Свестните са заети

• 65 594
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 930
Залагам левче, че човекът е силно притеснителен и чувствителен, всъщност.

Левче ли заложи току-що? Съжалявам, но отпадна от надпреварата, защото направи неразумен разход, а човекът държи да се купуват само нещата, които са нужни. Хазарт, ужас!
Мен много ме притеснява мъж, който ще ми брои стотинките, дори тези, които сама съм си изкарала и ще ме пита "а наистина ли имаше нужда от тези гащи/шампоан/пръст за саксиите"? А ако сглупя да купя обувки, тогава вече наистина ще си изпатя, защото по този въпрос отново има твърда позиция  Naughty

# 931
  • Далече, далече

[/quote]
Диагнозата е важна според мен. hahaha hahaha
Луда жена по бива, нали всички изперкват, ама млад мъж с психически отклонения не става...
[/quote]

Не е много млад, този октомври става на 35. След 5-10 години, ако е останал ерген, може да се регистрира в бг мама и да пита:
"Няма ли тук някоя като за мен?"

# 932
А ако сглупя да купя обувки, тогава вече наистина ще си изпатя, защото по този въпрос отново има твърда позиция  Naughty

Да не вземеш да решиш, че ти се носят високи токчета!...Сакън!

# 933

Не е много млад, този октомври става на 35. След 5-10 години, ако е останал ерген, може да се регистрира в бг мама и да пита:
"Няма ли тук някоя като за мен?"
Към 45г. идват тук с подобни въпроси. И най интересното е, че им се симпатизира "споко, не си закъснял, те само жените стареят, ние можем и до 100 да правим бебета, един познат на 50 и кусур стана баща, споко, всичко е ок брат" Laughing

# 934
  • Куциндрел
Цитат
Носенето на модерни обувки (твърде тесни и/или с височки токчета) е вреден мем
Ма верно на тоя му трябва една яка кака да му избие мемите от главата.  Joy Joy Joy

# 935
  • Далече, далече
Този човек искрено ме забавлява. Бих общувала с него, но ме плаши.

# 936
Той има твърда позиция по много въпроси /особено мемите/. Каката трябва да е бая ячка и с поне една точилка под ръка....

ПС: Тоз младеж едва ли е виждал гола жена, макар че не е изключено. Сигурно и в леглото има ред и порядък как трябва да се случват нещата.Trollface

# 937
  • MI
Ма верно на тоя му трябва една яка кака да му избие мемите от главата.  Joy Joy Joy
Точно, с точилката като започне с простотиите. Joy

Писали сме с Натали заедно Simple Smile

# 938
Бе как ще ви плаши, това си е съвсем обикновен облъчен от нета пост-комунистически български екземпляр. Ако го хванеш да бачка за 1000 лева на месец, може и да ти свърши някаква работа.

И аз съм ги чела тия блогове за обувките, и аз нося супер странни обувки за навъртане на километраж покрай децата.

Мемите, ЖДНБ.

Виждал е, виждал е, тоя е скрита лимонка, бъркал е по гащичките на фенките:)

# 939
  • Куциндрел
Мамасито, сал ти мой го оправиш словестно тоя. Иди му обЯсни нещата. Mr. Green

# 940
  • Далече, далече
Започвам да мисля, че той има ОКР - обсесивно-компулсивно разтройство.

# 941
  • MI
Абе никакво разстройство и никакви фенки няма този, сигурно мама много го е глезила, а другите деца много са го тормозили, та се е съвсем чалнал. Наистина някоя здрава кака му трябва да му отвори чакрите.

# 942
Трябва му чанч, метене на плаца и бачкане и някой лев и ще се оправи.

Вие благодарете, че още не чете RooshV и MGTOW форумите:)

Да де, затова ми е познат тоя типаж, и аз бях така, ама за жените тая болест минава по-лесно, има си цяр- раждаш си деца и всякакви простотии ти изчезват от главата. А тоя е стоял сам и ерген дълго време. И някои идеи, които са нормални за 22, още му се въртят и на 35+. Като няма и казарма да го стегне- ето ти тотална простотия.

То и аз бях омъжена за почти същото, ама поне беше ходил в казарма (от което имаше други патологии, ма това е друга тема). А тоя си е съвсем недопечен и си плаче някой да го изключи от матрицата и да го вкара в реалния свят.

Идеалната жена за него е селска простакеса, яка, плодовита и атлетична. След 5 години с нея ще е неузнаваем, психически и физически:)

# 943
Бе, кви са тези меми...?!? Четох, четох, ма не съм му на нивото. Да ми го обясните, ама като на проста блондинка...

# 944
  • Куциндрел
Ох, аз си го представих на токчета... newsm53 newsm53 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт