В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 176
  • 747
  •   1
Отговори
# 90

Също за Пиано лайв клуб Плей.

Любииимо място! Музика на живо, хубав алкохол, приятни хора. В събота бях там, не исках да си тръгвам Mr. Green

# 91
  • Велико Търново
И аз се включвам към Алечка - наистина много приятно и хубаво място.

# 92
  • Beyond the stars
И аз да се включа към феновете на Play  Heart Eyes
Страхотна атмосфера, музика, обстановка  Wink Последният път до към 4-5 откарахме  Blush

# 93
Някакви варианти за по-бюджетна Коледна фотосесия?  newsm78

# 94
  • Велико Търново
Здравейте,  предстои ми избор на педиатър и обмислям др Златка Ангелова. Имате ли наблюдения и впечатления?

# 95
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Някакви варианти за по-бюджетна Коледна фотосесия?  newsm78
Какво се има предвид под "по-бюджетна"?
Навъдиха се толкова много фотографи, можещи и не толкова...избор поне има Wink.

Първият попаднал ми фотограф:
Скрит текст:
Mоnique Phоtography
Тази година моето предложение към вас е следното: фотосесия на 1 дете с продължителност 30-40 минути на цена от 30 лева и фотосесия на 2 и повече деца с продължителност 45-60 минути на цена от 40 лева. Имайте предвид, че родителите също са добре дошли да взимат участие в снимачния процес Wink
Всички обработени кадри ще получите по електронен път в JPG формат с висока резолюция Simple Smile
❄За записване ми оставате лично съобщение на страницата или ми се обадете на телефон 0887766796 ❄
А мястото на нашата среща е ул."Ильо Войвода" 8 - малка пресечка между училище "Бачо Киро" и бул. "Никола Габровски".

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 17:15 от pepi:)

# 96
  • Велико Търново
Някакви варианти за по-бюджетна Коледна фотосесия?  newsm78

Скоро ми попадна и ценовата листа на Калушков, вече и тя е бюджетна.

# 97
При Моника сме в събота с дреб- хубави са й снимките, лично мнение, Калушков май е 59.90 за час снимане, като дава всички кадри обработени.

# 98
Декорите на Моник някак не ми допадат, на Калушков изглеждат доста по-добре  newsm78

# 99
  • Велико Търново
Ами не ми трябват сто обработени снимки, на едната съм мигнала аз, на другата детето, на третата баща му и второто дете Stop

Декорите на Моник някак не ми допадат, на Калушков изглеждат доста по-добре  newsm78
Нормално все пак на него това му е основната работа.Хубаво му е студиотоМакар, че съм го виждала още като прохождаше в бизнеса, а от тгова минаха поне едно 7 години.
От сега фб листата ми е залята с еднакви снимки, само децата различни Blush

# 100
Нашият бебчо не седи още стабилно седнал, и с баща му сме като глътнали бастуни на снимки, та затова се чудя  hahaha

# 101
  • Велико Търново
Нашият бебчо не седи още стабилно седнал, и с баща му сме като глътнали бастуни на снимки, та затова се чудя  hahaha

Eто сесията от Калушков-http://darboji.snimka.bg/children/kolednite-mi-momicheta.558441.21839481
а като се прибера ще покажа и една, когато Мина е била още по малко Simple Smile

# 102
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Още няколко предложения:

# 103
  • У дома
Записах и аз за Калушков-след Коледна ще е нашата, но догодина ще дам отзив. R&R ни снима кръщенето..доволна съм, въпреки че шилото се разкиселочи и приключихме преждевременно снимките😉

# 104
  • Велико Търново
Дами, какво е мнението ви за салон Бюти? Интересуват ме масажите основно.
Също за Пиано лайв клуб Плей. Къде всъщност може да се отиде вечер в Търново? Благодаря на отзовалите си Hug
Аз съм много, много доволна от масажистката. Не знам дали е само една или аз на нея попадам, но я препоръчвам горещо!
За пиано-клуба са казали вече - много приятно място.

Общи условия

Активация на акаунт