В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 199
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Момичета, препоръчайте ми изпитана фирма за щори "Ден и нощ".

Нашите бяха от Алумина Елит, те сега май не се занимават вече с щори.Трябва да попитам мъжа ми, защото той скоро си поръчва за неговата спалня и знае къде.Мисля, че беше някъде към хлебопекарна Асеневци, но утре ще го питам точно.
Благодаря, Сиска! Ще чакам. Simple Smile

# 571
  • Велико Търново
Казват се "Фрея".Намират се в новия блок преди хлебопекарната, аз ги потърсих в интернет, но явно преди са били на площад "Славейков", но предполагам мобилните номера са същите, имат и фб страница.

# 572
  • Велико Търново
Казват се "Фрея".Намират се в новия блок преди хлебопекарната, аз ги потърсих в интернет, но явно преди са били на площад "Славейков", но предполагам мобилните номера са същите, имат и фб страница.
Сиска, благодаря! Ще проверя. В района ми е. Simple Smile

# 573
  • В.Търново
Пак за болната тема..........моля ви, препоръчайте ми наистина добър гинеколог,но не просто за преглед, а за лечение!

Ходих няколко пъти при д-р Михайлова, обърка ми предния път лечението, без резултат, отново е неоткриваема.Ако си вдигне телефона казва, че ще върне обаждането и до там.И при мои познати така прави.
А за въпросната д-р Джикова така ме налъга при първия път, така ме ушашка, аз като си знам, че съм проблемна и в първия момент й повярвах .Едва ли не ми каза, че имам някакви образования, които доста я притесняват, че трябва да се направи Колпоскопия и ако не се вземат мерки може да загуба и матката си.Поиска ми 50лв за цитонамазка и секрет без касова бележка,при положение, че отивам с направление.Поиска да ме гледа и на ехограф,но каза че ще ми струва 30лв, отказах.Каза, че трябва да се вземат бързи мерки,че е много тревожно положението.После размислих на спокойствие след няколко дни.Звъннах в лабораторията, в която ми беше пратила секрета, оказа се, че го е насочила с направление, т.е. парите за изследването,които ми поиска си ги е прибрала-25лв.А цитонамазката за 30лв е изпратена в Токуда.Обадих се и там да проверя,да там платена е била.Поисках й сметка,повиших й тон.Ходих и на място  и ми върна парите за секрета.Подадох жалба към Управителя на ДКЦ, тогава към него работеше.Беше направена проверка и ми върнаха писмен отговор, че е с последно предупреждение за прекратяване на работа с нея.Това се случи преди 2 години и половина.След това отидох на друго място, да имам си проблеми,но не са живото застрашаващи.
Явно продължава с лъжливата си практика и сега.

# 574
  • Велико Търново
Защо не пробвате при Калейнски? Аз лично нямам оплаквания от него, макар че знам, че и от него има недоволни.Най-малкото винаги е внимателен и се държи човешки.

# 575
  • В.Търново
Защо не пробвате при Калейнски? Аз лично нямам оплаквания от него, макар че знам, че и от него има недоволни.Най-малкото винаги е внимателен и се държи човешки.
Навремето ходих при Калейнски.Уж ми излекува раничка,нищо подобно.Остави ме с мисълта,че е излекувана,но уви...За това и него не харесвам.На мен не ми трябва внимателен доктор, а кадърен.Но благодаря ти все пак! Simple SmileОт поликлиниката не мисля, че има такива., разочарована съм и от Рашкова,Паньова, другите от болницата.Честно дави кажа, най-доволна съм била от д-р Ковачев, но уви той е много възрастен, даже не знам какво се случва с него в момента.

# 576
  • Beyond the stars
И аз винаги съм била доволна от Калейнски, като и от Бонева.

# 577
И аз винаги съм била доволна от Калейнски, като и от Бонева.

И аз съм за Калейнски. 👍Иначе напоследък доста хвалят д-р Максудов.

# 578
Някой ако събира касови бонове от ЛИДЛ за екскурзията, мога да подаря един.
За докторите съм пас.

# 579
  • Г. О.
     Ходила съм при Бонева преди много години и не искам да стъпя при нея. Гледа ме на ехограф и ми наговори едни неща...каза, че имам аномалия, която със сигурност не е само една, понеже винаги били повече (две или три) в тялото на човек. Да съм си направела цялостно изследване и да разбера какви са другите ми аномалии. Извика всичките сестри, които ѝ помагат, да видят нагледно какво чудо съм.
     След това всички лекари се чудеха на приказките ѝ. Няма нищо подобно, всичко ми е наред. Доста ме беше наплашила.

# 580
  • Велико Търново
Навремето ходих при Калейнски.Уж ми излекува раничка,нищо подобно.Остави ме с мисълта,че е излекувана,но уви...За това и него не харесвам.На мен не ми трябва внимателен доктор, а кадърен.Но благодаря ти все пак! Simple SmileОт поликлиниката не мисля, че има такива., разочарована съм и от Рашкова,Паньова, другите от болницата.Честно дави кажа, най-доволна съм била от д-р Ковачев, но уви той е много възрастен, даже не знам какво се случва с него в момента.
Внимателен е най-малкото имах предвид. Колкото до раничката не съм доктор, но доколкото знам те често се появяват, та ако сте посетили доктор след повече време тя може отново да се е появила, но все пак вие си знаете. Разбирам че имате богат опит с доста лекари, така че по-добре пробвайте Плевен или София

# 581
  • В.Търново
Изтъкнах проблема с раничката като пример.Сега имам други проблеми, с които не могат да се справят гинеколозите.Изписват се антибиотици и лекарства на посоки.Вече съм резистентна към много лекарства и въпреки това пак ми ги изписват.В Плевен също съм пробвала.Има в Плевен едни добри доктори в Св.Марина, но прегледа им варира от 60-90лв.Вече бръква дълбоко в джоба. Sad

# 582
Доктор Максудов или Стойков.

# 583
  • В.Търново
Стойков е меркантилен.За Максудов само добри отзиви чувам и чета....

# 584
  • Велико Търново
Стойков е меркантилен.За Максудов само добри отзиви чувам и чета....
Какъвто ще да е, важното е че си разбира от работата!

Общи условия

Активация на акаунт