Жена в тяло на дете

• 5 016
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Много благодаря на всички ВИ за получената подкрепа и полезните съвети! Изчетох ви всички , във всеки един изказан пост има капка истина и съм съгласна с всичко написано. Ще се вслушам в някои от съветите , ще опитам!
А най-вече ще вдигна високо глава и ще се усмихвам по детски .. до поява на първа бръчка ха-ха (шегувам се,разбирасе).
Радвам се , че не съм сама и тук се припознаха и други лица в моята история , имах нужда от подкрепа и сега определено се чувствам една идея по-добре в тялото на дете Simple Smile
Благодаря ви!

# 16
Alexxis, хората коментират, за да се имат на приказка. Често е мислено И като комплимент, но може би не го разчиташ правилно. Колкото повече напредва възрастта, толкова по-млади изглеждат по-младите. Човек забравя.

Като студентка са ме спирали полицаи с куфара, за да ме проверят дали не съм избягала от къщи. Твърдяха, че съм на 13, а аз бях на 22. Joy И много други смешни ситуации съм имала, и не само аз.
Не си го слагай на сърце, и не търси повреда там където я няма.

# 17
Младостта е порок, който бързо преминава. Времето има грижата.
Ще съжаляваш, когато това свърши.

# 18
Авторке, не се дразни и комплексирай. Според мен, човек да изглежда по-млад е дар, за което можеш само да се радваш. Аз също съм младолика, въпреки грижите и проблемите (имам само малко побеляване на косата), а съм вече близо до 40-те и все още доста често ме питат дали съм студентка. По-рано и на мен ми беше неприятно и се дразнех, когато ме мислеха за по-малка, но вече не е така, а напротив. Видът ми си е максимално естествен и си се харесвам така, без някакви помпозни прически и облекла. Единствено си боядисвам косата. Така, че според мен, бъди себе си, харесвай се и се приемай  такава, каквато си и не се променяй заради другите.

# 19
  • Истанбул
В турския език има една хубава пословица,точно като за случая"Дребната кокошка винаги изглежда като пиленце".Моята дъщеря е на 24,обаче често като се прибираме от България на границата искат пълномощно,подписано от баща й.(За непълнолетните деца при излизане от БГ.се изисква пълномощно за пътуване).Поглеждат и пресмятат датата на раждане в паспорта,че го върят,че го сучат.GrinningПовярвайте ми след 10-15 години ще изпитвате задоволство от факта,че изглеждате млада.Hug

# 20
Дали вярвате или не - но големите модни фотографи винаги са се интересували от визия като вашата! Това е предимство, а не недостатък. Ако сте съразмерна, още по хубаво. Изградете си свой стил. Дали имате големи гърди или много малки - също не е от кой знае какво значение. На този ръст - който е сравнително нормален, един едър бюст ще натежи на цялостната визия. Както и да изглеждате, важното е да има кой да ви обича и да ви приема такава каквато сте. Ако е мъж или вашето дете или вашата майка - то вие сте най - красивата в очите им. Успех и Щастие ви желая от сърце! Simple Smile

# 21
Като казахте "студентка" се сетих колко дълго ползвах намаление за ученичка/студентка като пътувах междуградско. Simple Smile Казвах "ученически" или "студентски" за билета и никой не ми искаше книжка, да провери. Визията ми е спестила парици за пътни. Simple Smile

# 22
Сетих се, че когато бях точно на възрастта на авторката, веднъж в един магазин купувах една бира и ме попитаха имам ли 18 г. Тогава аз отговорих - "Бях на толкова преди 10 г. Де сега да бях."
 Майка ми, когато е била на същата възраст и  брат ми е бил малък и го е разхождала навън, ми е разказвала как някакъв човек я е попитал: -"Не си ли много малка за дете?".
Също (пак преди доста години, когато брат ми е бил доста малък), ми е казвала, че веднъж някой от съседния блок позвънил на вратата по някакъв битов въпрос и попитал: "Вашите вкъщи ли са?"
Затова, по-късно осъзнах, че няма смисъл човек да се дразни за такова нещо. Вече по- неприятно би ми било да ме мислят за по-стара.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 12:18 от Sun_Shine016

# 23
  • През девет планини в десета...
Това е някакъв бъг в определен ген, можеш само да се радваш. Но е трудно да изглеждаш женствена, знам го от опит. Лошото е ако такъв ген се предаде на момче, което като стане на 25 прилича на 15 годишен.

# 24
Кое е лошото? Хората да младеят?

# 25
Здравей!
Аз съм почти на 27 год. и често ми задават същия въпрос с детето, но аз го приемам като комплимент.
Казват ми и че съм набор 03-04😀
Инак съм висока 149см
Бюста ми е нещо между А и Б 😀
Тегло - 42кг
и влизам и във дамска мода и в дрехи за тинейджъри, което е прекрасно😀

А защо смяташ , че лицето ти е детско?

# 26
Познавам мъж над 40 с "бъгав ген", който изглежда направо на 20 и това с нищо не му е попречило в живота. Отзивчив човек, с хубаво семейство и професия.

# 27
  • София
Както уточних по-горе, моят съпруг явно е "бъгав". Брат му също.
И двамата не страдат от този факт. Не мога да разбера защо се гледа на това като проблем. Дори обратното е. И преценката не е моя, а на медицински лица включително. При тях това е комбинирано с добро здраве и добра физическа форма. Не помня да са боледували от нещо сериозно, а ги познавам цял живот. Единствено проблем с гръбнака има моят съпруг, но то е от вдигане на невъзможно тежко на младини.

# 28
  • През девет планини в десета...
По въпроса за младоликите мъже май не ме разбрахте добре. Когато си на 20-25  и изглеждаш на 15 си е голям проблем. Реално си невидим за другия пол точно в тези години, когато се изгражда мъжки характер, трябва да се трупа сексуален опит, социален статус и изобщо самоувереност. После трудно се наваксват тези липси. Няма нищо хубаво в това да си на 25, да си излязъл с приятели и само на теб на ти искат лична карта. Да не говорим, че самите момичета искат гаджетата им да са мъжествени и даже ако може да изглеждат на повече години от колкото са. От тази гледна точка гена е бъгав.

# 29
  • София
Бъгав ген… направо се подигравате с хора, които наистина страдат от генетични заболявания. Дори и половин хромозома да е изкривена има сериозни последствия. Хубаво е малко да се мисли, преди да се изказва мнение.

Общи условия

Активация на акаунт