ски Simple Smile

# 647
Авторката да опита с плуване. Като си хареса някой да вика - помощ!давя се. Kissing Face
Това няма да е хоби за простаци, сигурно "хай" ще плуват - Мамасита тук ще каже.

# 648
На курс по фотография да се запише..)
Имам познати банкери в развод, които само обикалят да снимат..)

# 649
Тия дето обичат планините, дали са "хай" с такова хоби, че да знам, дали да ги препоръчвам на авторката?

# 650
Хай са. Знаеш ли колко струва добрата екипировка..Wink

# 651
Скрит текст:
Аз пък сега видях цитатите.
Ако има биполярно разстройство хич не е шега работата.
Тя дори трябва си извади ТЕЛК-ово решение.
Не е за всеки съжителството с такъв човек.
И въобще не е равно на ПА.
А комбинация на алкохол с лекарства изобщо не искам да я коментирам.
А видя ли откога са, както и последвалото изясняване на авторката. Май не
Всички закудкудякахте  в един глас по еднакъв начин след манипулационното оплюване от светеца,
А уж жените се подкрепяли, дрън-дрън

Не съм кудкудякала да я плюя. Обстойно и обясних, защо е важно да се ИЗлекува и че излекуване е възможно. В момента тя живее в ад на дефицити. Но тя приема заболяването си като даденост и не вярва, че то може да бъде излекувано. А 98% от проблемите и, включително в социалната сфера са в резултат на хиперинсулинемията. Нейна си работа. Аз писах от опит.

За нея е много важно да се лекува.
Всички тук шеги, как да си намери мъж, са неуместни, защото това биполярно разстройство е диагноза за цял живот, не може да се излекува. Постоянно трябва да пие лекарства.
За ИР съм съгласна. Peace

# 652
Мда, аз карам добре ски Simple Smile
той и Шумахер караше добре ски ...
Ако не иска авторката да инвестира в скъпа екипировка и да се чувства неудобно по бански (кг това-онова), да отиде да покара водно колело на Кайлъка, едва ли струва скъпо. Подхлъзва се, пада във водата, някой симпатичен преминаващ я "спасява" Stuck Out Tongue

# 653
  • BG
Честно казано разведените са малко нож с две остриета. Ако се развежда защото е хойкал или пиел или е бил насилник примерно, за какво и е на авторката такъв мъж, па макар и да ѝ отговаря на критериите?

# 654
  • град-държава
Имам такъв познат - работи за да си  издържа "хобито". Ама всичко влиза там и всяка свободна минута е в планината. Жена и да има, не живее с нея. Тази порода се събират със силно себеподобни, по мои наблюдения.
Лично аз не бих била толерантна към скъпоструващо и отнемащо цялото свободно време хоби. 😆

# 655
Имам такъв познат - работи за да си  издържа "хобито". Ама всичко влиза там и всяка свободна минута е в планината. Жена и да има, не живее с нея. Тази порода се събират със силно себеподобни, по мои наблюдения.
Лично аз не бих била толерантна към скъпоструващо и отнемащо цялото свободно време хоби. 😆

Моят БНД е с подобно хоби. Не същото, но пак изискващо време и средства.
Не е живял с мама, но въпреки всичко хобито му се оказа по-важно от две жени и две деца.
Сега си живее сам, но пак е в плен на хобито и приятелите по линия на хобито. Crazy

# 656
Има всякакви.
Имам и познат - супер успешен, добре изглеждащ и т.н. Който си взе 2 пъти разведена жена, с по 1 дете от всеки брак (дори е далеч от красавица).
В момента имат вече и 3 общи деца, а той купи микробус, за да ги води всичките на ски и т.н.

# 657
На курс по фотография да се запише..)
Имам познати банкери в развод, които само обикалят да снимат..)

E те се развеждат защото не само са снимали.
И не са баш свободни.

# 658
  • Tам през Атлантическия океан
По-добре хоби отколкото лИбовница Trollface или ньЕ
нито едното нито другото )))))

# 659
Честно казано разведените са малко нож с две остриета. Ако се развежда защото е хойкал или пиел или е бил насилник примерно, за какво и е на авторката такъв мъж, па макар и да ѝ отговаря на критериите?
А ако се  е развел, защото тя е хойкала или пиела или е била емоционален насилник.

Общи условия

Активация на акаунт