Жена в тяло на дете

• 5 012
  • 45
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile
Не знам дали това е най-подходящата тема в която съм добавила моята "МЪКА" .. и моля да ме извините предварително.

Случаят е следният. Аз съм жена на 28 години , изглеждаща , като 14 годишно дете. Толкова е унизително постоянно от хора да чувам изрази,като "дете гледа дете" "О,каката си разхожда братчето" "Ти си майка? Не си ли малко малка" и така нататък .. знам , че не трябва да живея за хорското мнение , но просто и самата аз бих желала да изглеждам по-възрастна. Имам приятелки на по 20г изглеждащи на 30 и повече...
Не знам на какво се дължи всичко това и ще се радвам да ми дадете съвет "Как да изглеждам по-възрастна , по-женствена". А дали това се дължи на липсващи хормони и къде трябва да потърся помощ?Изследвания? ...

Самото телосложение ми е абсолютно отговарящо на недоразвит тийнейджър.
Ръст - 158см
Бюст - 70 чашка А с много, МНОГО подплънка.
КГ - 45
Лице - бебешко ...

Моля ви дайте ми съвет от към козметични , естетични .. дрехи,прическа.. лекар дори?. Всичко което би помогнало за решаване на проблема. Не е кой знае какъв .. мога и така да си живея .. но , ако има начин ще се радвам да го приложа.
Благодаря!

# 1
  • София
В ръста и кг не намирам нищо странно, и моите са подобни, с тази разлика, че на бюста имам силикон от много години. Явно детското излъчване идва от друго, от лицето, от прическата може би, или на енергийно ниво. И на мен никога не ми дават годините (35). Използваш ли грим? Каква е косата, какъв стил дрехи носиш в ежедневието?

# 2
  • София
Случайно попадам на темата Ви.
Щом сте родила дете, значи не е имало проблем с хормоналното Ви развитие. Изключително рядко се срещат хора, чиято визия е като Вашата - това е причина да се фокусира вниманието върху Вас. Сигурно Ви притеснява това, щом пишете, но не сте сама.
Имам колега, отдавна е прехвърлила 50-те, а има фигура и лице на момиченце. Да, с годините в къдриците ѝ вече има бели кичури, бръчици обрамчват очите ѝ и в ханша леко е закръглила линия, но въпреки това първата асоциация на околните е "Та тя е като момиченце!?" Разговаряли сме по тази тема и тя ми е споделяла, че явно е ген, - нейната майка и баба са със същото излъчване. Тя отдавна е професор и ерудит в професията си, но с лъчезарната усмивка на дете. Прекрасна е!
Сигурна съм, че ще превъзмогнете смущението си от този факт и ще се радвате на живота и семейството си! Желая Ви здраве и гордо вдигната глава. Simple Smile

# 3
  • Далечният изток
Аз само бих се радвала, ако изглеждам така. Моите години са доста повече и аз самата съм младолика, никой не ми дава годините.
Синът ми беше в 1 клас, в автобуса сме двамата, минава контрольорката и го пита - Ти с кого си, с тази какичка ли? Посочва мен. Слизаме от автобуса и моят син много обиден - Тази жена защо ти каза, че си какичка, не вижда ли, че си майка?!
Simple Smile
Така че според мен се радвай на гена си и на външността си.

# 4
Можеш да промениш начина на обличане и прическата, но другото е ген )). След 10-15 години съвсем по друг начин ще възприемаш нещата. В момента не ти е ОК, но все пак е по- добре минус 10, отколкото плюс )).

# 5
Къде е драмата не разбрах само ..
Това че те смятат за по-млада е много добре. Много хора биха дали и дават всичко да изглеждат млади ..
Певицата Мария също изглежда, като момиченце, особено без грим и една дребничка .. като я гримират обаче става друго нещо.
Не се тормози за такова нещо, нямаш причина!

# 6
И аз не разбирам драмата ти, това е дар според мен.
И аз бях така и до сега младея много, но това ми носи само позитиви. Смени си прическата с по-бизнес (каре, на черта, с обем или тн). Дрехите също по-стилни и класически, а не модерни и най-вече се дръж като жена, а не като дете..)

# 7
До 27-годишна всички ме мислеха на 17. Понякога ме дразнеше, но в общи линии не съм имала такъв комплекс. Обичам децата, обичам детството, обичам детското излъчване. След като се роди детето (на 30) от недоспиване почнаха да ми излизат бръчки, бели коси... Усещах се, че тялото ми се промени, че станах по-тромава. Дрехите ми не ми ставаха, трябваше да променя стила си, от спортен на "лелски" с разни туники, за да си прикривам коремчето, ханша... Исках си старото тяло и детска визия. След още десетина години ме сполетя болест, която хептен ми прецака детската визия.
Така че, радвай се и се наслаждавай на това, което имаш. Другите да са комплексари, ти си окей. Wink
И все пак, "бизнес" стила наистина ще ти увеличи малко годинките. И да пробваш някакъв по-тъмен грим, може би. Има приложения за гримиране на снимка, можеш да пробваш да си се представиш с друга визия. Да смениш прическата от дълга на къса коса също ще качи годинките. Къса момчешка също е за "по-големите" и осъзнати... Прически, които бабите си правят. Опашката, кичурите и филираната дълга подмладяват, а средно-къса, на пластове, боядисана ти дават възраст.
Махаш вталеното, подчертаващо фигурата и слагаш свободно, неутрално... Бизнес стилът е най-неутрален. Там кройки - бол.

# 8
  • София
Единствено поведението ти може да те направи зряла или не.
На физическите дадености можеш само да се радваш.
На твоята възраст и аз чувах такива приказки и се дразнех, а е трябвало да се радвам. И сега съм младолика, но съм на 47 и с 5-то дете на път. Без грим, прическа и правилни дрехи, изглеждам на колкото съм. И редовно искам да гръмна любимия ми съпруг, когато получава комплименти, че не му дават повече от 40, а е на 49.
Не се състарявай сама. Това ще дойде с времето. Радвай се, че можеш да минеш за кака на детето си и се дръж като жена, не като хлапе.

# 9
Здравейте Simple Smile
Не знам дали това е най-подходящата тема в която съм добавила моята "МЪКА" .. и моля да ме извините предварително.

Случаят е следният. Аз съм жена на 28 години , изглеждаща , като 14 годишно дете. Толкова е унизително постоянно от хора да чувам изрази,като "дете гледа дете" "О,каката си разхожда братчето" "Ти си майка? Не си ли малко малка" и така нататък .. знам , че не трябва да живея за хорското мнение , но просто и самата аз бих желала да изглеждам по-възрастна. Имам приятелки на по 20г изглеждащи на 30 и повече...
Не знам на какво се дължи всичко това и ще се радвам да ми дадете съвет "Как да изглеждам по-възрастна , по-женствена". А дали това се дължи на липсващи хормони и къде трябва да потърся помощ?Изследвания? ...

Самото телосложение ми е абсолютно отговарящо на недоразвит тийнейджър.
Ръст - 158см
Бюст - 70 чашка А с много, МНОГО подплънка.
КГ - 45
Лице - бебешко ...

Моля ви дайте ми съвет от към козметични , естетични .. дрехи,прическа.. лекар дори?. Всичко което би помогнало за решаване на проблема. Не е кой знае какъв .. мога и така да си живея .. но , ако има начин ще се радвам да го приложа.
Благодаря!
това е ген според мен и мн хора ти завиждат не се променяй заради хората на 60 ще изглеждаш като на 30 което е супер аз съм на 30 и вече си слагам ботокси филъри за да изглеждам по млада

# 10
Здравей!

Със сходно телосложение съм - с 3 сантиметра по-висока и 2кг по-тежка.
Хората, които не ме познават , ме наричат "момиче"; странно им е, че съм на 34 и с две деца. Често чувам подхвърляния - "ще се свършиш", "ядеш ли", "какво е станало с теб" (въпреки че винаги съм изглеждала така)..
Коментарите , че съм момиче по-скоро ме ласкаят, но другите са ужасно неприятни.
Признавам си, че често мисля по темата за женското излъчване и полагам усилия да придобия такова.
Старая се да намирам време за тренировки вкъщи - когато мускулите са тонизирани, тялото придобива по-приятни извивки.
Купувам си дрехи, които пасват на телосложението ми.
Често нося обувки с някакъв ток - например ботушите ми са с дебел 8см ток.
Не се гримирам особено, но задължително слагам червило.
Старая се да ходя изправена с вдигната глава (като тийнейджър все навеждах глава и гледах в земята.. затова обръщам внимание на това).
Това е настройка на мисленето.. трудно е да се постигне, но нямаме избор.

Сега видях, че по-горе има съвети да се обличаш в бизнес стил - добра идея. Риза, панталон. Може и блейзър; боти или обувки с нисък/висок ток - както ти е удобно.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 10:22 от audioslave06

# 11
Бизнес стилът ще те закопае.
Според мен кежуъл е по-добре.
Дрехи - едноцветни изчистени или с десен (каре, райе). Панталони, блузи, блейзъри, рокли, палта. Никакви щампи, никакви шарении, никакви анцузи, никакви клинове, никакъв овърсайз. Обувки - лоуфъри, обувки с връзки, мокасини, класически челси боти. Може и ниски кецове (викахме им платненки, гуменки...) . Хубава равна подметка или с откроен ток. Никакви маратонки, никакви платформи.
Чанти - мадамски, твърди, с цип. Никакви раници, никакви tote чанти, никакви торби (освен пазарски). Отново без шарении (освен ако не са марка Desigual).
Прическа - тука всъщност всичко, което не е пусната коса, върши работа. Естествен цвят. Тийнките рядко си вдигат косата и ако го правят - е на конска опашка.
Аксесоари - ползвай повече шалове и шапки, но не тип фес.
Забележка към посочените 'никакви' - казвам 'никакви', не защото изобщо не можеш да ги носиш, а защото има голям шанс така да се облечеш, че пак да изглеждаш на 14.

# 12
Според мен е хубаво да младееш. Аз съм на другия полюс, от дете станах жена много бързо, бях по-развита от останалите съученички, носех сутиен вече, когато те още нямаха никакви гърди. Като бях на 15-16 голям кеф да те бъркат с кака, да те пускат в дискотеката, да ти дават алкохол и цигари без да ти искат лична карта. И толкова.
Аз съм на твоите години, скоро направих29. Намерих си бял косъм. И започвам да се усещам, че не изглеждам вече на 20. А би ми се искало…
И не е като да не се поддържам, тренирам, спортувам, смятам, че изглеждам добре, но на годините си.
Радвай се, че младееш. Иначе другото го казаха- дрехи и прически можеш да ексеприментираш.

# 13
  • София
А защо просто не спре да ти пука от хорското мнение? Ще живееш много по-лесно, ако не се задълбочаваш в това, което хората казват за теб. Повярвай ми, както и да изглеждаш, винаги ще има доброжелатели, които ще се изказват за външния ти вид. В клюкарските теми тук можеш да прочетеш мненията и за модели и актриси на световно ниво - все нещо им има, все някой ще им намери кусур. Проблемът НЕ е в теб! Имаш прекрасни гени и съм сигурна, че изглеждаш много добре. Забрави кой как те възприема. Хората винаги ще плямпат, ама винаги. Ако си по-пълна - защо си дебела, ако си по-слаба - не ядеш ли, ще се свършиш, ако си родила по-млада - тази пък за къде бърза с детето… и така до безкрай. Майната им. Никога не бих си сменила стила, за да угодя на сульо и пульо.

# 14
Като чета направо се изумявам .. млада дама да иска да се състари и други пък, които й давате съвети как ..
Без анцузи, без раници ..
С това малко дете си е само за спортни дрехи, къде ще ходи с тези бизнес дрехи ..

Общи условия

Активация на акаунт