Жена в тяло на дете

• 5 021
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Мен това не би ме притеснявало. Винаги са ме бъркали за по-малка. Бях на 28г , когато отидох за пробна прическа за сватбата, а те ме питаха дали не е за бала, тъй като беше Май месец.
Наскоро със синът ми , който е на 9г, а аз на 40г бяхме на площадката и едно дете го попита къде е майка ти, защо си сам. Имаше 2-3 деца само и беше празно, аз стоях на една пейка и си гледах телефона. Синът ми учуден каза: с майка съм, тя стои ето там. Детето не можа да повярва.
На мен лично не ми пречи изобщо, но при нас е ген. Майка ми е на близо 70г и изглежда много младолика, дядо ми също изглеждаше не на годините си.

# 31
Когато прочетох заглавието, си помислих за синдрома на Търнър. Генетично заболяване е.

# 32
  • София
От това, което пишеш и размери, мисля че си просто класическа фигура на по-дребна и слаба жена. Сестра ми има същите размери и горе-долу твоята възраст. Тя има дребно лице с фини черти и младее с няколко години, но не изглежда под 20 със сигурност. Косата си я носи тъмно вишнева и нокти с тъмни тонове, бизнес тип рокли до коляното и обувки на висок ток. Малко тип "джобно гадже" с външност на по-скоро фатална жена.
Намери тоя стил, който ще ти допадне и най-добре ще отразява персоналността ти. Но нещо подчертано по-женствено.
И аз да кажа като съфорумките - радвай се, че младееш. След 10 г ще е предимство, което няма да искаш да премахнеш, вярвай ми!

Здравейте Simple Smile
Не знам дали това е най-подходящата тема в която съм добавила моята "МЪКА" .. и моля да ме извините предварително.

Случаят е следният. Аз съм жена на 28 години , изглеждаща , като 14 годишно дете. Толкова е унизително постоянно от хора да чувам изрази,като "дете гледа дете" "О,каката си разхожда братчето" "Ти си майка? Не си ли малко малка" и така нататък .. знам , че не трябва да живея за хорското мнение , но просто и самата аз бих желала да изглеждам по-възрастна. Имам приятелки на по 20г изглеждащи на 30 и повече...
Не знам на какво се дължи всичко това и ще се радвам да ми дадете съвет "Как да изглеждам по-възрастна , по-женствена". А дали това се дължи на липсващи хормони и къде трябва да потърся помощ?Изследвания? ...

Самото телосложение ми е абсолютно отговарящо на недоразвит тийнейджър.
Ръст - 158см
Бюст - 70 чашка А с много, МНОГО подплънка.
КГ - 45
Лице - бебешко ...

Моля ви дайте ми съвет от към козметични , естетични .. дрехи,прическа.. лекар дори?. Всичко което би помогнало за решаване на проблема. Не е кой знае какъв .. мога и така да си живея .. но , ако има начин ще се радвам да го приложа.
Благодаря!

# 33
  • По света и у нас
Или напълней малко, или просто изчакай, до към 36 ще заприличаш на жена.

# 34
Проблемът на момичето е, че се поддава на внушения и бърза да се нагоди. Няма собствен център. Човек се научава да пуска край ушите си шумовете и незначителните коментари на хора без значение. Един вид "Кучетата лаят, керванът си върви". Отработва се още преди тийн годините.

Ако е голяма драма, че прилича на бебе- работа с психолог или психиатър.

# 35
  • София
Аз съм с аналогични размери като авторката. Може би само номерът на сутиена е различен - 75 Б. И през моята глава са минавали такива мисли. Като студентка и в първите години като работеща си решавах "проблема" като се обличах по-елегантно - рокли, токчета и т.н. Сега обаче като съм майка, нещата се промениха - ходя с кецове, дънки, обличам се по-младежко. Като станах майка, някак си открих женското в мен, без значение как съм облечена или колко съм се гласила. Не съм си мислила, че е недостатък или преимущество външния ми вид, така съм се родила и с времето просто се научих да го приемам. Обличайте се както ви е удобно и се харесвате, усмихвайте се и дръжте главата вдигната.

# 36
  • Варна
Авторката да се радва, защото напоследък по ТВ някой като си каже годините и ми падат брекетите.

Аз тази година ставам на 32. Случвало се е да ме мислят за около 5 години по-малка.

Преди 2 години април, началото на пандемията, отивам да плащам наема в банката. Само очите и челото ми се виждат от лицето, с вързана коса. Подавам телефона на служителката за сметката на хазайна, при което чувам: "Едно време като имаше телефони с копчета...."  и си викам тази жена какви ми ги говори?! Казвам й аз, че ги знам и съм имала два такива, а тя ми отговаря: "Невъзможно, много сте малка", а аз й казах, че след месец ставам на 30. Свалих си за секунда маската, а тя: "Изглеждате на 18-19". Е, все ме бяха подмладявали, ама чак толкова никога. Още ми е смешно като се сетя. Според майка ми е, защото съм слаба и с малко лице. Доколко е така не мога да кажа.

А, също се е случвало 2 пъти да ме питат обувки за бала ли си търся, но тогава бях в период и с пъпки на лицето.

А един път отивам на козметик и имаше момиче, което се обучаваше. Говоря аз нещо и от разговора тя ме пита на колко съм години. Питах я на колко й изглеждам и тя каза макс 25, а аз бях на 29. Не можа да повярва.

Авторката вместо да се радва и да поставя на място всеки, който я провокира, друго не виждам защо да прави.

# 37
  • София
Да, не е голяма драма да младееш, напротив. До момента в който не те вземат за малолетна. Разни жени колосални суми пари трошат да изглеждат като девойки и тц. Така че, радвайте се.
Аз на 17-19 като се гримирах, изглеждах на 25. Като станах на 30, отново почнаха да ми дават 25. Така че въпрос на гени, излъчване, грим. И жизнена, хубава, младежка коса Wink

# 38
И моят живот така протече да изглеждам млада, даже малка. Мислеха, че съм сестра на сина ми и аз казвах, че съм му майка, а те продължават - значи си го родила малка, казвам на 25. Вследствие на това продължавам да се приемам млада /вече съм почти на 60/, не възприемам да ми казват "лельо", все си мисля, че към кака, никога не съм се чувствала женствена. Вкъщи се държа като разглезено момиченце и така по-лесно върви живота.

# 39
Хората са много груби в коментарите си, знам го от личен опит. Ако си с наднормено тегло или изгледаш с 10 години по-стара, никой няма да ти каже в очите лелееее каква си дебела, пълна, стара. Обаче ако си слаба, майко мила, то е тцттцтццт каква си кльощава, ще се счупиш, ти ядеш ли, ти нали роди и т. Н. Проблемът е в това, което чуваш, а не в теб. Просто спри да се влияеш. Знам, че е трудно! Една хубава поддържана коса и красив маникюр, аксесоари типични за жена, една хубава дамска чанта, обувки на дебел висок ток, хем удобни, хем секси. Облекло, в светли пастелни тонове, защото тъмните акцентират върху слабата фигура. Красиво червило и запомнящ се парфюм. И та дааа 😉
За бюста, сега не е кой знае какво да се сложи силикон, ако ти е комплекс, слагай смело!

# 40
НосИ детското/младежкото в себе си колкото може по-дълго! Хорското мнение не трябва да ти бъде коректив - днес изглеждаш детински, утре ще те питат как така се състари толкова бързо! Бъди дете! Няма нищо лошо в това! Така ще бъдеш и по-добра майка, сигурна съм. Не казвам да се държиш детински и инфантилно, защото това никога не е приятно, а да поддържаш младежкия дух за възможно най-дълго време. Аз лично ти завиждам. И даже не благородно. 🤪

# 41
  • София
Какво по-хубаво наистина от майка, която ще може да лудее с детето си, като порастне, по атракционни паркове и дискотеки? Без да изглежда стара и смешна? Wink

# 42
Стархотни сте , дами!
Благодаря ви за куража , съветите и най-вече,че бяхте мили и не ме нападнахте. Работя усилено върху това да не се впрягам в хорските приказки вече , подмених и някои неща в гардероба и оставам на времето … да си свърши работата,когато му е време! Прави сте за всичко , ще се радвам на живота и смело с усмивка 😊
Благодаря!

# 43
  • Варна
Стархотни сте , дами!
Благодаря ви за куража , съветите и най-вече,че бяхте мили и не ме нападнахте. Работя усилено върху това да не се впрягам в хорските приказки вече , подмених и някои неща в гардероба и оставам на времето … да си свърши работата,когато му е време! Прави сте за всичко , ще се радвам на живота и смело с усмивка 😊
Благодаря!

Моля ти се как ще се впечатляваш от коментари за нещо, което всеки човек иска, а именно да изглежда на по-малко години? Я, горе главата и следващия път като ти каже някой нещо кажи, че пари за ботокс и т.н. няма да даваш, той да му мисли!

То това все едно аз да се ядосвам, че не трябва да пазя диети.... И на мен наскоро колега ми каза, че не виждал аз как ще напълнея, аз му отговорих, че не знам дали той ще ме види, но аз със сигурност не искам да се видя!

# 44
  • София
Допреди няколко години трудно минавах 42 кг. Не можех да кача и грам. Сега съм 47 кг, без промяна в храненето. При мен стана някъде като навърших 33-4 години. Преди пандемията се тъпчех с желирани бонбони и руска салата и всякакви калорични боклуци, само и само да стигна 45 кг.

Общи условия

Активация на акаунт