Свестните са заети

• 65 810
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 825
  • MI
Не. Теорията е, че ако си има всичко и въпреки това е сингъл значи нещо не е наред.
Да, де, ама като се опиташ да намекнеш че и за тях важи не е хубаво. Grinning

# 826
  • София
. Въпросната дама е на 36
Та, мисълта ми е, че явно действително има момент в диапазона 30 и малко - 40, когато се оказва, че "свестните" мъже са кът. Важното е, както са казали и останалите, да си държиш опциите отворени.

Затова повече живелите и патилите обясняват, че не бива да се заблуждавате, как новите 30 са миналите 20.

На 30 трябва не само да са отворени опциите, ами вече да се набелязва обекта с потенциал.
Не да се чака да го е развил, да са видими дивидентите и чакайки, да чукнеш 35, за да разбереш, че докато си чакала да получиш готов и завършен продукт по твой тертип, други са го взели и оформили по свой.

# 827
"Имала си всичко, не била обвързана, нещо не й било ву ред на жената" ..Е, просто е попадала на мъже с малки и мързеливи "сдобрители".  Kissing Heart

След определена възраст необвързани оставали мъже дето им куца нещо в креватя, тва било сега модерното,актуалното тълкуване! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 828
А, не знам. Нямам наблюдения в обратната посока.

# 829
  • София
Здравейте,

Не съм прочел всички отговори, но искам да ви насоча вниманието към нещо – и това в 21 век, хич не трябва да ни учудва, че това е интернетът. Времето, в което живеем хората станаха значително по-затворени, не толкова социални, но пък далеч по-лесно се общува виртуално.

Не препоръчвам сайтове за запознанства.

Препоръчвам Фейсбук. Да, колкото и да е странно. Защо?  Защото във фейсбук има много възможности – първо имат (в повечето случаи, не във всички) опции да видите не само профилната, но и други снимки на субект, който –поне визуално ви е допаднал. В немалко случаи ще разпознаете предварително още дали е обвързан или не. Имате право и възможност да го „заговорите“ на лични съобщения, къде вече посредством комуникацията ще може да проверите дали отговаря на интелектуалното ви ниво.
Отделно от горното, ако ви е неудобно да заговаряте на лични съобщения непознати мъже, то има немалко групи във фейса от сорта на „търся сериозни запознанства“ или дори „запознанства с цел брак“. Там под общи дискусии хората се заговарят, също може да видите профилните снимки на хората и да се ориентирате, да пообщувате да се опознаете.

Най-важното: без да инвестирате много време!

Греховно е, смея да кажа, във века на технологиите да не ги използваме по най-егоистичния за нас начин! Разберете, все по-трудно ще става в кафе или на улицата някой мъж да ви заговори. Не че няма такива, но е по-лесно виртуално. Не съдете мен затова, не съм виновен, нито описаната по-горе ситуация е някакво изключение. Успех желая!

# 830
Съгласна съм, че са възможност, но аз лично нямам желание да общувам със стотици хора. Сайтовете за запознанства предполагат интензивна комуникация, а мен това ме напряга. Нямам проблем да си общувам с колеги, клиенти, съседи или дори непознати в парка или магазина, но в сайт е винаги с идея "търсене" и ме напряга.
Не желая да ходя на десетки срещи с непознати, за да "срещна" някой. Ако стане, стане, ако не, не. Не ми е драма.

# 831
Препоръчвам Фейсбук. Да, колкото и да е странно. Защо?  Защото във фейсбук има много възможности – първо имат (в повечето случаи, не във всички) опции да видите не само профилната, но и други снимки на субект, който –поне визуално ви е допаднал. В немалко случаи ще разпознаете предварително още дали е обвързан или не. Имате право и възможност да го „заговорите“ на лични съобщения, къде вече посредством комуникацията ще може да проверите дали отговаря на интелектуалното ви ниво.
Отделно от горното, ако ви е неудобно да заговаряте на лични съобщения непознати мъже, то има немалко групи във фейса от сорта на „търся сериозни запознанства“ или дори „запознанства с цел брак“. Там под общи дискусии хората се заговарят, също може да видите профилните снимки на хората и да се ориентирате, да пообщувате да се опознаете.

Най-важното: без да инвестирате много време!

Горното е вярно, ако със субекта сте приятели. Повечето нормални хора, нямат много публична информация и снимки. Аз непознати не позволявам да ми пишат, ако нямаме поне 5 общи приятели не ги отразявам, директно трия. Има много злоупотреби във ФБ, човек трябва да е предпазлив.
Ако сте се виждали, или сте бегли познати, а във ФБ приятели, тогава да; отлично поле за опознаване е.

# 832
  • София
Права сте, но във фейсбук, настройките които описвате, са по-характерни за дамите. Мъжете рядко забраняваме да ни пишат хора, с които нямаме общи приятели.

Както и да е, във фейсбука има стотици хиляди български мъже, след като навън е само с 3 приятелки и плюят по мъжете, то може да инвестира малко време в нета. Ако има желания.

Още веднъж, дебело подчертавам, че не прпоръчвам сайтове със запознанства.

# 833
  • MI
O, много хора не са и чували какви магии предлага секцията Настройки във ФБ... Grinning Но не си представям авторката да пише на непознати мъже, по-скоро ако се запише в някакви групи по интереси (фотография, кулинария, спорт, планинарство и т.н.) може да стане от само себе си  и поне ще имат някакви общи интереси със сигурност. Скоро давахме същите идеи на един младеж, но той май е малък за Хелоуинка. Simple Smile

# 834
Преди ...леле цели 17 години /!/ открих интернет и ICQ и тогава съм си писала с много случайни хора /мъже и жени/ от цял свят. Беше ми супер интересно и създадох много хубави приятелства, запазили се във времето, пък и си упражнявах френския и английския език. Отдавна не съм пробвала да водя разговори със случайни хора от нета /изключая форума/ и нямам представа дали и днес са толкова добронамерени и отзивчиви.

# 835
За Фейсбук не знам - аз съм от хората, които строго контролират пространството си там и освен хора, които са ми наистина приятели и близки познати, други не допускам. Но пък сайтове и форуми по интереси, например...Имам колежка, която се запозна с мъжа си във форума на собствениците на дадена марка автомобил...Друга в някаква платформа за курсове по програмиране беше срещнала своя. Всъщност Интернет е голям и свалячи дебнат отвсякъде (в това се убедих след като някакъв напълно непознат се опита да ме сваля в ЛинкдИн), въпросът е колко от тях попадат в графата "свестни".

# 836
  • София
въпросът е колко от тях попадат в графата "свестни"
Това точно ще прецени авторката – в крайна сметка тя ни пита как, не е като ние да я насилваме да върлува из нета. И да, точно за нея, смятам, че най-полезни са групите по интереси във фейса, така от непринуден разговор в общия чат, лесно можеш да минеш на личен, като преди това си видял минимум профил снимката на събеседника.

# 837
"Свестен" - с голям сдобрител, (дето работи), весел и готин - да кефи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 838
Имала съм връзки, които по една или друга причина не са прерастнали в брак, семейство. 
Интелигентните хубавци са заети Simple Smile

Срещам много малко мъже, които ми харесват, а те са семейни.
Именно, срещате ги.
Не можете да ги опознаете изцяло, понеже вечер си се прибират по къщите.
А там какво е поведението им можете само да предполагате.  ooooh!
Съфорумки са споделяли за мъжете си как в компании са мили, добри с широка обща култура,
а в къщи - цербери.
Пуснете обява, че преподавате английски на не ученици.
Може да се появи подходящ кандидат. Обучете го и може да се съберете.
Плевен. Много хора се изселиха в Испания.
Даже има пусната автобусна линия Плевен-Малага. Курса е два пъти в седмицата!  Wink
http://busbg.com/ticket/travel.php?tr=222&stown_id=298
ПП И не е за пренебрегване факта, че този град има слава откъм изкусителки,
знаещи по няколко езика (със сертификати)+ някое висше образование.

# 839
  • Бургас

А някои хора си решават проблемите лесно, че и подбор по CV-та правят...  Laughing  Авторката, в Плевен нямате ли Кауфланд?!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт