В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 253
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, дали имате координатоте на денонощен стоматолог във Велико Търново. От колко часа започват стоматолозите в стоматологията?

На бул. България до светофарите има табела на стоматолог. Мисля, че пишеше, че е денонощен.

# 541
Здравейте, дали имате координатоте на денонощен стоматолог във Велико Търново. От колко часа започват стоматолозите в стоматологията?

На бул. България до светофарите има табела на стоматолог. Мисля, че пишеше, че е денонощен.

денонощен е, да

# 542
  • Велико Търново
Дали банковият клон в съда е със същото работно време като регистратурата? Ще ходя утре да подавам молба за издаване на свидетелство за съдимост и мисля да е в последния половин час, та затова.

# 543
Дали банковият клон в съда е със същото работно време като регистратурата? Ще ходя утре да подавам молба за издаване на свидетелство за съдимост и мисля да е в последния половин час, та затова.

Може да платите с карта на място.

# 544
Да, много е удобно и няма допълнителна такса. Sunglasses

# 545
  • Велико Търново
Супер, благодаря ви Simple Smile
Понеже и баща ми ще има нужда от същото, прочетох, че може с пълномощно като не е нужно да е нотариално заверено. Това би трябвало да означава да е подписано и да нося с мен личния му документ?

# 546
  • Велико Търново
Супер, благодаря ви Simple Smile
Понеже и баща ми ще има нужда от същото, прочетох, че може с пълномощно като не е нужно да е нотариално заверено. Това би трябвало да означава да е подписано и да нося с мен личния му документ?
Да, с неговата лична карта.

# 547
Някой назад беше искал препоръка за майстор. Ако молбата е все още актуална мога да препоръчам с две ръце човека, който ми направи ремонт на къщата

# 548
  • Велико Търново
Само вътрешен ремонт ли ти прави, или и изолация? На мен ми трябва човек за вътрешна изолация, макар да се съмнявам, че това ще ми реши проблема с мухъла... Confused

# 549
Само вътрешен ремонт ли ти прави, или и изолация? На мен ми трябва човек за вътрешна изолация, макар да се съмнявам, че това ще ми реши проблема с мухъла... Confused

Къщата ми беше на голи тухли вътре, направи ми вътрешна изолация (с вата), гипс картон на стени и тавани, две бани, гранитогрес в кухнята, гръб с плочки пак в кухнята и на есен вероятно ще прави външна изолация.

# 550
  • Велико Търново
Супер:smile: ще съм ти благодарна за контакти Flowers Hibiscus

# 551
А някой изолирал ли е стена (единична) към по-шумни съседи? Може ли да сподели опит?

# 552
Някой назад беше искал препоръка за майстор. Ако молбата е все още актуална мога да препоръчам с две ръце човека, който ми направи ремонт на къщата

Аз бях и да, ще съм благодарна за препоръката и контакти  bouquet

# 553
А майстор за шевна машина да препоръчате ? Благодаря!

# 554
  • Велико Търново
На мен пък ми трябва фирма, която чисти матраци. Някой ползвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт