В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 137
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Да, рождения ден на Хиполенд ще бъда този петък.Но за съжаление през деня няма да мога да ида, а до вечерта ще са изчерпани повечето хубави неща.но пък може и он лайн предполагам, като предни години.

# 76
Тогава онлайн?  Crazy

# 77
  • Велико Търново
Може да се възползвате и онлайн Simple Smile а през уикенда има намаление от 30% в Комсед. Може да се възползвате от него като се абонирате за бюлетина им

# 78
  • У дома
Дами много полезно инфо Flowers Hibiscus

# 79
A Трите прасенца и Кроки дали ще има?

# 80
  • Велико Търново
Трите прасенце имаха промоция мин петък Simple Smile

# 81
Здравейте, мили дами!
Имам нужда от Вашата помощ. Бихте ли ми препоръчали учител по математика за частни уроци за дете в 7-ми клас.

Благодаря Ви предварително!

# 82
  • В.Търново
Може да се възползвате и онлайн Simple Smile а през уикенда има намаление от 30% в Комсед. Може да се възползвате от него като се абонирате за бюлетина им
Идния уикенд ли ще има отстъпка или всеки уикенд?

# 83
  • Велико Търново
Ее, само този - 17.11 - 19.11

# 84
  • Велико Търново
Момичета, търся детски невролог. То ясно, че в Търново няма. Литвиненко - София записва за догодина. Проф. Божинова - не се знае дали ще записва за декември. Да препоръчате някой друг в Плевен, София или някъде около ВТ?

# 85
  • Велико Търново
Здравейте, мили дами!
Имам нужда от Вашата помощ. Бихте ли ми препоръчали учител по математика за частни уроци за дете в 7-ми клас.

Голямата ми дъщеря посещава страхотна учителка/и аз съм ходила при нея/, но ще я помоля да попита като отиде дали ще има възможност за прием на още ученици.Принципно ми каза, че още в началото на септември всичко е било пълно, но може да се е
отказал някой.

# 86
  • Велико Търново
Момичета, търся детски невролог. То ясно, че в Търново няма. Литвиненко - София записва за догодина. Проф. Божинова - не се знае дали ще записва за декември. Да препоръчате някой друг в Плевен, София или някъде около ВТ?

София
Д-р Христова в МЦ "Детско здраве"
Д-р Томов - "Св. Наум"

# 87
Много, много благодаря! Simple Smile  Hug

Здравейте, мили дами!

Голямата ми дъщеря посещава страхотна учителка/и аз съм ходила при нея/, но ще я помоля да попита като отиде дали ще има възможност за прием на още ученици.Принципно ми каза, че още в началото на септември всичко е било пълно, но може да се е
отказал някой.

# 88
Ох, чак сега видях новата тема Relaxed

За Нова година мога само да дам информация, че Тринавис е пълен, както и Его. Фасони няма да правят празненство.

# 89
  • У дома
Дами, какво е мнението ви за салон Бюти? Интересуват ме масажите основно.
Също за Пиано лайв клуб Плей. Къде всъщност може да се отиде вечер в Търново? Благодаря на отзовалите си Hug

Общи условия

Активация на акаунт