Третиноин, Ретин А, Ретиноидна киселина, Ретинол - 2

• 75 368
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
С всякакъв крем, който харесваш и не съдържа киселини или други потенциално дразнещи и изсушаващи кожата съставки.  Peace

# 556
  • София
Аз мажа Аирола на отделни участъци - първо например слегем на челото и размазвам, после слагам на бузата и размазвам, след това на другата и така. Не успява да изсъхне докато размажа.

# 557
  • тук-там
Аз се опитвам да разнеса малко количество навсякъде, затова. Grinning Ще пробвамм с крем или капка масло някакво. Благодаря.

# 558
Мацваш точки в различни части на лицето и ги размазваш колкото може. Аз после веднага слагам отгоре друг крем и той помага да се разнесе по-равномерно долния крем. Не ги смесвам, но и няма нужда.

Забелязала съм, че ако си намажа лицето, после сложа на пръстите друг крем и така си намажа шията, на другия ден имам реакция. От това съдя, че част от третиноина останал по пръстите, отива на шията с другия крем.
Не е нужно всеки см от лицето да е покрит с крема. Достатъчно силен е, за да даде ефект и на околните тъкани.

# 559
От скоро ползвам този и съм доволна:

Лек е и не се събира по малките бръчици и гънки.

A koй цвят ползвате, момичета? Ако не го намеря в реален магазин, ще го поръчам онлайн, а гледам има 3 цвята... За бяла кожа Medium ли да взема, светлия тон в нета изглежда много бял (или така ми се струва)? newsm78

# 560
Аз ползвам Light. Medium е тъмен и оранжавенее.

# 561
Да се запиша и аз при използващите аирол от известно време, но имам проблем с хидратиращите кремове. Използвам два различни, и двата ми щипят доста. При вас как е? Какво кремчета ползвате?

# 562
Щом щипят, ги сменяй.

Аз още не съм си намерила моя. Тези които въртя са Estee Lauder Day Wear, The Ordinary Natural Moisturiser factors, Neutrogena Hydro boost gel cream, Vichy Idealia, E45 itch relief и сега последно Bayer Bepanthen/Bepanthol creme.
Никой от гореизброените не ми прави проблеми.

Имам и този La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light, той ми щипе.

Може ли да споделиш, кои са щипещите кремове?

# 563
Щом щипят, ги сменяй.

Аз още не съм си намерила моя. Тези които въртя са Estee Lauder Day Wear, The Ordinary Natural Moisturiser factors, Neutrogena Hydro boost gel cream, Vichy Idealia, E45 itch relief и сега последно Bayer Bepanthen/Bepanthol creme.
Никой от гореизброените не ми прави проблеми.

Имам и този La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light, той ми щипе.

Може ли да споделиш, кои са щипещите кремове?

Използвам eucerin dermopurifyer и Nuxe Fraiche Moisture Mattifying Face Fluid

# 564
На Юсерин тази серия е с доста активни съставки, в някои от продуктите има денатуриран алкохол, в други салицилова киселина.
На Нюкс изглежда добре състава като цяло. Има Geraniol обаче, който е потенциален дразнител.
Не знам коя съставка точно ти дразни, но явно има нещо.

# 565
Щом го продават испанския онлайн, не виждам причина да се вземе и от аптека, стига да го има наличен.
Да, по-скъп е, но е с 10гр повече и има и другите концентрации, а гръцкия е само 0,05%

La Kamba, как е името на италианския?

Аз коректори под очите не ползвам. Имам чувството, че каквото и да е, ще ми се събира. Може и да греша де, но понеже нямам тъмни кръгове, не съм стигнала до проба. Иначе из нетя много хвалят Мейбълиин, този с гъбичката.
Миоки, Airol e италианския крем. Едно към едно с гръцкия, но пък на цена 21-22 евро!

# 566
  • тук и там
Разреди третиноина .Не мисля че е от някоя съставка на кремовете.И аз имах период в който всичко ми щипеше на кожата.Опитай с алое или масло някакво-докато се възстанови кожата.

# 567
Да се запиша и аз при използващите аирол от известно време, но имам проблем с хидратиращите кремове. Използвам два различни, и двата ми щипят доста. При вас как е? Какво кремчета ползвате?
Аз използвам Айрол от месец, два пъти седмично. През деня ползвам този https://apteka.framar.bg/30054837/еуцерин-spf-50-слънцезащитен-анти-ейдж-флуид-за-лице-50-мл крем. Не ми дразни кожата, омазнява добре и е с добър фактор. Вечер редувам преди лягане  през ден шипково масло и крем с хиалуронова киселина на Биотен. Чувствам кожата си добре.

# 568
La Kamba, благодаря! Явно в Гърция не ес търси толкова иначе не мога да си обясня огромната разлика в цените...

Да дам отчет за Бетантен крема. Днес сутринта, след като си измих лицето, се намазах първо с него, отгоре сложих натуралния овлажняващ фактор на Ординери и отгоре слънцезащитния. Цял ден кожата ми се чувства доста добре. Няма никакво изсъхване или опъване дори около очите. Май ще се окаже добра схема.

# 569
Как ви се струва този състав ?

Общи условия

Активация на акаунт